Keresés

Részletes keresés

Emőke1 Creative Commons License 2018.02.25 0 0 8479

Jó helyen van az apartman, bár vannak, amik kicsit közelebb vannak a tengerhez. Ha Paralia környékén akartok mászkálni, a 3 nap kevés lesz, mivel Sartiból Paralia jó 3-4 órás út. Ha tehetitek, csatlakozzatok a Grandtours Athos hajókirándulásához. Az iroda a sétáló utcából nyíló kis utcából nyílik, ott, ahol egy nénike sültkukoricát árul :) Minden évben ott van :)

Előzmény: Vappali (8477)
József Lóth Creative Commons License 2018.02.25 0 0 8478

szia!olvstam a tavalyi hozzászólásaidat,idén lehet én is kihagynám az utazási irodát!privátban hogy tudnánk beszélni?

Előzmény: zeketib (8257)
Vappali Creative Commons License 2018.02.25 0 0 8477

Szia!

A Bookingon a Epohikon Studios ex Vergina -ba foglaltam.

De elküldtem egy lekérést ide is. ha összejön, akkor 50eFt.-al olcsóbban megúszom. 

De foglaltam egyet Paralia Karerinin is. 

hete az lesz, hogy Sarti a főcsapás 1 hét, majd innen vagy 3 éjszakára Paralia. Innen csak egy ugrás a meteorak, stb. 

Nem mai gyerek vagyok :((, és még nem voltunk tengerparton....van mit bepótolni. :)

Előzmény: Emőke1 (8476)
Emőke1 Creative Commons License 2018.02.25 0 0 8476

Szia, a kinti Sithon Travel oldala, akinél pl. hajós utakat tudsz foglalni. Szerintem semmi gond nincs vele. Melyik szállást néztétek? Csak azért kérdem, mert lehet, hogy irodával is kapcsolatban van,és akkor nem biztos, hogy van hely.Egyébként most a startutazás oldalon 5000,- FT előleggel tudsz foglalni, a többit részletekben tudod fizetni. Mi már lefoglaltuk idénre Paraliát és Korfut.

Előzmény: Vappali (8475)
Vappali Creative Commons License 2018.02.24 0 0 8475

Szia, sziasztok!

Az idén, első tengerparti nyaralásnak, mi is Sartit terveztük. A Bookingon foglaltam egy szállást, de ezen a linkelt oldalon találtam olcsóbban, jobban megfelelőt.

Kérdésem, hogy mennyire megbízható ez az oldal, ez az utazási iroda? 

Ha jól értelmeztem, akkor 30% előleget kell befizetni, a többit ott az irodában.

Előzmény: Pierr_Kardán (8458)
Bogár5 Creative Commons License 2018.02.22 0 0 8474

Köszi, már sikerült foglalni máshol, Billys House-ba!

Előzmény: Pierr_Kardán (8473)
Pierr_Kardán Creative Commons License 2018.02.15 0 0 8473

Most próbáltam, nekem 16 találatot dobott ki a sarti.gr oldal 10 éjszakás foglalásra keresve, júliusi főszezonban...

Szerintem te is próbáld ki újra.

Előzmény: Bogár5 (8469)
s_abel Creative Commons License 2018.02.08 0 0 8472

Jó neked, hogy értetted. Már lassan 55 éve beszélem, és kb 50 éve írom a "magyart", de nekem csak itt-ott sikerült. :)

Előzmény: Bogár5 (8471)
Bogár5 Creative Commons License 2018.02.08 0 0 8471

Köszi, megnézem!

Előzmény: gyarmati1980 (8470)
gyarmati1980 Creative Commons License 2018.02.07 0 0 8470

Szia

mi itt voltunk tava illegal ide megyünk idén is

àr érték arànyba nagyon jó teljessen fiel van ujjitva 

Ta Vrahakia Kernes rà van honlapja is a csajszi angolul Tud csak nincsen turnus se ha Jol emlékszem studio 65 Euro Apartment 80 közel  augusztusba a Tenger falu széle nyugodt hely

Előzmény: Bogár5 (8467)
Bogár5 Creative Commons License 2018.02.06 0 0 8469

Szia!

Igen, néztem azt az oldalt, de a rengeteg apartmanból csak egy ajánlatot kaptam 10 napra!

Viszont innen http://www.sarti-halkidiki.net/en/accommodation sokat kaptam!

Katana750 Creative Commons License 2018.02.02 0 0 8468

Szia! A 8458-as hozzászólásában Pierr Kardán fórumtárs linkelt egy oldalt. Van vagy 70 apartman ott. Nézted már őket? 

