Legközelebb, ha te fotózol, garantáltan nem leszel -avagy csak kevesebben- rajta:))
Minden esetre én is várom a következőt, teljesen rá lehet szokni ezekre a talikra, én azt sajnálom, hogy a nem bp-iek nem igazán tudnak jönni.
Viszont apukák jöhetnének nyugodtan
Sziasztok!
Nekünk b0bitával még kalandos volt az éjszaka, ui. defekt és kerékcsere jött nem sokkal a Kakas elhagyása után. Nagyon sajnáltam szegényt, de mivel kb. ez volt a 3. kereékcsere, amit láttam, csak lelkiekben tudtam támogatni. Remélem, azóta ő is hazaért és jelentkezik!!
Hüp, hüp. Nagyon sajnálom, hogy végül nem lehettem ott, pedig úgy belelkesedtem. Valószínűleg megérezték a csajok, hogy le akarok lécelni, és direkt nem voltak álmosak, meg éhesek se. Így fél 10-kor kezdtük a fürdetést. :o((((
Majd legközelebb úgy teszek, mintha nagyon ráérnék, ott fogok üldögélni a földön és karbatett kézzel fogok nagyon unatkozni, és akkor talán...
Azért a fotókat jól megnéztem, csak az a baj, hogy nem tudom, ki kicsoda (illetve 2-ről tudom :o))). A Kakas lámpáit sosem felejtem :o)))
Nagyon jó volt a buli!!
Csak azt sajnálom, hogy az egyik alvég nem nagyon tudott szót váltani a másikkal. És még egy dolgot sajnálok: Mámi kedves, muszáj nekem majdnem minden képen rajta lennem??
A lányok viszont nagyon szépek, különösen az alvós tetszett. :)
Mivel Vickie-nek megigertem, hogy elviszem a Talira, el is indultunk egy kotelezo jellegu ropke sorozes utan. Tudtuk, hogy a Kakasba kell menni, de a cimet nem memorizaltuk elegge. Igy ma este a Kakas vendeglot latogattuk meg a Reitter Ferenc utcaban. Jol ereztuk magunkat, de ti egy kicsit hianyoztatok. En nem maradtam volna ott, de nem akartam egyedul hagyni Vickiet.
Szoval hadd kerdezzem meg elsokent, mikor lesz a kovetkezo Tali? Javaslom helyszinnek a Hadesz jazztaurantot a Vorosmarty utca Andrassy utca sarkan. Apukak nem johetnek? Vagy az ugy mar nem gyes beteg tali?
jo ejt, gyorsan alszunk, mert Panna reggel menetrend szerint idoben fog ebredni es nem usszuk meg a nagy reggeli kergetos-birkozos jatekot.
Apa most telefonált, hogy éjszaka ügyel, úgyhogy csak hazaugrik, és már megy is vissza, így én maradok itthon :-((((. Pedig úgy készültem...
Remélem, ami késik nem múlik, és a következőn végre tényleg ott lehetek.
Mulassatok jól helyettem is, sziasztok
vomitné, aki most nagyon szomorú és gyes-beteg :-((
sajnos a mai talit le kell mondanom.
Az ok egy örömhír: az uram egyik jó barátjának ma hajnalban megszületett a kisfia. Ezért elkérte magát ma estére ünnepelni. Ez elôtt csak meghajolni tudok, úgyhogy ma én vagyok az ügyeletes. A nagyszülôket sem tudtok már ilyen hirtelen beízzitani.
Jó mulatást!!!! Jövô hónapban találkozunk.
Mámi,
off
20 fôre kellene foglalni okt 13-án szombaton délután 1-2 felé. Ha még nem késô, de hát nem hívtál vissza!
on
Pusszancs nektek, és irigykedem. Ráadásul még gépközelben sem lesztek....
Kakas címe: XVIII. ker. József u. 55.
az Üllői úton kifelé haladva, ha elhagyjuk Kispestet (vasúti sinek), utána balirányba, valahol beljebb egy kicsit. Segít a térkép
foglaltam helyet, lehet, hogy a 15 nem is lesz elég?:)))
eccer házibuli jelleggel kéne szervezni egyet, ha sokan vagyunk.
Cár:
A férjem is mindig ezt mondja, hogy ő is GYES-beteg:-))))) De leginkább csak azért mert írígyli a talikat:-))))))))))))
Ma este egyébként ő is kimenős, és a nagyszülők vigyáznaka törpékre.
Hahó, itt vagyok, jövök, jó, hogy ilyen sokan leszünk:-)
Látom, a felajánlással elkéstem, de azért ha mégis érdekel valakit, Budaörs-Kakas útvonalon oda-vissza szállítást vállalok!
Valaki írja már le, hol van ez a Kakas!
úgy néz ki sikerülni fog a mai kimenőm :-))).
Viszont Babóné kedvesen felajánlott segítségét igénybe venném a hazajövetelkor. Az odautazás rendben.
off
Piglet, és persze a többiek is, akik tegnap ottvoltak, nagyon örülök, hogy találkoztunk :-), sajnálom, hogy el kellett mennem.
on
sziasztok
vomitné
Pumukli agitációjának köszönhetően holnap felhívom Szilvit és megkérdezem, van-e még hely nála a kocsiban. Ha igen, én is jövök. (Bugi bá ,ég nem is tudja)
Kriszta