Keresés

Részletes keresés

Mulan Creative Commons License 2000.06.27 0 0 302
Én is elküldtem a licset, KÁGÉra.

Most nézem, hogy már minden megoldódott - de akkor mit fogunk csinálni holnap? Na keresek egy ágyat, és a változatosság kedvéért kispárna leszek. Valahogy az ágyneműség sokkal kányelmezebbnek bizonyult, mint mondjuk a szobafenyőség:-)

fd Creative Commons License 2000.06.27 0 0 301
Sziasztok!

A felhivas, gondolom miattam kerult be :-)

Viszont lett volna egy jo kis kerdesem... :-((

Stef

Előzmény: trebb (298)
KÁGÉ Creative Commons License 2000.06.27 0 0 300
Hmm... Szóval trebb szerint Mártit kellene kitenni a szigetcsúcson, és ott aknatűz alá venni. Megfontolandó...

Nem tudom észrevettétek-e, de trebb hozzászólásai nagyon hasonlítanak Nyomozó35 hozzászólásaira! Figyeljétek meg, hogy minden mondatot nagybetűvel kezd, a mondatai kettő-tizenkilenc szóból állnak, és figyeljétek meg, hogy magánhangzóval kezdődő szó előtt soha nem használja az "a" névelőt, mindig "az" szerepel! Ez nem lehet véletlen. Akkor én most módosítom a szavazatomat trebb-re!

Üdv

KÁGÉ

Előzmény: trebb (298)
Chino-San Creative Commons License 2000.06.27 0 0 299
Nekem nem írt a nyomi!!! Csak Fist az AntiKGB-s címéről. De amikor azt a választ küldtem neki, hogy szerintem ő az álnyomi, akkor nem próbálkozott többet. Csak amikor ide beírtam a topicba, hogy kaptam egy levelet egy állítólagos nyomitól, akkor még nem jutottam döntésre.
Előzmény: Marti (296)
trebb Creative Commons License 2000.06.27 0 0 298
Szóval >:-| lesz, ha valaki ezt a hozzászólást használja érvalapnak!!
Előzmény: trebb (297)
trebb Creative Commons License 2000.06.27 0 0 297
Narrációs szöveg, stilisztikailag, mélységében elemezni SZIGORÚAN TILOS!! Játékinformációt nem hordoz!!!!!!!!!

"Szóval valahol ott tartottunk, hogy éppen felkészültök a támadásra.

Hosszas huzavona után, már dél tájban úgy döntötök, hogy mégiscsak partra kellene szállni. Mártit kiteszitek az öblöt védő félszigetcsúcson, ahonnan is aknavetőtűz alá veheti a palotát. A többiek kirajzanak a partra, és néhány lövés után a riadalomtól felbolydult katonákat üvöltözve elkergetik.

Behatoltok a palotába, és az ott ellenálló két FEHÉRBŐRŰ, magas, szőke férfit gyorsütemben kiiktatjátok.

Körbejárva a palotát, az elnököt már kihűlőfélben találjátok. Minden bizonnyal szívroham végzett vele. Vagy a tüdőgyulladás. Nagyon hideg volt a rohamkés..."

Marti Creative Commons License 2000.06.27 0 0 296
Legyen neked ünnep!

Legelőször elmondja Gently a meglátásait a nyomival kapcsolatban. Ez nem teljesen szól KÁGÉ ártatlansága mellett, bár nem is gyanúsítja meg egyértelműen.
Aztán jön DevMes, aki szintén lehetségesnek tartja, hogy KÁGÉ saját magának gyártotta a nyomis leveleket. Ő már abba is belemegy, hogy KÁGÉ az egyik gyilkos.
Mellesleg csak ketten kaptatok a nyomitól levelet.
Ha KÁGÉ-t figyelte az éjjel, akkor miért annyira biztos a te ártatlanságodban, hogy még egy ímélt is megkockáztat?
Ettől függetlenül nem kizárt Fist bűnőssége sem.
Sőt!
Csak fura ez az egész.
Ja, és Mulan is kételkedett...

Előzmény: Chino-San (291)
Mulan Creative Commons License 2000.06.27 0 0 295
Szerintem kifogytunk a mondanivalóból. Én is gyakorolok inkább (szólott a takaró áz ágyamról). Most kellene valami narrátorszöveg, ami felpezsdítse a hangulatot.
Előzmény: Chino-San (293)
trebb Creative Commons License 2000.06.27 0 0 294
Ha beérkeznek korábban a szavazatok, akkor mind a NYOLC beérkezett szavazatból hirdetek eredményt.

