a 6 perces is sok abból
a Jesus and Mary Chain féle Tower Of Song feldolgozás a legjobb talán
Cohen-t a gimnázium óta nem hallgattam (angol órákon lehetett vele villantani), annak 10 éve, az I'm your fan-t is csak csukott szemmel húztam ki a fiókból konyhai hallgatásra, de bejött
kicsit szőrös a hátam, de csak egy kicsit
Hehh. Ez itt a dalutca hét. Nekem is vannak szőreim. A Kávé-féle Tower of Songból mondjuk a húszperces verzió lehetmókás. De sajna én azt még nem hallottam, bizony, csak egy rövidebbet.
I asked Leonard Cohen, how long is your dick?
Well Leonard Cohen hasn't answered yet
But I hear him coughing all night long
A million floors above me
up in the Tower of Song
na fogagyunk ez nincs rajta az I'm Yourfennen pedig bizony így éneklődött hahiszed hanem.
csak kizárólag szőrös egyének szeretik Cohent? na!
az I'm your fan feldolgozás albumról van kedvencetek?
talán a legjobban sikerült feldolgozáslemez, amit ismerek. Pixies a legdögösebb, House Of Love, REM, McCulloch is nagyon jó. Nick Cave olyan idegesítő, mint a Birthday Partyban volt réges rég
no akkor nincs mit tenni, fölrugdosom szegény öreg Cohentopikot az elfekvő osztályról.
bár nemtom, miért. talán mert hátha olvassák majd érzelmes lelkületű kedves szép leányzatok és megható gondolataikat beírják ide a mindenki gyönyörűségére. főleg az enyémre, léci.
do not choose a coward's explanation, maradok tisztelettel.
Csak most talatam meg ezt a topikot, mivel regen bolyongtam erre, olyannyira, hogy a regi felhasznalonevem is elevult...
Bocs ha mar volt szo rola, de nem volt idom az egesz topikot vegigolvasni...
Szoval szeretitek Cohen irasait is, vagy csak a zenet. En mindkttot szeretem. Nemreg sikerult talanom egy helyet, ahol irasaibol vannak reszletek magyarul:
http://www.klte.hu/~szimicsi/leonard/cohen.htm
Tud-e valaki meg mas magyar nyelvu Cohen irast.
Vagy angol konyvehez hol lehet hozzajutni. A Book of Mercy angolul is erdekelne...
(Bocs az ekezethianyert, de nics magyar ekezet a gepeken...)
Igen mondták, hogy lesz. Akkor még úgy volt, hogy koncert is lesz. Akkor mentem volna. De csak tobzódni a lelkes rajongótáborral hülyeség. Örülök, hogy nem asszisztál ehhez LC.
Fantasztikus ez a pasi még mindig. Az biztos, hogy olyan, mint az eddigi dalok esszenciája. Én imádom, de néha annyira szomorúvá tesz, hogy abba kell hagyni, mert elbőgöm magam.
letisztult, nyugodt, igen!
bár a Future már rég jött ki, én arra számítottam, hogy az új album nyit egy kicsit a jelenkori zene felé, vagy ez túlzott elvárás? persze így is nagyon jó, de talán kissé túl nyugodt és letisztult...
A cikket nem olvastam, de a lemezt hallottam és nagyon megnyugtató volt hallani. Letisztult, nyugodt, amilyet csak olyan valaki tud aki már túl van a dolgokon. Szóval tetszik.
csaka buta újsághordó buta a hó miatt nemhozta csütörtökön oszt utána meg valami más miatt. ezér nincs múlt heti narancsom. ezért nemolvastam a cikket. grr
három öregedő popsztárról van szó: egyik mik jegger, másik paul + cartni és igenigen, harmadik öregedő popsztár Mr. Cohen 'imself.
popsztár lettünk, Leonard, bizony. de akkor mit szól az új RockEnciklopédia függelékírója? mi az igazság? kérdezte ugye és már indult is, választ sem várva.
van 10 new songs. igen jó album.
első hallgatásra legjobb dal: Here It Is.
a borító meg gagyi.
a Petőfi Sutcai Fotexben lehet kapni 1épként, ha valaki szán rá pézt. például mindenki, aki augusztus 10. és október 20. között meglátogatta ezta Cohentopikot.