Előzmény: Bogár5 (8467)
Bogár5 Creative Commons License 2018.02.02 0 0 8467

Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem! Nyáron Sartira tervezzük a nyaralásunkat, két család! Még nem voltunk Sartin. 10 napra szeretnénk menni és nem szombati turnusváltással! Tudnátok nekem ajánlani apartmanokat? Kértem már egy pár helyről ajánlatot, de még eddig nem jártunk sikerrel!

mathiasland Creative Commons License 2018.01.23 0 0 8466

Szia Bogimama! Most olvastam a hozzászólásodat, hát nem akarlak elkeseríteni, de leírom az ottani élményeinket. Mi tavaly voltunk a családdal a Kitsa apartmanban, 5-en, de soha többé nem mennék oda!! Ha írsz priviben, tudok neked küldeni egy csomó képet az apartmanról. Volt pár előnye, hogy pl. közel volt a tengerhez. Mi az emeleti nagy utcára néző apartmanban voltunk. Másik előnye, hogy ott van a nagy parkoló, ahol mindig találtunk helyet az autónknak. Ja és előny még, hogy az utcasarkon átellenben van egy görög orvosnő, és a Sithon travel utazási iroda, ahol van magyar idegenvezető. Az apartman legjobban használható része a nagy hűtő , fagasztóval. Az apartman valóban koszos volt, a fürdő kritikán aluli, a mosdó feletti tükrösszekrény a retro korszakból maradt fent. A zsanérok rozsdásak voltak, attól féltünk, hogy egyszer leszakad, amikor kinyitjuk. Mi augusztus közepén voltunk, tehát nem a szezon elején, ehhez képest vastagon poros és koszos volt, amikor kinyitottam az ajtaját. A konyhában a csaptelep nem olyan volt mint az utazási iroda képein, hanem ez is a múlt századból való, olyan mint az elzáró csapok, vagy inkább mint a kerti csapok voltak régen, egy szekérkerékhez hasonítanám, talán így beugrik, hogy hogyan is nézhet ki. Meleg vizet nem igazán tudtunk kicsalogatni belőle. Van egy két lapos főzőlap, na azon a kis lapon egy fél óra múlva se főtt ki a kotyogós kávéfőzőnkből a kávé, de a nagyobbik lap sem volt jobb, egy tészta kifőzéséhez is nagyon sok időbe tellett. Még szerencse, hogy nem akartunk sokat főzni. Az igaz, hogy az egyik szobában nagy sötétbarna szekrények vannak, de nincs bennük polcos rész, csak akasztós. A fürdőben a zuhanytálcánál, ami félköríves, van egy érdekesen elhúzható zuhanyfüggöny, ami viszont állandóan visszakívánkozik eredeti helyére. Minden tapasztalatomat megírtam az utazási irodának, ahol foglaltam a szállást, és képeket is mellékeltem a panaszomhoz, de válaszra sem méltattak. Remélem, azért lett némi változás, a levelem hatására.

Előzmény: Bogimama (8453)
Fogibaby81 Creative Commons License 2018.01.05 0 0 8465

:)

én most véglegesítem a foglalásokat

úgy tűnik 5+5 nap lesz-5 nap Toroni és 5 nap Salonikou Beach_pályaszállás :D-tengerparti szállás-kicsit lehaltabb az apartman,de tengerparti-nagy kertes,gyerekbarát...és 40 euro/éj :D

így vsz idén kivégezzük Szithónia félszigetet...és jövőre célba veszünk vm mást...

Előzmény: SirHisztiGombóc (8464)
SirHisztiGombóc Creative Commons License 2018.01.04 0 0 8464

Szia!

~400km. Még az nem dőlt el, autós vagy buszos lenne a kirándulás a Meteorákhoz. Anno '92-ben, bár kicsit közelebbről (Stavros) már voltam busszal. Bár nem vagyok nagy autós, de busszal nem mennék túl nagy elánnal. Költségben nem tűnik nagyon olcsóbbnak autóval, ha jól számoltam. Igen, az kimaradt, hogy van Sarti-ból buszos kirándulás oda.

Az Anesti apartmanba foglaltunk szállást, 07.28-08.11. :)

Előzmény: Fogibaby81 (8455)
Katana750 Creative Commons License 2018.01.03 0 0 8463

Ez igaz. Ennek ellenére szerintem idén már fizetni fogunk ennek az útnak a használatáért(is).

Előzmény: Fogibaby81 (8461)
Fogibaby81 Creative Commons License 2018.01.03 0 0 8462

köszi szépen a linket,nézelődök kicsit

tavalyi szállásadónk sokkal drágább árat mondott,mint vártam

tavaly kb 67eu/éj volt-booking on foglalva....most pribiven írt 80at....hát ennél vannak bőven olcsóbbak is,kenje a hajára-jó volt,de azért nem annyira,hogy ennyire drága lehessen,pl konyhai felszereltségben volt hiány-de gondoltuk max idén viszünk ezt azt ami nem volt :D 

Előzmény: Pierr_Kardán (8458)
Fogibaby81 Creative Commons License 2018.01.03 0 0 8461

úgy értem,hogy minőségre :)

nem a táblákra nem emlékszem,de azért....a minőség erősen elmarad attól amit valóban autópályának kéne hívni 

Előzmény: Katana750 (8460)
Katana750 Creative Commons License 2018.01.02 0 0 8460

Pedig a határ elhagyása után 1 kilométert sem mész és már autópályán vagy. A Thessaloniki 69                                                                                                                                                                                                                           Polykastro 17 táblák után van egy kereszteződés és utána kinn az autópályát jelző tábla.

