Szia Vivi! Még1x köszönöm a CD-ket! Remélem már nem vagy nagyon bosszús a késésem és a szétfagyásod miatt! Aztán megvettem én is a Rock Hard-ot és most vettem észre, hogy nekem kimaradt egy szám, ami január 17-én jelent meg! Szvsz nem is lehetett kapni, mert még a műlt héten is még az egyik újságosnál a decemberi, AC/DC címlapos kiadást láttam! Neked gondolom azért megvan, ezért kérdezem, hogy ki nyerte a hangpróbát januárban és milyen fontos lemezek jelentek meg? Amúgy a mostani számban jó ez a 17 számos CD melléklet, ilyen kéne a Metal Hammer-hoz is! Más kérdés, hogy a hangpróbában most értékelt lemezek jó része (pl. Opeth, Dimmu Borgir, Savatage, Soilwork) Mo-on kb áprilisban fog megjelenni... Lásd még Sonne maxi a Rammstein-től, amit nem lehet kapni. Puszi és üdv,
A Dark Ride vagy a Helloween tribute? Mert mindkettő fincsi!
Most jöttem rá, hogy mindent délelőtt kell megcsinálnom, amit egyébként vasárnap délután és este szoktam és ez azért okoz némi fejtörést, de majd megoldom valahogy... Mondjuk felkelek hat körül... Én azért még berohanok fél másodpercre a Media Marktba, HÁTHA... De persze biztos nem lesz, ami nekem kell. Az sosincs...
Nálam most épp' az új Helloween megy. Gondolom, neked is megvan. Közben rájöttem, hogy leginkább a Labyrinth, Edguy, Primal Fear hármas érdekelne, meg a többi :). Viselkedjetek jól a hétvégén, puszil mindenkit
Ugyan, Virág!
Libi el sem tudja képzelni, mi minden történhet, amikor két magunkfajta mániákus csajszi bulizni kezd!!! Azt hiszi, hogy ha hazaérünk mondjuk 6-ra, akkor 11-ig rengeteg időnk van, holott semmire sem jut elég, nem igaz?! De ezt hiába is magyaráznánk!
Én is a korábbi időpontra szavazok, akkor még frissebb is az ember lánya és utána tényleg több időnk lenne... Holnap hívlak, ahogy ígértem!
ne kérdezd Libikém, mert akkor kiderül hogy annyira nem is romantikus a dolog!:-))))
egyébként eddig 1 kivétellel sikerült elérnem az utcsó metrót, de az az 1 nagyon húzós volt, szegény Waterst ültettem kocsiba, hogy találkozzunk valahol, amiről egyikőnknek sem volt fogalma, hogy hol van...
és 1xre értünk oda!!!!
:-)))))
Köszi, Viveca! Amúgy kb 50 CD-re lenne szükségem :)), de azért ennél szerényebb vagyok. Már a munkahelyemen a fiókban pihen a Ten CD. Ja, új Rammstein CD az MCD-ben nincs. Remélem holnap megjelenik a Rock Hard. Puszi mindenkinek,
SZijja Viveca!
Én is itt settenkedem....-)
no igen, Watikám jönne, ha nem kéne érte fizetni!:-))) Neki ennyit nem ér meg sajnos...
amúgy nagyon is csápol az első sorban, csak nem Annekének, hanem Andrew Eldritchnek...:-)
Na jó, megyek megnézem a moziműsort...
Pussz,
vérvir
Libi!
Azért lesz más a férfikísérőm!:-))))))))))))))
Waters komát nem igazán tudom elképzelni, amint az első sorban csápolgat Annekének - de ki tudja?!
Amúgy Flower tudja, mi a teendő, ma is távfecsegtünk egymással, vasárnap szállítja a CD-t, ha minden jól megy. Libi, a találkozónkig majd fejtsd meg, miféle CD-kre lenne szükséged, mert amint hallottad, van egy pár!
Virág, megbeszéltük Vivecával, hogy a Gathering CD-t neki kellene visszaadnod vasárnap, és akkor majd a jövő héten ő átadja nekem. Amúgy a koncertre barátnőstől együtt jövök, hozd Vizest is, ha érdekli a dolog.
Most a kislemezről beszélsz, vagy a dalról, ill. klipről? Mert az tényleg oltári jó! A sztori meg aztán főleg. A narkós, seggporolós Hófehérke és hat kis törp, akik a tüdejüket kiköpik a bánya mélyibe!... Azonnal szólj, ha látod valahol a maxit!!!
A COF kazi és a felvett Gardenian bent van a melóhelyemen, szóval tőlem bármelyik délután szóba jöhet! Amikor aktuális, csak híjj fel és izé... Virággal meg nem tom, mi lesz...
Már épp' írni akartam, hogy láttalak a Metal Hammerban, Viveca! :-). Amúgy készülj fel rá, hogy megveszem az új Children of Bodom CD-t, úgyhogy ne vágj bele a felkutatásába semmiképpen.
Hú, Libi! Képzeld, tegnap olyan klipeket kaptam föl a Viváról, mint Primal Fear és Children of Bodom! Nem hittem a szememnek!
Amúgy aki látni akarja a képes felemet - mert még sosem látta, haha! -, az suttyogjon be egy újságosbodegába és lappintsa fel a friss Metal Hammert, ott vigyorgok a 73. oldalon! Nagy élmény, kétségtelen. Persze nem magam miatt.
Libikém, szívem!
Nem Marlon Brando, hanem BRANDON LEE, a banda pedig a 69 Eyes. Nagyon jó kis nóta, csak az énekes túlságosan Steele-stílusú.
Amúgy megjártam már az MCD-t, a Virgint, a Fotexet, de sehol sem leltem a Rammsteint.
Virág, egy képen láttam már a fickót, de nem fog beleilleni a bandába, mert ha jól emlékszem, hosszú a rőzséje, haha!
Ja, én is hallottam az új Rammstein maxiról. Az MCD-be ne menj, semmi újdonság sincs. Viveca, hallottál már valami "Marlon Brando" című számról, a Viva2-n harmadik a német rocklistán, az énekes hangja Type O, a zene HIM/Sentenced, olyan kis gótikus. A nevük valami The ????? ????.
Látom, lámácska újjáéledt! Én meg mán attól rinyáltam, valami bugyutaságot írtam neki, teszem azt, spina bifida ügyben, oszt megsértődött az a mimóza kis lelke!
Igen, Libi, Virág s rosszmagam csakhamar találkozásnak leszünk kitéve! Asszem, a gondnok már hívja is a csendőrséget! Télleg, Virág, van valami új HIM felvételed? Kapocsban vagy még a burzsoá kisluvnyával?
Aki bárhol megpillantja az új Rammstein maxit - neve Sonne -, AZONNAL ÉS TÜSTÉNT értesítsen, plíz!