Jó helyen van az apartman, bár vannak, amik kicsit közelebb vannak a tengerhez. Ha Paralia környékén akartok mászkálni, a 3 nap kevés lesz, mivel Sartiból Paralia jó 3-4 órás út. Ha tehetitek, csatlakozzatok a Grandtours Athos hajókirándulásához. Az iroda a sétáló utcából nyíló kis utcából nyílik, ott, ahol egy nénike sültkukoricát árul :) Minden évben ott van :)
Szia, a kinti Sithon Travel oldala, akinél pl. hajós utakat tudsz foglalni. Szerintem semmi gond nincs vele. Melyik szállást néztétek? Csak azért kérdem, mert lehet, hogy irodával is kapcsolatban van,és akkor nem biztos, hogy van hely.Egyébként most a startutazás oldalon 5000,- FT előleggel tudsz foglalni, a többit részletekben tudod fizetni. Mi már lefoglaltuk idénre Paraliát és Korfut.
Az idén, első tengerparti nyaralásnak, mi is Sartit terveztük. A Bookingon foglaltam egy szállást, de ezen a linkelt oldalon találtam olcsóbban, jobban megfelelőt.
Kérdésem, hogy mennyire megbízható ez az oldal, ez az utazási iroda?
Ha jól értelmeztem, akkor 30% előleget kell befizetni, a többit ott az irodában.
àr érték arànyba nagyon jó teljessen fiel van ujjitva
Ta Vrahakia Kernes rà van honlapja is a csajszi angolul Tud csak nincsen turnus se ha Jol emlékszem studio 65 Euro Apartment 80 közel augusztusba a Tenger falu széle nyugodt hely
A segítségetekre lenne szükségem! Nyáron Sartira tervezzük a nyaralásunkat, két család! Még nem voltunk Sartin. 10 napra szeretnénk menni és nem szombati turnusváltással! Tudnátok nekem ajánlani apartmanokat? Kértem már egy pár helyről ajánlatot, de még eddig nem jártunk sikerrel!
Szia Bogimama! Most olvastam a hozzászólásodat, hát nem akarlak elkeseríteni, de leírom az ottani élményeinket. Mi tavaly voltunk a családdal a Kitsa apartmanban, 5-en, de soha többé nem mennék oda!! Ha írsz priviben, tudok neked küldeni egy csomó képet az apartmanról. Volt pár előnye, hogy pl. közel volt a tengerhez. Mi az emeleti nagy utcára néző apartmanban voltunk. Másik előnye, hogy ott van a nagy parkoló, ahol mindig találtunk helyet az autónknak. Ja és előny még, hogy az utcasarkon átellenben van egy görög orvosnő, és a Sithon travel utazási iroda, ahol van magyar idegenvezető. Az apartman legjobban használható része a nagy hűtő , fagasztóval. Az apartman valóban koszos volt, a fürdő kritikán aluli, a mosdó feletti tükrösszekrény a retro korszakból maradt fent. A zsanérok rozsdásak voltak, attól féltünk, hogy egyszer leszakad, amikor kinyitjuk. Mi augusztus közepén voltunk, tehát nem a szezon elején, ehhez képest vastagon poros és koszos volt, amikor kinyitottam az ajtaját. A konyhában a csaptelep nem olyan volt mint az utazási iroda képein, hanem ez is a múlt századból való, olyan mint az elzáró csapok, vagy inkább mint a kerti csapok voltak régen, egy szekérkerékhez hasonítanám, talán így beugrik, hogy hogyan is nézhet ki. Meleg vizet nem igazán tudtunk kicsalogatni belőle. Van egy két lapos főzőlap, na azon a kis lapon egy fél óra múlva se főtt ki a kotyogós kávéfőzőnkből a kávé, de a nagyobbik lap sem volt jobb, egy tészta kifőzéséhez is nagyon sok időbe tellett. Még szerencse, hogy nem akartunk sokat főzni. Az igaz, hogy az egyik szobában nagy sötétbarna szekrények vannak, de nincs bennük polcos rész, csak akasztós. A fürdőben a zuhanytálcánál, ami félköríves, van egy érdekesen elhúzható zuhanyfüggöny, ami viszont állandóan visszakívánkozik eredeti helyére. Minden tapasztalatomat megírtam az utazási irodának, ahol foglaltam a szállást, és képeket is mellékeltem a panaszomhoz, de válaszra sem méltattak. Remélem, azért lett némi változás, a levelem hatására.