Kéretik a szavazatok a TREBB@FREEMAIL.HU-ra IS elküldeni, ha szeretnétek MA ESTE eredményhirdetést.

Megérkezett KÁGÉ és Chino-san szavazata. A többiekét is várom. :))

Chino-San Creative Commons License 2000.06.27 0 0 293
Na mi a helyzet? Mindenkit megcsípett a cecelégy? Arról volt szó, hogy az a sok oltás amit belénknyomtak az út előtt, az ellen is dzsal!

Halihó! Ébresztő!!!

Mulan Creative Commons License 2000.06.27 0 0 292
Szerintem is nagyjából már mindenki eldönthette, mi a véleménye, nem hiszem, hogy még túl sok újdonság derül ki.
Előzmény: KÁGÉ (290)
Chino-San Creative Commons License 2000.06.27 0 0 291
Nekem meg te.
Előzmény: Marti (282)
KÁGÉ Creative Commons License 2000.06.27 0 0 290
Trebb! Muszály kivárni a csütörtököt? Szerintem a mai napi lecke már fel van adva, és ki-ki rá is találhatott a saját megoldására. Én a magam részéről küldöm a szavazatomat Fist-re...
Chino-San Creative Commons License 2000.06.27 0 0 289
Brü-hü.:-((((

Pedig be szép terv vóót.

Előzmény: trebb (288)
trebb Creative Commons License 2000.06.27 0 0 288
Igen. Csütörtök 10.00.00 a határidő.

CSIGGÁT KIZÁRTAM, TEHÁT NE LINCSELJETEK RÁ, MERT MÁR NEM IS JÁTSZIK. (írt levelet, azért mondom)

Előzmény: Marti (282)
Fistandantilus Creative Commons License 2000.06.27 0 0 287
Kedves Chino-San!

Az ötleted (ha jól emléxem) értékelhetetlen. Nekem ugyanis előzekből az jött le, hogy Csigga-t trebb kizárta. Javítsatok ki, ha rosszul tudom...

Fistandantilus

Előzmény: Chino-San (286)
Chino-San Creative Commons License 2000.06.27 0 0 286
Ártatlanok Figyelem!!!

Lenne egy javaslatom.

A köv. lincsszavazata minden ártatlannak legyen Csigga!

Két okból kifolyólag is.
1. Ő most már úgy is kiesne, mert másodszor hagy ki.
2. Viszont, ha szavazunk és rosszul szavazunk, akkor lehet, hogy ártatlant ölünk, vagy - neadjisten - véletlenül pont a nyomingert sikerül kiejtenünk.

Ki mit gondol?

(Ezzel Chino-San elsétált a legénységi szállás irányába, ahol épp most kezdtek egy pókerparty-ba és ott, mint kibicnek elég sok esélye lehet, hogy a ruhák rései közt némi-nemű édes eleséget leljen. Talált is a norvég kormányosnál: egy darabka rumoscsokit, az ausztrál elsőtisztnél: eukaliptusz cukrot - ez jó nagy szívás, mert a zörgős zacskó miatt jó nehéz volt kicsempészni, erre még csak nem is finom, úgyhogy dolgozhatott még azzal is, hogy visszategye, mer' ő egy becsületes tolvaj és ha valami nem kell (már), akkor aztat bizony visszalopja a helyére, a mexikói hajópincérnél: kevéske banános nyaflatyot - na ezt is muszáj volt visszatenni, mert az a hüjje a csilije mellett tartotta és teljesen csípős lett tőle. A végeredmény így aztán nem lett túl biztató, úgyhogy Chino-San inkább meglátogatja a szakácsot, hátha megszánja egy kis jólbevált mogyorókrémmel. Az legalább mindig megbízhatóan finom, nem is beszélve arról, hogy milyen jól össze lehet kenőcsözni, ragacsozni vele a szép fehér terítőt. Nyam-nyam.)

CaveMaN Creative Commons License 2000.06.27 0 0 285
Valahogy úgy, csak a nyomozó kimaradt a listából :o)

Tehát van lincs, azután a maradék gyilkos(ok) gyilkol(nak), azután a maradék nyomozó nyomoz (ha marad).

