Makers: All night Riot..cd 3,25 $
V/A (Dead boys, Electric Farnkenstein stb.) 1,5 $
V/A (Detroit cobras stb) 1,5 $
Nine pound hammer cd 1 $
ja meg szereztem Twisted sister tributeot Motörhead Nashvill P.. Cradle of filth is tökre bejön, zene mint Darkest hour csak a fasznak sikitozik az énekes és hörgés a se jó :)
Diesel: Hát ja elég elvetemült voltal :) Egyes részek kurva jók pl. aszzem taviranyitoba gitar rész, de egy szamon belül annyi valtas van olyan mint 8 szám lenne egybe nehéz kiigazodni :) Semmihez se hasonlitható zene. Ez volt a legjobb koncerteje Convoynak is. Jó a Rocktogon, jól is szólt.
Rocco, Supersuckers: Kérdezd meg mi a legutolsú ajánlatuk szegeny hátrányos helyzetü magyaroknak és abbol alkudj :) Ha kell adakozok valamennyivel, mint Spéter Erzsébet "ha megmurdelek még adok többet is" :)
Hives: Szal megjött a Kerrang (a Hives által összeválogatott cdvel Detroit Cobras, Compulsive Gamblers a legjobb az ismeretlenek közül.) Ott is boritón Coolest band on earth meg Hottest rock band on the planet right now :) 400 fontos öltönynek mi köze a Rock'n Rollhoz ?!
Diesel: a Kyuss-szólónak csupán a legelejét vettem át egy-az-egyben, utána improvizálok szépen, igaz, be kell ismernem, azt nagyon jól szoktam csinálni :)
ÁÁÁÁjj KELL !!! Csináld ! Hát én biztos mennék, Cornelius,AstroMarci, Szöke és barátai, Rock'N roll csávok, mindenki aki irt a topicba, mozgositunk mindenkit +jól meg hell hírdetni. Zeke 45 Kuna=kb 1600 Ft volt ennyi lehetne, föleg ha hoznak magukkal valakit, sokan vagyunk de nem vagyunk elegen hozz magaddal még 1 embert :)) Legyen már itt is Rock'n Roll !
Össze-vissza csíptek a szúnyogok. Tényleg. A sok kis mocsok rohadék!!!!!!!!!! Tudom, hogy offtopic, de akkor is felháborító!!!!!!!!!
Máglyára velük!!!!!!! Vagy tenyér közé!!!!! :o)
St. Pöltenben 16 éves kislányok nyomtak meglepően durva pogót, volt egy dagadt, az mindig tarolt, mint a bowlinggolyó. Találkoztunk Zothyval is, a PSY-9 ex-basszerrel, aki mostantól a Skeptic Elepticben gitározik.
Kool :) Campuson belül egy e-klubhoz hasonlatos köralakú 1500as konceertteremben volt, kb éjfélkor kezdődött 250-300an jöttek el. Babies Szlovén garage band nagyon jók voltak, megkéne hívni öket.Rc5 is elég fasza volt. Zeke is, kurva intzenziv volt föleg 2 méterröl bele az ember képébe :), csak kár hogy hangzas kásás lett, szedtünk posztert és setlistát :) Merchandise gyenge volt :( Fárdatan menni 6 óra oda, éjjel 2kor vissza 7re értünk haza így elég hülyeség, de mindenesetre megérte iet nem látni itthon.
Oh and The Hives, you know the fat Swedes in ties? Well, they got sold to Warner Brothers for a million bucks. Now they can afford to send the two slobs in the band back to fat camp for the summer. Get on that guys.