úgy tűnik 5+5 nap lesz-5 nap Toroni és 5 nap Salonikou Beach_pályaszállás :D-tengerparti szállás-kicsit lehaltabb az apartman,de tengerparti-nagy kertes,gyerekbarát...és 40 euro/éj :D
így vsz idén kivégezzük Szithónia félszigetet...és jövőre célba veszünk vm mást...
~400km. Még az nem dőlt el, autós vagy buszos lenne a kirándulás a Meteorákhoz. Anno '92-ben, bár kicsit közelebbről (Stavros) már voltam busszal. Bár nem vagyok nagy autós, de busszal nem mennék túl nagy elánnal. Költségben nem tűnik nagyon olcsóbbnak autóval, ha jól számoltam. Igen, az kimaradt, hogy van Sarti-ból buszos kirándulás oda.
Az Anesti apartmanba foglaltunk szállást, 07.28-08.11. :)
tavalyi szállásadónk sokkal drágább árat mondott,mint vártam
tavaly kb 67eu/éj volt-booking on foglalva....most pribiven írt 80at....hát ennél vannak bőven olcsóbbak is,kenje a hajára-jó volt,de azért nem annyira,hogy ennyire drága lehessen,pl konyhai felszereltségben volt hiány-de gondoltuk max idén viszünk ezt azt ami nem volt :D
Pedig a határ elhagyása után 1 kilométert sem mész és már autópályán vagy. A Thessaloniki 69 Polykastro 17 táblák után van egy kereszteződés és utána kinn az autópályát jelző tábla.
Magánszállást keresek 2+3főre valót-apartmant,Sarti vagy környéke.
Tavaly Vourvourouban voltunk-mennénk is vissza,csak a szállásadónk elszállt az árakkal eléggé...privátban is olyat mondott,amiből fullextrás kempingbe megyek ahonnan a sátorból a vízbe lóg a lábam.
Nem kell semmi extra,legyen azért konyha,edényekkel ennyi emberre-mi önellátunk-8-9-10éjszakát maradnánk,tiszta használható fürdő,wc-terasz-autót le tudjuk parkolni....kb ennyi.
Ha vknek van bevált helye,ahonnan belátható időn belül szoktak válaszolni is,kérem ossza meg :)
Sziasztok!Befizettük a jövő évi nyaralást Sartira. A Kitsa apartmanban fogunk lakni.Volt már ott valaki mert a neten elég rossz kritikákat olvastam róla. Pl. hogy koszos,a fürdőben nincs se zuhanytálca se függöny,a falból vezetékek lógnak ki ,azágymatrac olyan mintha lomolták volna valahonnan.Tényleg ilyen? Mert akkor lehet másik szállást keresünk csak az a baj hogy ez az egy ami két szobás.
Sarti-ban gondolkodunk 2 hétre. A repülős kiutazást leszavazták a családból. 3 felnőtt 1 gyerek. Szemezünk az Apollon travel-lel. Abból ki milyen szállást tudna ajánlani? Olvasgatva a fórumot, úgy tűnik, a görögöknél most lesz "forradalom" autópálya díjjakból, így szerintem azzal még nem tudok számolni. A többi költség már megvan. Meglátogatnánk a Meteora-kat, meg vmi hajókázást is szeretnénk. Arra vkinek ötlete merre érdemes? Személy szerint nekem a búvárkodás is bejátszik.
Az Alexandra tényleg a központban van. Egyik legjobb szállása az Apollonnak. Mi nem szálltunk meg itt, hanem a Stelitsában, ami szintén központi, és kb. 20-30 méterrel van messzebb a tengertől. Szerintem picit túlárazott az Alexandra :)