Jah!Nekem így egyszerűbb!Én odaadok a Kotkodálynak bizonyos összeget, mintha az övé lenne, mindenki rendezi az anyagiait(felétek is), majd nekem ugyanannyit fog visszaperkálni!Ennyi!Mert ha folyamatosan csepegtetem a lét, akkor lesz ami elmarad, meg mivan ha ő is akar kint valamit venni,+kóla+sör,+mittudomén...
Mindenesetre (az előző hsz-ből) váltok 300 ojrót. Remélem elég lesz. A szállást én kifizetem, aztán majd utólag lerendezzük. A benzint pedig (javaslom) fizesd Te, és hazaérkezés után odaadom, vagy átutalom (1 munkanapon belül). Vélemény?
Persze hogy megyünk!Bár tegnap megint összeszedtem egy frankó kis sérülést, amivel évekkel ezelőtt gipszben rohadtam 6 hétig, de a doki szerint ez nem olyan veszélyes, tehát nem okozhat gondot a szombati úttal kapcsolatban, bár egyelőre akkora a bal bokám, mint a fejem!
3 hotelt néztünk ki a csajommal, hétfőn elmegy mindegyiknek az árajánlat igény. Amikor megvan a válasz, akkor jelzek. Egyelőre ennyi. Minden egyebet majd leegyeztetünk. Kedden megyek Oroszlányba, ha jól alakul, akkor délután is maradok. Beszélj a szobanövény haveroddal, ha úgy alakul, akkor nála alszom.