Keresés

Részletes keresés

Petyka30 Creative Commons License 2023.08.28 -1 0 21818

Tudod Bagyula Istvánt, de még Bakosi Bélát is ismertem, meg Szalma Lászlót, nem beszélve Kovács Attiláról, de még Siska Xeniát is ismertem. Igaz sok szteorid volt bennük, de kiben nem?  Krizsán számában 23 indultak, szinte a világon senki nem űzi. Abból 4. lenni szép, de nincs konkurencia.Régen mert akkor azt a sportot néztem, amit az MTV adott. Katarina Witt megkorra sztár volt Magyarországon is. Ma tudsz egy műkorcsolyázot? De ez a súlyos hibámat nem menti fel. De az Olimpián kivül, magyar sportolót Fucsovicson kivül, nem látok. Ami meg érdekelt volna, és nagy dolog volt, azt meg nem adja 10 sportcsatornából egy sem. Hanga Ádám Euroliga döntőt játszik, minden szart közvetítenek, egy nagyon népszerű sportban, és egyik magyar csatorna nem adja. Az érem táblázaton meg 33. lettünk. a minden sportot követni, lehetelen, ezt csúnyán benéztem. De nem a nap sütöt meg, hanem a sok 1 perc, ami nem tudom mit keres egy sportcsatornán. Ja nem ott néztem, mert Eurosporton jobbak a riporterek, és még 1 perctől megkímélnek.

Előzmény: Petyka30 (21812)
Dead Soul Tribe Creative Commons License 2023.08.27 -1 2 21817

Ez szokott lenni a duma, hogy más is lop....meg a másik biztosan még annál is többet, mint ezek.

Előzmény: ohlulu2 (21816)
ohlulu2 Creative Commons License 2023.08.27 -1 2 21816

építéssel együtt is csak summa 200+ milliárd:)

off:

és engem a többi bődületes lenyúlás is zavar.

jó, téged nem.

ebből a szempontból igénytelen(ek) vagy(tok).

Előzmény: warr (21815)
warr Creative Commons License 2023.08.27 -1 1 21815

Leszarom, hogy megérte-e. 

Őszintén szólva nem igazán zavar az erre elköltött 350 milliárd, amikor sokezermilliárdot lopkodnak el mindenhol máshol is.

Előzmény: ohlulu2 (21814)
ohlulu2 Creative Commons License 2023.08.27 -1 1 21814

hozd inkább a ktg-haszon elemzést, rajongókám, amiből az látszik, hogy megérte a rendezés.

(az építésről nem is szólva.)

Előzmény: warr (21811)
somliv Creative Commons License 2023.08.27 0 0 21813

Állítólag elkapott valamit, vírusos fertőzés gyötörte hosszú napok óta, azért nem mentek neki úgy a futások, ahogy az várható lett volna. Hát 1500 méter után nyilatkozott egy ilyet: Josh Kerr soha nem ver meg engem, ha egészséges vagyok. Ott látszott rajta amúgy, hogy 100-al a vége előtt gyöngécskén mozog magához mérten. Továbbra is a csapata vele volt, rájuk támaszkodott, akik erre a fináléra valahogy összekalapálták, felrázták, és kifundálták számára a megfelelő taktikát. Még úgy is, hogy az etiópok sara volt ennek az egyik része.

Nemrég néztem vissza az ötezres futamot, Ingebrigtsen kutya kemény lehetett, mivel megnézte 100 méterrel a többieket magának, visszapillantott rájuk, tele volt önbizalommal, ahogy ezt megcsinálta. És abból kifolyólag az is elmondható róla, hogy volt mersze a végső méterekre hagyni a dolgot, ahol valljuk be, hogy rizikós a kimenetel. Katir minden erejével loholt, láthatóan eléggé savasodott, vicsorított is, viszont a norvég bízva magában letolta a pályáról az utolsó méterekben.

Előzmény: pepe_pepe (21798)
Petyka30 Creative Commons License 2023.08.27 -1 0 21812

Jogos

Előzmény: warr (21811)
warr Creative Commons License 2023.08.27 -1 1 21811

Fuhh bakker, Ináncsi? Megsütött a nap? :-D

Krizsán Xénire gondoltál, felteszem...

Fasza volt nagyon az egész vb, kint voltam minden nap, hatalmas élmény volt. Remélem lesz még gasonló, ha más nem Diamond League.

A károgók meg bekaphatják.

