Azért a 0%-nál nyilván több az esély: hosszú a szezon, sérülések, formahanyatlások mindenhol lehetnek, fegyelmi ügyek és sok egyéb dolog átírhatja az erőviszonyokat akár a play-offban is.
Nekem most az, hogy Lake marad, inkább pozitívum, látszik a csapaton, hogy mindenki egy irányba húz. Fontos lesz Joseph helyzete, mert ő szerintem jobb mint Dukes, én most nem lennék G.R. helyében.
Ha bármilyen szinten is közelebb akarunk érni a Falcohoz, akkor Lake-nek mennie kell valóban és kell egy izmosabb karakter a helyére, mert Aimaq szépen megette reggelire. Mondjuk ő jó is lenne :)
Ha esetleg 5 légióssal lesz végig szerződésünk a szezonban, az érdekes helyzet lesz.
Én végig úgy éreztem,hogy Benczúrék könnyebb kézzel osztogatták nekünk a súlyosabb ítéleteket( JJ kizárása,tekók) és 1-5 valamint 1-4 volt az első két negyedek elején a faultarány...
Az Olaj kihagyott 10 büntetőt( a javát az első félidőben) és szarul dobták a triplákat is...itt el is ment nekik a meccs.
Addig a meccsig még van három hét, közben pont lejár Lake 2 hónapos szerződése és Dukes is felépül.
Lake - bár szimpatikus és többet mutatott mint vártam - szerintem menni fog. Nála jobban védekező, jobb lepattanozó centerre van szükség, ez tegnap is látszott. Dickey nem lenne rossz a helyére. Chandler kiállitása vicc volt, felugrott és nem tudott mit csinálni, max sportszerűtlen. De ha kap is egy meccs eltiltást szerintem addigra felépül Dukes és én Josephet megtartanám - pont az ilyen helyzetek miatt, ráadásul szerintem nagyon jó játékos, kár lenne másik magyar csapathoz engedni.
A 8. fordulóban megszerezte az első győzelmét a PVSK, ezzel nincs már nyeretlen csapat a bajnokságban. Van viszont még két hibátlan. A történések megvitatásában ezúttal Király Márió volt a segítségemre.
Ne felejts el feliratkozni a podcastre abban az appban, amelyikben épp hallgatod! Elérhető Spotify-on, Apple Podcasts-en vagy bárhol, ahol podcastet hallgatsz, sőt, most már Youtube-on is!
- Ki-ki meccset nyert a TF és a DEAC U23 - Kinney még mindig nagyon tud - Hatvan pont alatt kapott a Vasas - Egyre jobb a Nyíregyháza, feljövőben a MAFC - Nem lassít a Dunaharaszti és a Százhalombatta - Izgalommentes, de feszült rangadó Budafokon - Szerintünk ilyen a jó játékvezetés
Házigazdák: Csizmadia Levente, Molnár Krisztián Technikai segítőnk: Glacz Norbert