Pierr_Kardán Creative Commons License 2018.01.02 0 0 8459

Ez így van, mi is voltunk már autóval Sartiból a Meteóráknál, reggel időben elindultunk, naplementére ismét Sartiban voltunk.

Előzmény: scarabaeus (8457)
Pierr_Kardán Creative Commons License 2018.01.02 0 0 8458

Sarti tekintetében ez egy jó szálláskereső oldal. Láthatod a szállás valós elhelyezkedését, az árakat a szezon előrehaladásával, a felárakat és sok képet az apartmanokról.

Tudsz foglalni is, de foglalás esetén előfordulhat, hogy kérnek előleget (nem túl gyakran, de előfordulhat).

Előzmény: Fogibaby81 (8456)
scarabaeus Creative Commons License 2018.01.02 0 0 8457

Sarti még az a távolság, ahonnan, akiben egyáltalán felmerül, hogy látni akarná, annak megéri, hogy láthatja.

Fogibaby81 Creative Commons License 2018.01.02 0 0 8456

sziasztok!

Magánszállást keresek 2+3főre valót-apartmant,Sarti vagy környéke.

Tavaly Vourvourouban voltunk-mennénk is vissza,csak a szállásadónk elszállt az árakkal eléggé...privátban is olyat mondott,amiből fullextrás kempingbe megyek ahonnan a sátorból a vízbe lóg a lábam.

Nem kell semmi extra,legyen azért konyha,edényekkel ennyi emberre-mi önellátunk-8-9-10éjszakát maradnánk,tiszta használható fürdő,wc-terasz-autót  le tudjuk parkolni....kb ennyi.

Ha vknek van bevált helye,ahonnan belátható időn belül szoktak válaszolni is,kérem ossza meg :)

Fogibaby81 Creative Commons License 2018.01.02 0 0 8455

hát a Meteorák Sartiból elég messze esik....de te tudod

Sarti ig én nem találkoztam tavaly autópályával....vagy amit annak lehetne nevezni...

Előzmény: SirHisztiGombóc (8452)
Pierr_Kardán Creative Commons License 2018.01.01 0 1 8454

Az teljesen kizárt, hogy Sartin ez az egyetlen kétszobás apartman!

Előzmény: Bogimama (8453)
Bogimama Creative Commons License 2017.12.31 0 0 8453

Sziasztok!Befizettük a jövő évi nyaralást Sartira. A Kitsa apartmanban fogunk lakni.Volt már ott valaki mert a neten elég rossz kritikákat olvastam róla. Pl. hogy koszos,a fürdőben nincs se zuhanytálca se függöny,a falból vezetékek lógnak ki ,azágymatrac olyan mintha lomolták volna valahonnan.Tényleg ilyen? Mert akkor lehet másik szállást  keresünk csak az a baj hogy ez az egy ami két szobás.

SirHisztiGombóc Creative Commons License 2017.12.31 0 0 8452

Sziasztok!

Sarti-ban gondolkodunk 2 hétre. A repülős kiutazást leszavazták a családból. 3 felnőtt 1 gyerek. Szemezünk az Apollon travel-lel. Abból ki milyen szállást tudna ajánlani? Olvasgatva a fórumot, úgy tűnik, a görögöknél most lesz "forradalom" autópálya díjjakból, így szerintem azzal még nem tudok számolni. A többi költség már megvan. Meglátogatnánk a Meteora-kat, meg vmi hajókázást is szeretnénk. Arra vkinek ötlete merre érdemes? Személy szerint nekem a búvárkodás is bejátszik.

Előre is köszi a segítséget.

Emőke1 Creative Commons License 2017.12.17 0 0 8451

Szia, 

Az Alexandra tényleg  a központban van. Egyik legjobb szállása az Apollonnak. Mi  nem szálltunk meg itt, hanem a Stelitsában, ami szintén központi, és kb. 20-30 méterrel van messzebb a tengertől. Szerintem picit túlárazott az Alexandra :)

Előzmény: tklarcsi (8450)
tklarcsi Creative Commons License 2017.12.06 0 0 8450

Mi 2018-ban tervezzük Sartin az Alexandra apartmanház családi apartmanját kibérelni, az Apollon utazási irodán keresztül.

Ez ugye a központban lévő Alexandra?.. A fórumon úgy láttam hogy 2017ben itt voltatok. Milyen volt a hely? 

Ha valaki járt már itt, szeretnék egy-két infót.

Köszönöm

Előzmény: Chavva (8344)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!