valaki is látott már blur-koncertet a viva tévénél valami halvány emlékem van arról, hogy én láttam egyet. Szerintem fel is vettem videóra. (csak nem tudom hol van ezért ne kérjétek)
akkor most összefoglalnám az utóbbi hetekben lustaság folytán be nem írt közlendőimet:
A következő single a Good Song lesz, megjelenése várhatóan október 6.
Lehet tippelni, benne lesz-e brit top20-ben (szvsz ki van csukva)
Kicsit aggódtam, amikor Reading-ben vagy hol damon tanyázott egy hatalmasat a szinpadon, hogy összetöri a csontjait és akkor annyi a bécsi koncertnek, de szerencsére - úgy tűnik - kemény legény ez a damon (ki aggódott még rajtam kívül?!?!)
A bécsi koncertet egyébként a magyar viva is melegen ajánlja mindenki figyelmébe, a hírolvasó srác szerint "aki már látta őket élőben, az tudja, hogy miért" (mekkora kamu, el nem tudom képzelni, hogy valaki is látott már blur-koncertet a viva tévénél)
Az utóbbi időben sajnálattal kellett konstatálnom, hogy a "Crazy Beat" - a Song2-hoz hasonlóképpen - valóban egy elcsépelt szignálként fog bevonulni a zenetörténelembe, utoljára az MTV Music Awardson hallottam... valami négerek vonultak be rá a szinpadra:(
húú, milyen élet volt a topicban, úgy látszik elég ha csak kiteszem a lábam innen
mellesleg ezt a hírt találtam a nme-n:
BLUR singer DAMON ALBARN has recorded a solo album - but he admits it may never be released.
Albarn told NME that he wrote the as-yet untitled album while touring in the US with Blur in July.
He said: "I recorded it all on a four-track in America in hotel rooms - I'm really pleased with it. It sounds very American and I don't know why."
He added: "I don't quite know how I'll put it out yet. I don't even know if I'll be allowed to, so I'll just have to wait and see. It's the lowest-fi record ever... it's not a commercial record."
Ami persze nem is baj, kimondottan jó, hogy nem hasonlít a régi blurrem, meg is lepődtem, mikor először hallottam.Újszerű volt tőlük, ugyanakkor mégis megtartottak benne valamit magukból.