Előzmény: KÁGÉ (284)
KÁGÉ Creative Commons License 2000.06.27 0 0 284
Előbb lincselés, aztán gyilkolás. A meglincselt gyilkos (jelen esetben: Fist. vagy KÁGÉ) már nem gyilkol. A társa viszont annál inkább...
Előzmény: fd (283)
fd Creative Commons License 2000.06.27 0 0 283
Kérdésem lenne, mint újonc nézelödönek :-))
A 'fordulókor', tehát a kiértékeléskor, van kiértékelési sorrend? Azaz mi történik elöbb, a gyilkolás vagy a lincselés? Tehát ha pl a gyilkos épp gyilkolna, a tömeg meg épp meglincselné, akkor elöbb a lincs, aztán már nem tud gyilkolni, vagy ö még megöli az áldozatát, és aztán lincselödik meg? Számomra ez még nem tiszta ...
Stef
Marti Creative Commons License 2000.06.27 0 0 282
Talán a többiek megtudják mondani...

Nekem inkább DevMes, de már Ő sem annyira, mint KÁGÉ!

Csütörtökön lesz a következő szavazás?

Előzmény: Maminti (280)
Chino-San Creative Commons License 2000.06.27 0 0 281
Volt úgy két-három játékkal ezelőtt egy zseef nevű kolléga. Ő is ártatlan volt, de nagyon ugrált. És ő is meglincselődött az elején.

Hát. Most is így történhetett.

Sajnos a túlkavarás veszélyes üzem.

Majd a végén rehabilitálunk. Jó lesz így?

Előzmény: Maminti (280)
Maminti Creative Commons License 2000.06.27 0 0 280
Csak tudám, hogy akkor mi a manónak lincseltetek meg, ha ennyire kezd mindenki biztos lenni az ártatlanságomban? :)
Chino-San Creative Commons License 2000.06.27 0 0 279
Mindjárt én is gyanúba keverem itt magam, de muszáj leírnom a véleményem.

Szerintem KÁGÉ beletalált a 10-es kör közepébe.

Szinte biztos, hogy a nyominger a 35-ös számot viselő. Már csak azért is, mert a megfigyelés ellenére is csak vonakodva adta meg a koordinátáit KÁGÉ-nek (amikor nyomis szerepem volt, szinte dettó ugyanez jáccódott le). Fist ezek szerint gyilkos (engem KÁGÉ meggyőzött).

És abban is igaza lehet, hogy a DevMess - Maminti közötti háború, csak két ártatlan villongása volt. Mindketten nagyon szerettek volna gyilokot fogni és jól ráharaptak egymás csalijára (:-))). A gyilkosok szinte sosem vonják ennyire magukra a figyelmet. Inkább próbálnak bújkálni a sorok között.

Na. Jöhetnek azok a kövek.

Előzmény: KÁGÉ (277)
Marti Creative Commons License 2000.06.27 0 0 278
DevMes!
Arról a két mondatról annyit, nagyon jól tudod mire vonatkozott... (Nem tartozott a játékhoz.)

KÁGÉ-bés lennél? Megszólított Gáborom?????
Addig kavargáltál, amíg magadra nem terelted a gyanút. A stílus ismerős, velem is eljátszottad ezt az előző játékban!

Fist! Miért hagyod magad?
( Habár Maminti példája is mutatja, ha kinyitod a szád, megfájdul a fejed.)
Talán KÁGÉ is így járt?

A cselekmény meg áll. Pedig olyan jó lenne eltünni erről a hajóról.
Azért nem kell meggyilkolni, megyek én magamtól is.
Macskamatit meg viszem magammal, mert egy bátor, semmitől sem felő, igazi zsoldosra mindenhol szükségem lehet.
Ja, meg egy puncsszakértőre is.
Na, majd elfejtettem, egy Mulanosan álcázó nagymestert se hagynék itt.

KÁGÉ Creative Commons License 2000.06.27 0 0 277
Ja, és a DevMes-M..i vitat kapcsán azért nem szóltam hozzá, mert első pillanattól az a véleményem, hogy két ártatlan, aki a gyilkosokra vadászott, lépre csalta egymást. Nem tudok magyarázatot adni hozzá, megérzés. De első pillanattól fogva ez volt a benyomásom. Azért szavaztam valaki olyanra, aki szóba se került, amolyan passzolás-képpen. És ezért tiltakoztam, amikor trebb engem a M..i-ra szavazók közé vett.

