A Pörgés bejött valakinek? Nekem tetszett, de nem taglózott agyon. A fordítással/szedéssel sem voltam mindig kibékülve becsúsztak bakik. A sztori kicsit vontatott, sokkal lassabban indul be, ill. több scifi elem jobbat tett volna, és kevesebb rizsa. Pl. Jason és Tyler baráti kapcsolata, Jason plátói szerelme, ill. a túlhangsúlyozott vallási témák. Ugyanakkor színt vittek ezek a dologba azt aláírom, de szerintem kicsit elment a mérleg nyelve a nemkívánatos irányba, ezért nekem kicsit nyögvenyelős volt a könyv. Ne vegyétek ezt negatív kritikának egy 7-et azért adok neki a 10-ből, jó könyv.
Nekem a Sárkánydalnok jött be McCaffreytől. No meg a Kalandor által kiadott Card kötetekből az Alvin ciklus. Már nagyon várom a köv. részt.
Ma zavarba jöttem ám egy antikváriusnál. Lehet, hogy műveletlen vagyok, de bizony egy könyvét se olvastam Willburn Smith-nek. Ti ismeritek? Érdemes megvennem? Elég sok könyvét árulták.
Meg is jött, és nem mintha nagyon számítana, de igazából nem is SF. Legalábbis eddig kábé a felét elolvastam, és mondjuk egy, max kettő ilyen novella volt köztük. Amúgy valami lehengerlő, simán a hónap megjelenése!
Hát nekem is szívem csücske a Karantén, de a novellákat is nagyon szeretem Egantól (től?).
Viszont elszomorodtam, tegnap jártam kint a Könyvfesztiválon, mohón nézelődtem, mivel ilyenkor minden kiadó ad egy kis kedvezményt, de a Galaktika csak 10%-ot adott, aminél a Bookline már alapból többet ad minden akció nélkül. ,(
A Fantastic-Book meg néma csend - valaki tud róluk valamit?
nem is az, csak mivel a hyperiont sokan kedvelik, gondoltam a ficko egyik mas stilusu muvenek is adnak eselyt, ha mar csodaval hataros modon megjelent magyarul.