Petyka30 Creative Commons License 2023.08.27 -1 0 21810

Sziasztok! Tudjátok az a baj, ha 2 hét múlva kimennénk az utcára, és megkérdeznék az embereket, hogy mundjanak egy világbajnokot, fogadom, 1% alatt volna aki tudna mondani. Nem beszélve Amerikáról, és Jamaikáról, ahol az időeltolódás miatt, mindenki dolgozot, és így a nyugdíjasokon kivül senki nem nézte ebben a 2 országban. Egy tenisz, úszás, snooker, darts, NFL játékost tudnának mondani nagy százalékban az emberek Ma a darts vb fogadom nézettebb, mint az atlétiki vb.Csak azt ne mondjátok, hogy a darts nem sport, játssz 8 órát vasárnap, valakivel aztán menj be hétfőn melózni. Nem beszélve idei szezontól van egy sportolónk, akit az egész világ nézz, és megismer, és Magyarországor reklámozza Szoboszlai Dominik. És Kerkez Milos is a Premier leaguben játszik. Igaz ennek a magyar Tao sportpolitikához 0 % köze van. És Halász Bencén, és Ináncsi ritán kivül nincs atlétánk, akinek jövőre, döntős esélye lenne. Csak a kalapácsvetőnek abban sem vagyok, van indulási pénze. A 7 próbázónak, meg tuti nincs. Kozák Luca múlt évi év női sportólója díja egy vicc, mert az ő száma nem európai. És a mai sporttudós Gyulay István, azt hazudja, milyen jövőnk van atlétikában.https://www.nemzetisport.hu/atletika/atletika-gyulai-miklos-szerint-nagyon-eredmenyes-idoszak-elott-allhatnak-a-magyarok-2975441  Lehet 2 érmünk valóban Halász, és Iváncsi révén az Olimpián, de ő sem a jövő, mert 31 éves, hát utána senki, Nem beszélve Márton Anitáról, aki szerintem az Olimpiára ki akar még jutni, fizetést is kap érte, teljes kabaré. Jakabos szindróma. Csak Márton volt Olimpiai bronzérmes. Jakabos meg egy 6. helyet tud felmutatni váltóban Olimpián. Sok pénzbe került ez az egy olimpia pont. Na hátha valaki álma teljesül, hogy 2036-ban, vissza  fogják építini a stadiont, mert nem akar úgy meghalni, hogy Magyarországon, ne lásson Olimpiát. A gyeplabda válogatotat el kellne kezdeni építeni, mert 30-0-ra kikapni Olimpián ciki.

Előzmény: ohlulu2 (21807)
ohlulu2 Creative Commons License 2023.08.27 -1 3 21809

annyira naiv vagy, hogy szinte bántó.

a közvetlen jegyár-bevételt könnyű megbecsülni: max. 2 Mrd Ft körül lehet...  érted: max. kettő.

A közvetett hasznok becsléséhez illene látnunk egy költség-haszon elemzést, mondhatjuk hatásvizsgálatnak is, mindegy. Linkeld ide, ha egyáltalán létezik, és 48 órán belül ízekre szedem a hazugságait.

Előzmény: somliv (21808)
somliv Creative Commons License 2023.08.27 -1 2 21808

Megérte amennyit belefeccöltek, mivel haszonnal zárult ez a VB. Turisztikai, gazdasági szempontból sokat hozott vissza. Legalábbis jómagam ezt hallottam. Nem tudom mi igaz, mi nem ebből. Temérdeken látogattak ki a kilenc nap alatt. Külföldiek, magyarok egyaránt. Délelőtti programban ennyi ember világstadionokban nem voltak Olimpián- ez mindent elmond erről az egészről.

Versenyszámokban, közvetítésekben akadtak problémák, de most hagy ne vesézzem ezeket.

Élmény, hangulat, verseny izgalma azonban kárpótolt ezekért a hiányosságokért.   

Előzmény: ohlulu2 (21807)
ohlulu2 Creative Commons License 2023.08.27 -2 2 21807

De ez nem az a pillanat, amikor erről beszélni kellene.

miért, mikor célszerű a hibákról beszélni?

majd ha elfeledjük az összeget, amibe került?

Előzmény: somliv (21806)
somliv Creative Commons License 2023.08.27 -1 2 21806

Remek VB volt ez a Magyarországon rendezett. Tehetséges atlétákkal, sok-sok jó eredménnyel, izgalmas futammal, számmal. Különösképpen az ügyességi számok meglepően izgik, szorosak voltak.

Akadtak problémák, például közvetítése szempontból, 3-4 versenyszámot mutatni máig megoldhatatlan része sajnos ennek a sportágnak. De ez nem az a pillanat, amikor erről beszélni kellene.

Köszönet mindenkinek, aki ezen a világeseményen valamilyen formában tevékenykedett!

Tonio 2.0 Creative Commons License 2023.08.27 -6 2 21805

Jó vb volt.

20-án voltam kint, de kb végigkövettem az esti programokat.

Jó volt egyszer egy ilyet is látni.

somliv Creative Commons License 2023.08.27 -1 1 21804

Femke Bol tíz méter hátrányból, uhhhh micsoda futás volt ez!!! És igen, volt Türelme kivárnia a véghajrára! 