Üdv

KÁGÉ

KÁGÉ Creative Commons License 2000.06.27 0 0 276
Nem értem, hogy miért vagytok ilyen bizalmatlanok felém. Persze értem, hogy figyelni kell, meg minden. Azt viszont nem értem, hogy a rengeteg elmélet, lehetőség, ámbátor, másrészt, ugyanakkor és talán között miért nem vizsgáljátok meg a következő lehetőséget is:

A nyomozó engem figyelt meg, és látta, hogy Fist. meg akar gyilkolni. Beírta a topicba, hogy mit látott, és némi tépelődés után felfedte magát előttem (nem tudom mire várt, hiszen ha passzoló gyilkos lennék, azt ő látta volna, mert akkor egymásratalálunk Fist-tel. De ez egy másik történet). Mivel szeretné megőrizni az inkognitóját nem ír be még álnicken sem. Egyesek profi irodalmárokat megszégyenítő stilisztikai elemzéseknek vetik ugyanis alá az álnickes hozzászóláskat. Ezért rajtam keresztül üzen. Hiszen bennem megbízhat, a többiek között viszont van egy gyilkos is.

Gently-nek, aki egy nagyon titokzatos és bizalmatlan (de legalább nyílt) úr, idemásolom Fist spec. levelét, ahogy nekem elküldte, meg az ezzel kapcsolatos beszélgetésünket(hosszú lesz...), . Aki további elemzésnek szeretné alávetni, azoknak szívesen forwardolom is, ha kéri:

? Ezt talán trebbtől kellene kérdezni. Én is furcsállom, de mit csináljak vele?????????
-----Eredeti üzenet-----
Feladó: Komlóssy Gábor [mailto:komlossy@freemail.hu]
Elküldve: 2000. június 26. 12:55
Címzett: Luthár Péter
Tárgy: Re: gyilkosos

Figyelj, Fist, van itt valami, ami nagyon zavar. Elemeztem az előző leveledet, és valóban, minden kétséget kizáróan ordít belőle trebb stílusa. Van azonban benne valami, ami zavar:

"Estére kelve felkészülsz a támadásra, bemagolod az igéidet, és elindulsz KÁGÉ szobája felé".

Milyen támadásra készültél fel az este? Nem szeretnék tévedni...

Üdv

KÁGÉ

u.i.: forwardoltam a leveledet Nyomozó35-nek is. Kettőtök közül valaki nyilván hazudik...
----- Original Message -----
From: Luthár Péter
To: 'Komlóssy Gábor'
Sent: 2000. június 26. 11:50
Subject: RE: gyilkosos

Tudom. Csapdában vagyok :o(
-----Eredeti üzenet-----
Feladó: Komlóssy Gábor [mailto:komlossy@freemail.hu]
Elküldve: 2000. június 26. 11:49
Címzett: Luthár Péter
Tárgy: Re: gyilkosos

Ezek szerint te lennél a nyomi, és a topic-beli nyomi valójában az egyik gyilkos? Ez gáz. Ha elkezded védeni magad, akkor lebuksz, és meggyilkolnak, ha meg nem véded magad, akkor meglincselnek.

Megpróbálok valamit kitalálni, hogy megmenekülj... Az a baj, hogy a többieket úgy kell meggyőzni, hogy közben ne bukj le. Gondolom erre te is rájöttél már :)

Üdv

KÁGÉ
----- Original Message -----
From: Luthár Péter
To: 'komlossy@freemail.c3.hu'
Sent: 2000. június 26. 11:07
Subject: FW: gyilkosos

Helló!

Asszem valaki igencsak le akar engem nyirbálni. Vidd tovább, ha sikerülne kiiktatnia :o(((

Üdv:
Fistandantilus

> -----Eredeti üzenet-----
> Feladó: Póka Balázs [mailto:BPoka@kum.hu]
> Elküldve: 2000. június 26. 10:41
> Címzett: Luthár Péter
> Tárgy: Vá: gyilkosos
>
>
> Hali Fist!
>
> megfigyelés1: KÁGÉ
>
> Estére kelve felkészülsz a támadásra, bemagolod az igéidet,
> és elindulsz KÁGÉ szobája felé. Odaérkezel és letelepedsz,
> hátha történik valami. Egész éjjel várakozol, de nem történik
> semmi. Dolgod végezetlenül térsz nyugovóra.
>
> trebb
>

Részemrl egyelőre kész. Nem győzködök senkit tovább, lelketek rajta, ha nem használjátok fel a kapott információkat! Tudom, hogy kissé (?!) heves természetem van, és nem mindig lehet követni a tempómat, amikor felpörgök. Megpróbálok alacsonyabb fordulatszámra állni. Ha mégis engem lincseltek meg, akkor úgy kell nektek.

Üdvözül

KÁGÉ

u.i.: Szerintem Fist meg Nyomozó35 spec levele alapján teljesen egyértelmű, hogy mi történt az éjszaka... De cáfoljatok meg, ha szerintetek más történt!

