akkor elkapjuk es megverjuk. Folyamatosan azt irja, hogy nincs. Sot meg emailben is.
"Ez az ember vagy hazudik, vagy pedig tapir"
(by hittanarom, Dr. Tuba Ivan)
Jon Superbuttra? Mert akkor rakerdezek. De kemenyen, hogy fajjon!
Most akko' van vagy nincs. Mert ha nincs, akkor ("csak az erzeseimmel jatszottal!" meg "csak a testemet akartad") ektelen haragra gerjedek, megfogom zeuszi villamom, nagy oszszakallamat hatradobom es elkomorulva lecsapok.
A farkam jegcsap*. Vere arcomba froccsen, megfordulok. Sajat magamat latom, mintegy a fak kozott. Az Ej vorosbe csavorodott, a Nap az utolsokat langli a hegyek folott.
Gyilkossa valtam.
(* e rovid mondat valami botranyos dokumentom konyvben volt vagy ilyesmi, es ezzel reklamoztak a konyvet. Ez utani mondatok hatasvadasz improvizacio)
nem vág ki, elmondtam neki h van neked ilyen fényképed a múltkori gödöllői fresfabrik koncertről, ahol ő gitározott a színpadon, na és azt mondta, hogy szeretne randizni veled, mert a képér mindent megtesz ő.
Anyad! En kiteszem a lelkem, hogy probahelyet talaljak te meg szarsz bele, meg a kis lelkembe!
Aniad! Ja es az ajtony mar megvette a jegyet a szamodra... >:)
a Tóth András (az egyik) gitáros!!!
Meg különben is bebuktattál minket próbahelyileg...hogy doboljak így???? :-( Brühühühühühühúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű.
Basszuskulcs, ti hogy ráértek ??!! Eszméletlen. Na. Az álmod az biztos az Apokalipszis, meg a négy lovasa lovas nélkül de lóval. Akik feketék. Néha meg te vagy az Apoklapszis. Mit nem lehet ezen érteni ??? Ráadásul feketék a lovak, halál, pusztulás, dögszag, láncok ! Ej de elborult lelkivilágod lehet gyermekem...
Meg láttam ám a D.A. egészoldalas szines hirdetését a Hammerben bizony ! Úgy kezdődik, hogy énekest meg gitárost kerestek. A háttérben meg ott van az Apokalipszis meg a négy ló. Legalábbis hasonlit rá. De lovasok nincsenek. Ez kéne hogy legyen a logotok.
Az almod: mi koze van a 4-es fogamnak ez egeszhez?
Ostorom van? Erotikus... Nem almodtal ossze a West reklammal?
Miert sikoltoznak a furdozok? Nekem pozitivabb enkepem van ennel, azert.
A fekete meg a metal szine. Rock forevo:r!
Uj szamunk cime, Vincent kivansagara R'n'r daemon lesz!
de lehet, hogy Spoonbender lesz a nevünk, vagy Douwe Egbertz...hiába, a név kötelez. TóthA: hol lesz csüt az Ajtonyékkal az az izé? Mucsán?
FEJCSÉTEK MEG AZ ÁLMOMAT:(KÉRLEKKÉRLEK)
HELYSZIN: LÉPCSÖZETES STRAND,BENNE FÜRDŐZŐK. A TÓTH ANDRÁS EGY NÉGYES FOGATTAL,NYITOTT HINTÓBAN,OSTORRAL CSAPKODVA HAJT VÉGIG A SZŰK ÚTON A MEDENCÉK KÖZÖTT.A FÜRDŐZÖK SIKOLTOZNAK,NÉHA ÉN ÜLÖK AZ ANDRÁS HELYÉN, ÉS AZON GONDOLKODOM,HOGY NEM FÉREK EL AZ ÚTON. A LOVAK MEG VÁGTATNAK,MINT AZ ŐRÜLT. FEKETÉK,MEG A HINTÓ IS.
UTÁNA: EGY VIZIHULLA SZERŰ,1 M MAGAS GÁDZSIT VISZEKA HÓNOM ALATT (SZÜRKE,ÉS HALOTT,HOSSZÚ,SZŐKE HAJA VAN). TUDOM,HOGY A MEDENCÉBE KELLENE DOBNOM,DE AKARATLANUL IS A RENDŐRSÉGRE VISZEM,OTT ÖSSZEVISSZA MAGYARÁZOK, MAJD TELEFONCSÖRGÉSRE FELKELEK.
a többire nem emlékszem,de már fejtettem belőle:
-halott gádzsi: a mammutból középen a díszlet pina. Ül valahol a lukban,és hosszú, hínárhaja van.
-rendőrség: tegnap kaptam papírt,hogy fizessem be a bkv csekket. a III.ker. bíróság küldte.
-hintó: a LesLeevel a Mátrában voltunk a Cifra Istállóban, ott voltak hintók,meg lovak. Meg tegnap a Barátokköztbe is,és féltem,hogy nem látom,mert a LesLee haverja is ott volt közbe, és gitározott a FILM alatt!!!
Nesze Ken, most megtalaltalak... Te sem emelkedtel ki az atlag hulyeseg szintjebol, mely oly' annyira jellemzo e topikra. Mindazonaltal megjegyeznem, ez igy van rengyen.
Ad Balthazaarum:
Meg nincs is igazi probatermunk, felszerelesunk se, de lelkesek vagyunk, mar izmosan irom az elso szamomat, amely (a tobbiek szerint) egy kicsit borult, de allitolag vannak valami vidam szamok is, amiket az Eszter baratja irt.
Aki dobos. De gitaron irta. Na mindegy.
Na jo bevallom ;) csak egy fantomzenekar vagyunk ;)
Ha lesz koncert nem szolok senkinek, mert nagy beeges lesz (hja kerem, amig a Keszei nem kapja ossze magat, hogy tanitson gitarozni...)