Bocsika de szerintem a JLP nem a bemutatkozó albuma volt, max. a világnak azzal mutatkozott be, de előtte otthon már volt 2 lemeze, igaz akkor még dizsit játszott:o)))
Nem tudom hányan osztják a véleményemet, de szerintem a Jagged Little Pill Alanis legeslegjobb albuma. Meg talán az Evanescence Fallenja előtt minden idők legjobb bemutatkozó lemeze.Mindenesetre nagy örömmel hallok a koncertről.Csak a jegyárak ne szálljanak el!!!
engemnemérdekel hol, csak legyen! Bár tényleg jobb lett volna egy PeCsa külső színpad, mert akkor lenne jó kis hangulat... így valszeg unplugged lesz...
Nemtom, szerintem a néninek eddig ez a legkerekebb lemeze. Bármikor végig tudom hallgatni, nem úgy, mint a SFIJ-t, ahhoz hangulat kell, kivéve a Sympathetic Caractert, az bármikor jöhet. Ott ahogy kihozza a szótagokat - amik persze nem egyeznek de nem tűnik fel - az zseniális.
Örömmel látom, hogy van Alanis topic is. Jómagam csak kb fél éve kezdtem komolyan foglalkozni a művésznő zenéjével...de nagyon mély hatást gyakorolt rám, és örömmel látom, hogy lesz koncert is.
A So called chaos és az Under rug swept egyenlőre tőle a kedvenc album, de az unplugged is tetszik, főleg a bónusz dalok rajta a legjobbak, valamint még gyakran forog a Space cakes és az Y100 Sonic session.
Alanis Morissette Budapesten koncertezik 2005. február 10. 16:56
Az igényes rockzene kedvelőinek nagy örömére május 2-án Budapesten ad koncertet Alanis Morissette kanadai énekesnő. Az időpont már biztos, de azt még nem tudni, hogy hol lép színpadra a világszerte kedvelt rockénekesnő.
Alanis Morissette fantasztikus hangjával, lendületével, tartalmas dalaival kedveltette meg magát széles körben és szerzett jelentős szakmai elismerést is, amiről több Grammy-díja is tanúskodik. A kilencvenes évek közepén robbant be a zenei életbe. Az 1995-ben megjelent Jagged Little Pill című albuma zeneileg, érzelmileg rendkívül hatásos, és piacképesség tekintetében is igen ütőképes. Az album több mint harmincmillió példányban kelt el világszerte, ezzel minden idők egyik legsikeresebb albuma lett.
A hatalmas sikernek köszönhetően Morissette, a szülőföldjén, Kanadában is alig ismert előadó és színésznő, hirtelen a világ egyik legnépszerűbb művészévé vált. Az akkor mindössze 21 éves Alanisből egy albumnyi érzelemmel teli dal szupersztárt faragott, generációjának szószólója lett.
A még mindig csak harmincéves Alanis Morissette 1996-ban négy kategóriában kapott Grammy-díjat (az év albuma, az év rockalbuma, az év női énekese és az év rockdala trófeákat vitte el.) Főként You Oughta Know című dalának köszönhető a népszerűsége. Az 1998-ban megjelent Supposed Former Infatuation Junkie, majd az 1999-es Unplugged és a 2002-es Under Rug Swept című lemezeivel folytatta ezt a stílust, s még 2002-ben jelent meg egy CD/DVD összeállítása is Feast on Scraps címmel. Közben film-, musical és televíziós szerepeket kapott.
A tavaly megjelent So-Called Chaos című lemeze egy rendkívül megfontolt, életigenlő nő gondolatait tükrözi, aki pozitívan szemléli a világot. Az "Everything" az első kislemez az albumról. Egy dal, amely ugyanazt a széles skálát járja be, mint Alanis másik, immár klasszikussá vált dala, a Grammy díjas "Uninvited", az Angyalok városa filmzenéjéből.
Alanis Morissette, akinek anyja állítólag 1956-ban még kisgyermekként hagyta el Magyarországot, szeret turnézni. Akkor is szívesen vállal koncertkörutakat, amikor nincs éppen aktuális lemeze. Mint fogalmazott, nem elégszik meg az eladási statisztikákkal, hanem személyesen szereti megtapasztalni azt, hogy a közönség szereti dalait, ráérez zenéjének ízére. Az énekesnő budapesti koncertje többéves szervezőmunka eredménye, amely során mindkét félnek egyformán nagyon fontos volt, hogy a koncert létrejöjjön - fogalmazott a szervezőiroda szóvivője.
arrol mer nem ir senki, hogy a muveszetek palotajaban olyan hangzas van, hogy lerepul a fejunk. en orulok neki nagyon. nem kell nekem ahhoz allohely, hogy szetugraljam magam, megy az anelkul is.
Sziasztok! Én is láttam a honlapon az infót, viszont sehol máshol nem találtam erről semmit. Tud vki vmi részletet? Pl jegyár, ilyesmi.. Frankón a Művészetek Palotájában akar fellépni a kisasszony? Ahol többnyire komolyzenei (ülőhelyes) koncertek vannak? Vicces lesz a torzított gitár, már ha nem ánplággd buli lesz...