Deviáns Messiás Creative Commons License 2000.06.27 0 0 275
Marti kedves!
Nem kell azt annyira mellre szívni! Magyarázat?
Nem volt könnyü kitalálnom kire szavazzak.
Tudtam, hogy Te rád biztosan nem szavaz senki, tehát ez olyan félig bliccelés-nek is nevezhetö.
Ezenkívül a köv hozzászólásod (188):

"Mi az, hogy " mással is " ?

Látod, látod... "

A 3 pont-bol a következöre gondoltam. A Maminti és én közöttemi vitában te azt gondoltad, hogy gy szerepem van és ezzel a leveleddel mintegy szemrehányást teszel, hogy nekem, hogy miért nem veled keresem a kapcsolatot lévén gondolod ugyanaz lenne a magbízónk :-)) ( a kgb)

Nyilván azt mondod, majd, hogy ez nem jó magyarázat, de ez és a stilusjegyek és a biztonsági szavazás 3 kis indiciei indukáltak.

ny35 meglepö hozzászólása (221) idejét tekintve ki volt akkor vonalban?
és kinek hajtja legjobban malmára a vizet ezen hozzászólás?

KAGE mindket feltetelt teljesiti. Söt hozzászólásai ritmusát tekintve ny35 pont beleillik két KAGE hozzászólásai (218 és 226) közé!

218-227 ezen hozzaszolasok ideje alatt csak Chino szolt hozza mint (élö)jatekos, aki utalt a nyomozora.
Közben más játekos nem is szólt hozzá!
Tehát a sorrend: trebb-trebb(idézi KAGE-t)-KAGE-KAGE-KAGE-Chino(tippet ad a nyomozora)-trebb-ny35-Maminti-trebb-fd-KAGE-fd_chino és ezekután jön Fist.
a 230-ban KAGE raerösit harmadszorra is ha valaki netan nem látta volna, hogy ö bezzeg artatlan a ny35 is mondja.

Elöfordult már az is, hogy lelkes-issimo artatlan eljatszotta az ál-nyomozót (nem volt sikeres), de az inkább lehetséges, hogy KAGE pajtás maga kreálta ny35-et.
és nem biztos, hogy ártatlan szándékkal....

Engem nem érdekel a valódi nyomozó kiléte - eröt, egészséget és hosszú életet kívánok neki -, annál inkább a gyilkosoké.
Mert momentán úgy véle még mindkettö él és virul.
Remélem, hogy Maminti ny szerepet kapott volna, de akkor nem tette volna magát ki ennyire.
Ha olyan pecchünk van, hogy Csigga volt a nyomozó, azt nem akarom elhinni.
Tehát azt gondolom, hogy ny Mamintire szavazott.
Ez azt jelenti, hogy hatott rá Maminti önveszélyes müködése, melynek fokuszában én voltam
Miért KAGE-t figyelné meg akkor?
nem inkább a vihar körül szimatolna??

Ugyanakkor a társra vágyó gyilkosok elönybe részesítik a sötetben az egymás felé tapogatózást, nem hiszem, hogy kockáztatták a kihagyást mindketten.

De egy óvatosabb típusú nyomozó esetleg vár, ha mefigyeltje aludt, mert egyébként közli az illetövel (esetleg egy ismeretlen címröl), hogy megfigyelte, valószinüleg artatlan és akkor van már aki a ny szócsöve lehet.
Nekem nem írt nyomozó, és ha a köv éjjelen gyilkost lel, az még akkor is jó, ha valamelyikük engem próbál likvidálni, mert akkor még egymást keresik sikertelenül.
De a legviccesebb az lenne, ha épp azt figyeli meg mikor a 2 gy egymás nyakába borul:-)))))))

A legkellemetlenebb, meg ha pont a nyomozót irtják ki egyuttesen.

Ezért azt gondolom, hogy jobb ha ny nem fedi fel magát csak mikor már biztos.

A szabályok szerint ha ny gy-t figyelt azt megtudja gy is, hogy meg lett figyelve és ez adna tán magyarázatot a KAGE felé irányuló duplázásnak.

trebb Creative Commons License 2000.06.27 0 0 274
"A játek érdekessége a - többek közt - találgatás is; trebb! ne foszd meg az outsider érdeklödöket ettöl a gyönyörtöl!:-)))) "

Nem fosztom :)))

Mamintinek elmondtam. A srácok meg találgassanak. :)

Előzmény: Deviáns Messiás (272)
Mulan Creative Commons License 2000.06.27 0 0 273
Hát nálam előbbre jött KÁGÉ(bé?).

De ha DM visszajön, még visszaszerezheti a pozícióját.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!