A Fehova idejen az EXPO kozeleben kellene egy hotelszobaban 4db BEAGLE kutyara vigyazni.
4honapos, 5honapos, 9honapos es 36 honaposak a kutyak.
Egyszeri esti setaltas szukseges (csak pisi-kaki, nem lemozgatos), 2 kanyarban egyszerubb (2x2 kutya).
A (nagy) gyakorlattal rendelkezo jelolt kimondottan turelmes, ert a (kis)kutyakhoz, otletesen oldja meg a kutyakkal torteno foglalkozast - a belter ellenere.
Fenykepes bemutatkozast arajanlattal a kovetkezo cimre varom:
Kutyatréneri végzettséggel Újpesten és környékén kutyasétáltatást vállalok napközben, reggel 8 és délután 5 óra között. Az 1 órás foglalkozás keretében a sétán kívül labdázással, akár engedelmességi tréninggel.
A 15. kerületben és annak közelében kutyasétáltatást vállalok. Ha nincs elég szabadideje szívesen lemozgatom kedvencét, igény szerint akár saját kutyával is. 25 éves megbízható kutyabarát férfi vagyok. Ha elutazna és nincs kire bízni a kutyáját, felügyeletet is vállalok akár saját lakásomban is.
Mentett kutyámnak keresek kutyasittert, aki utazásaim alatt vigyázna rá!
Közepes testű kutya, aki más kutyával csak összeszoktatás után engedhető össze, igy panzioba nem tudom vinni, kenelesbe meg nem akarom!
A helyzetet neheziti, hogy idegen helyen ha egyedul marad megijed és rombol, továbbá a két méteres keritést, kenelt is átmássza!
Az ideális hely számára olyan lenne, ahol van esetleg másik, lehetőleg kan vagy nem dominans szuka kutya és biztositható az állandó felügyelet, vagy ha egyedül marad akkor bomba biztos helyre elzárható!
Az se baj, ha nincs kutya, sőt akár még kutya szerető, egyedül éllő nyugdijasok is jelentkezhetnek és akkor szervezek oda még sétáltatót!
1-2-3 napot el van itthon egyedül ha kiviszik sétálni, de hosszabb időt nem tudok megoldani! Kutyasétáltatot is rendszeresen keresek ebből kifolyólag!
A felügyeletért napi 4-6 ezer forintot tudok adni + enni valót, attol függően hogy a séta is megoldható e vagy kell külön sétáltatót szervezni!
Sajnos szüleim dolgoznak és a lakasukban nem merik egyedül hagyni a kutyát mert félnek, hogy rombolni fog, ezért vagyok gondban!
Jelentkezni a k.eszter.mimi@gmail.com címen lehet!
Idős, lábfájós, nagyon kedves természetű közepes termetű kutyusomhoz keresek türelmes, jó erőben lévő, kutyaszerető segítséget Bp 2. ker-ben, akár napi több alakalomra is.
Kutyasétáltatást vállalok Csepelen (XXI.kerület) és környékén. Nagyon szeretem az állatokat,főleg a kutyákat. Eddig gondoztam már papagájt, nyulat, hörcsögöt, macskát és kutyát is. Több évig volt uszkárom,akivel nagyokat játszottunk,labdáztunk. Ha az Ön kutyájának is szüksége lenne egy játszópajtásra,keressen bizalommal.Lelkiismeretes és megbízható vagyok.
Több éves állatvédelmi, állatmenhelyi tapasztalattal, magam is felelős gazdiként szívesen vállalok kutyasétáltatást esténként és hétvégén a 13. kerületben. A Dózsa György úti metró környékén lakom. Hétvégére, ha a gazdi elutazna, vagy nem ér rá kutyusával foglalkozni, szívesen látom az ebet otthonomban saját oltott, féregtelenített, végtelenül barátságos kutyám mellé. Szeretettel várom a megkeresést, minden részletet megbeszélünk. :) Dóri
költözés miatt kialakult, szeparációs szorongásban "szenvedő" puli kutyám mellé keresek napi v. heti felügyeletet a XII. kerületben, ill. olyan oktatók jelentkezését várom, akik segítenek a beszoktatásban!
Kutyasétáltatást, kisállatmegőrzést vállalok Budapesten 13. Kerületben. Árban megegyezünk. December 31-éig ráérek ezután pedig csak hétvégén tudok ilyet vállalni!
nyuszoka6@gmail.com -on várom a megkeresést ha valakinek nincs elég ideje a kutyájára, vagy csak elutazik.
Ács Bogi vagyok és szívesen vállalok kisállatmegőrzést, kutyasétáltatást az adventi időszakban, illetve a két ünnep között is (dec.27-e estétől 31-e reggelig).
Bizonyára sokan kerültünk abba a helyzetbe, hogy nem tudtuk biztosítani kedvencünk napi mozgásigényét. Sokszor rajtunk kívül álló okok miatt történik, de mégis megesik.