Eddie Caplan Creative Commons License 2023.08.27 0 0 21803

Észak Amerika - USA és Kanada letarolta ezt a budapesti vébét. 

somliv Creative Commons License 2023.08.27 0 0 21802

3000 női akadály eredménye

1. Yavi 8:54.30

2. Chepkoech 8:58.98

3. Cherotich 9:00    

somliv Creative Commons License 2023.08.27 0 0 21801

Kemény volt a fiú, pedig mindketten savasodtak, Limiten voltak, de lenyomta Katirt az utolsó métereken, Te vagy Én párbaj volt. Igaz, hajszállal, de akkor is áttolta magát a norvég a célvonalon. Megmutatta, hogy necces helyzetben is tudok diadalmaskodni. Etiópok meg elcseszték, egyszerűen nem bírtak akkora tempót menni, hogy térde kényszerítsék fő riválisaikat. Közrejátszhatott a hőség, rá lehet fogni sok mindenre, ám ez most így sikerült nekik.    

Előzmény: pepe_pepe (21798)
somliv Creative Commons License 2023.08.27 0 0 21800

Jön a Női nyolcszáz!  

somliv Creative Commons License 2023.08.27 0 0 21799

Ingebrigtsen megcsinálta 5000 méteren azt a hajrát! Milyen loholás volt a végén!!! 

pepe_pepe Creative Commons License 2023.08.27 0 0 21798

Huhhh, Ingebrigtsen most ugy nyert, ahogy 1500-on kikapott

pepe_pepe Creative Commons License 2023.08.27 0 0 21797

Kipchoge

Előzmény: pepe_pepe (21796)
pepe_pepe Creative Commons License 2023.08.27 0 0 21796

Nyilvánvalóan életem legnagyobb futóélménye volt.

Idén meglett volna egy másik major-maraton is, Berlinre van nevezési jogom, de egy getva egészségügyi ok miatt nem tudtam felkészülni. Azért kinn leszek, drukkolok (feleségem futni fog), de hát jó eséllyel ott lesz Kipchige (talán) utolsó dobása is.

Előzmény: somliv (21793)
somliv Creative Commons License 2023.08.27 0 0 21795

Negyed millió dolláros futam lesz. Ilyen erős mezőnyt ritkán verbuválnak össze, és csak az időkből indultam ki.

Hát a norvégnak vérlázítóan nehéz dolga lesz vélekedésem szerint.

Engem meglepne, ha lefutná a sok afrikait, ám ne legyen igazam. Most kiderül, hogy mekkora futó.       

Előzmény: Irbisz (21792)
ohlulu2 Creative Commons License 2023.08.27 -1 0 21794

"a magyar közönség egyedülálló a világon"

haha...

somliv Creative Commons License 2023.08.27 0 1 21793

Óriási élmény lehetett akkor számodra.

Igen, mert ott akkora a tömeg, hogy csoportokban vannak az emberek, el vannak szeparálva egymástól. Viszont ott a nevezési díjon felül tudtommal kell elfogadható időeredmény is, szóval boldog boldogtalan azért nem feltétlenül indulhat rajtuk.

New York, Boston, Chicago- ezeken a helyeken érinteni szokta olykor az 50 ezer főt is. Ám ezek major maraton versenyek, tehát az elitnek kimondottan fontos szokott lenni. Kétségtelenül nem akármilyen dzsamburi a résztvevők számára, maga hangulata miatt sem.      

Előzmény: pepe_pepe (21785)
Irbisz Creative Commons License 2023.08.27 0 0 21792

"

Ma 5000 méter lesz este pályán. Hatalmas futás kerekedhet ki belőle, mivel 13 perc alatt 11 ember tud, iszonyat szoros az élmezőny. Norvég csodabogárra, Ingebrigtsenre kíváncsi leszek, hogy mire lesz képes az afrikaiak szorításában.  "

a tavalyi VB-t megnyerte , szintén sok afrikaival a mezőnyben.

azaz ha nyer, az nem meglepetés, címvédés ritkán az.

Előzmény: somliv (21780)
somliv Creative Commons License 2023.08.27 0 0 21791

Hamarosan Női 800 méter!

ohlulu2 Creative Commons License 2023.08.27 0 0 21790

női 3000 SC:

a két Chepkoech anya-lánya is lehetne:)

női magas:

min. 201 cm-t szeretnék látni, hölgyeim!

somliv Creative Commons License 2023.08.27 0 0 21789

Természetesen a női hét és a férfi tízpróbásoknak van két napjuk, ami eléggé húzós, ott csúcsteljesítményen kell lenniük, többféle versenyszámban megmutatva önmagukat. Reggeltől estig tartanak a számaik, az ő programjuk eleve a leghosszabb! Közte van pár óra pihenőidő, feltöltődés, kaja, relax, miegymás… Utána másnap ugyanígy kezdődik elölről az egész. Meg is gyűrődnek rendesen a megpróbáltatásaik végére. Lásd például Katarina Johnson Thompson arcát egy ilyen többpróba után. Ott van az arcukon ilyenkor már a megkönnyebbülés, hogy de jó, végre túl vagyok rajta.    

Előzmény: vélemény 1 (21788)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!