- Doki! Én már nem tudom magamban tartani az ízléskritikát. Olyan kritikus vagyok a tömegízléssel szemben, hogy néha a saját produkciómat is elutasítom!
Ez így van, jobban tette volna ha inkább meg se szólal, ha megtartja a véleményét magának. Kit érdekel pont az ő véleménye? Nem mindegy neki, hogy kinek állítanak szobrot? Ki ő, hogy megállapítsa ki milyen rangú színész? Ő csak egy celebsenki. Miért pont ebbe a rajongói közösségbe kellett neki belekötni? Bud Spencer igenis megérdemelte a szobrot,még ha nem is hazánk szülötte. Ö már akkor ismert színész volt, amikor Rozikánk meg se született. Letett annyit az asztalra, nem hiába érdemelte ki a David di Donatello díjat Olaszországban Terence Hill-el együtt. Erről ennyit.
Két dolgot tudok a hölgy munkásságáról, bármi is legyen az pontosan: 1. ismertnek kell lenni hozzá 2. ő nem volt ebben piacvezető, mivel itt többen is írtuk, hogy eddig fogalmunk se volt róla, hogy a világon van, pedig pár ilyen arcról legalább már hallott mindenki. Akkor meg nagyon is jó húzás belekötni egy ilyen nagy társaságba, mint a BSTH-fanok, mert megverni úgyse fogjuk, az eddigi "rajongók" se fordulnak majd el tömegével a produkciójától, viszont széles körben megismerteti a nevét. Én csak azért tudom, hogy most a "Celeb vagyok, ments ki innen!"-ben van, mert közvetlenül előtte volt ez a balhé - lehet, hogy ez se véletlen?... Rozinánk talán nem is olyan hülye, mint amilyennek látszik? :) Nem mintha ettől nézném azt a műsort, vagy bármit a magyar kertévéken, de nyilván sokakat érdekel az ilyesmi, azoknak meg csak reklám: ha szeretik a BSTH-filmeket, akkor azért nézik, hogy Rozinát szívni lássák, ha meg nem szeretik vagy közömbösek, akkor is egy ismert névként tekintenek rá. Tehát többen nézik. Tehát megint a mittoménmelyik kertévé járt jól :P
"Gyerekként a filmjei is inspiráltak, a tőle sokat látott kalapácsütést például a ringbenrendszeresen alkalmazom – mondta Jr., aki kilenc MMA-mérkőzéséből nyolcat megnyert, és feltett szándéka, hogy a sportág csúcsszervezetében, az UFC-ben is bemutatkozzon. Addig azonban még sokat kell dolgoznia. Legközelebb december 18-án a romániai Brassóban lép szorítóba. A színészi karrierrel egyelőre nem kacérkodik, ugyanakkor nem zárja ki, hogy a sport után a filmes világ felé fordul." Carlo Pedersoli junior az egyik unoka.