Ők is ugyanúgy szeretnek kimozdulni, játszani, ismerkedni, ahogy mi. Számukra a sétáltatás a kikapcsolódás.
10 éves tapasztalattal, kiképzői oklevéllel rendelkező állatbarát vállal Zuglóban / más kerületekben megbeszélés szerint /:
* kutya vagy macska gondozása napi többszöri látogatással, etetéssel, sétáltatással, cicák esetében WC tisztítással, simogatással
* ha ön elutazna vagy nem érne rá, kutyáját nem kell idegen környezetbe adnia, hiszen saját, területén vállaljuk felügyeletét, mindennapi sétáltatását
Kérésre ismerős vagy szomszéd segítségével elvégezhető a bejutás, ha nem tartózkodik otthon az ügyfél. Etetést tartalmazhat az ár megegyezés szerint.
Pont a kertben tartott kutya él ingerszegényebb környezetben: neki általában sokkal kevesebb séta és foglalkozás jut, mondván hogy úgyis kint van a kertben egész nap. Így aztán nem találkozik kutyahaverokkal, új szagokkal, élményekkel: ő van igazán bezárva, nem a lakásban élő kutya, aki jó esetben napjában háromszor-négyszer is kalandozni indulhat a gazdájával a környéken.
Ha kertben tartjuk a kutyát, akkor is legalább naponta egyszer sétáltatni kell, hiszen csak a közös séta során találkozhat más kutyákkal, érhetik számára oly fontos idegen szagingerek.
Vállalok továbbá kisállatok /hörcsög, tengerimalac/ panzióztatását is.
Újra keresek egy megbízható embert a kutyusom mellé (máltai selyemkutya), aki napi 2x reggel és este 10-10 percre le tudná vinni sétálni, amíg elutazom december 18-28-a között. A kutya a belvárosban lesz édesanyámnál, az Oktogon és a Blaha között helyileg. Kérem, aki tudná vállalni e-mailben írjon a dorina.julianna@gmail.com -email címre, mindenkinek válaszolni fogok. Várom a jelentkezéseket, üdvözlettel: Nagy Dorina
Kutyasétáltatást/gondozást vállalok elsősorban a harmadik és a vele szomszédos kerületekben, de igény esetén egyéb kerületek is szóba jöhetnek. Forduljanak hozzám bizalommal! Előljáróban annyit,hogy saját magam is 2 kutyus gazdija vagyok, valamint civil állatvédőként tevékenykedem. Várom megkeresésüket a következő elérhetőségeken: nkata85@gmail.com 06206186455 Nagy Kata
Kutya sétáltatást, kutyára vigyázást, vagy akár más állat sétáltatását is vállalom Budapesten! De főleg a kutyákhoz értek. Kisgyermekkorom óta nagyon érdekelnek az állatok, a kutya sétáltatás szabályait tudom, tudom, hogy kell jól bánni az ebbel és persze nagyon-nagyon szeretem őket! Huszonéves, sovány és alacsony lány vagyok, ezért nagy termetű kutyát nem tudok vállalni. Kutya tanítását is segíthetem. Ezen kívül kisállatok terráriumát, vagy akváriumot is takarítok
Éppen kutyakiképzőnek tanuló, sok délutáni szabadidővel rendelkező, 18. kerületi fiatal lány vagyok, és szívesen vállalnék sétáltatást a kerületben, illetve a Halmi Erdőben. Amennyiben nincs időd kedvencedre, esetleg újdonsült gazdiként ott állsz egy kölyökkutyussal az oldaladon, és szeretnél hozzálátni a tanítgatásához, ám bizonytalannak érzed magad, kérdések merültek fel benned, keress bizalommal :) Lemozgatom a kutyusod, játszom vele, és alap engedelmességi gyakorlatokra is tanítani kezdhetem, ha szükségét érzed. Közös sétát és gyakorlást is kivitelezhetünk, ha mégis adódna szabad órád a kicsiddel (vagy nagyoddal :)...) lenni, de szeretnél segítséget kérni hozzá. Nekem is van egy mindjárt 7 hónapos kölyköm, így olykor őt is viszem magammal.
Kistestű kutyusom mellé keresek megbízható kutyamegőrzőt. Egyelőre konkrétan szilveszter napjáról lenne szó. Tudom, nem egyszerű, mert nem sokan töltik otthon a szilvesztert. Bármilyen korosztály megkeresését szívesen fogadom, ha tud gondoskodni a kutyusomról vagy van olyan ismerőse, aki szóba jöhet. A megőrzés történhet akár a saját lakásában, akár nálam, ez már részletkérdés. Más kutyákkal sajnos nem jön ki jól. Az árban megegyezünk, keressenek bizalommal!