Ez a topic gyűjtőhelye mindazoknak, akik gyermeket szeretnének.
Mielőtt hozzászólsz, olvass vissza pár oldalt!
A topikban vezetett tábláról a leírást megtalálod ebben a hozzászólásban: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=67769219&t=9026561
Csibe, ne izguljál! Azt mondtad, ezt a terhességet ki akarod élvezni, akkor tessék arra gondolni! :) Amúgy nyugodtan "nyavalyoghatsz" itt, legalább van mit olvasni.
Gerbera, nálam látszik a sikertábla is, mert vasbab-ot áttettem már oda, de beírom Hozzád a kislányt is mondjuk este. Nevet is tudtok már esetleg?
Azt is vedd szamitasba, hogy esetleg kesobb volt peteeresed es akkor a megtermekenyules is kesobb lehetett, szerintem nem kell ezen stresszelni, ha 1x pozitiv lett a teszted, akkor terhes vagy... mindenkinel masok a szamok egy 2 naponta duplazodik majdnem...egyebert majd kesobb idegeskedsz. Szoritok nektek :) amugy nekem soha nem mertek hcg szintet... most a 29ik hetbe vagyunk :)
a digitalis tesztnel, nem akarok hulyeseget mondani, de ugy emlekszem mintha a megtermekenyulestol szamitana a heteket es nem az utolso ciklus elso napjatol... ugyhogy 1-2 het az valoszinu, de attol meg terhes vagy...
Igen, mult szombaton. Csak 595 volt es elvileg mar 5+4 voltam... meg a tesztbol amit itthon csinaltam, az digitalis volt (csak az volt a gyogyszertarban) es az is 1-2 hetet mutatott pedig akkor 2-3 hetnel kellett hogy jarjak (terhessegi hetekben, 4+4-nel). :((( csak arra nem figyeltem oda, gondoltam nem megbizhato vagy ejjel kimentem pisilni csak nem emlekszem.
Szia! Inzulinrezisztenciát három pontos vérvételből tudsz nézetni. Elvileg írhat beutalót nőgyógyász, háziorvos, de magánban is megcsináltathatot (kb 6000-12000 Ft). A vérvétel abból áll, hogy korán reggel néznek egy éhgyomri vércukor és inzulin szintet, majd megitatnak veled 3dl cukros vizet és utána 60 és 120 percel megismétlik a vérvételt. Ezekből az adatokból derük ki, hogy van-e inzulinrezisztenciád. Vércukrot és inzulint is nézni kell! Ha igen diétával, mozgással és gyógyerrel kezelhető. Sokaknak ez okoz gondot a teherbeesésnél.
Szia Almafa! Kinél kell kérni ezek vizsgálatát? Elég a körzeti doki vagy inkább a nőgyógyász? Mivel első babánk lenne ezért eléggé tapasztalatlanok vagyunk e téren. Köszönöm a hozzászólást! :)
Párommal 2éve próbálkozunk babásodni, de ezidáig mind sikertelenül :(
Voltunk dokinál peteérést figyelést+hormonvizsgálatot kért és Mastodynon cseppeket és Clostilbegyt írt fel 3 hó, páromnak meg csak spermavizsgálat volt, ami nem volt éppen megnyerő.
Már a 2 havi adagot szedtem be a Closti-ból és még eddig sehol a baba, ráadásul a rendszeres 28napos ciklusom is mostanra 32napos lett. Már kezdem feladni...
Köszönjük az érdeklődést, zajlik a háromgyerekesek mozgalmas élete, próbálom felvenni a ritmust, és várom, mikor jön el az, hogy nem izzadok csatakosra húszszor egy nap...:P
Én mindig benézek, ha ír valaki, és nagyon drukkolok mindenkinek! És nagyon sajnálom a topikot, valóban, se korosztályos, se koratopik, se szülés-terhesség nem pörög egyáltalán.
Lányok, ne várjátok meg, míg rábeszélem a Zuram a negyedikre!!!:)
moninyufi, KisTiggrincs, Ulrike,Nemlajos HOGY VAGYTOK??? remelem jol a babocakkal egyutt!!!! senki nem ir mar ide????????? kar lenne, mert 2002tol nehanyan eleg sok energiat befektettek, hogy a tablazatokat frissitsek es aktualizaljak es akkor most igy 10 ev utan csak ugy egyszeruen elfelejtodik???? Alia SEGITSEEEG!!!!
Én kiíratkoztam a táblából (elég rövid pályafutás volt, elismerem), csak mág nem frissült. Igazából "próbálkozunk" - ez alatt pusztán annyit kell érteni, hogy nem védekezünk, de a próbálkozás erős túlzás, nem vagyunk valami aktívak, nem megy nekünk ez a tudatos baba-projekt. Ha így is lesz baba, jó, ha nem, akkor nekünk egy gyerek rendeltetett... Nektek minden jót, lányok!