Keresés

Részletes keresés

Leea Creative Commons License 2000.10.27 0 0 165
Miért van Szhely topic? Egyébként itt van.
Előzmény: clairvoyance (164)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.27 0 0 164
Kriszta klón
Kriszta klón
trükkös Kriszta klón, hehe :-))))))))))

Persze, ez kit érdekel, amikor

Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás...

Éljen soká a Szh. topic!!!

"I wouldn't sacrifice anything at all for love"
words by Martin Lee Gore

clairvoyance Creative Commons License 2000.10.27 0 0 163
Immár "tiszta" fejjel:

vasárnapig nem leszek.. küldjétek le nyomdába az anyagot, (lám, mennyire megbízok egyesekben).

Ez a Mr.Jones (most megy TV2-n, almost vége) nagyon jó!! Minden gond.körösnek ajánlom (melegen, ahogy a rektor mondaná)

off

Szh.-nek N I N C S fickója, NEM IS LEHET, de téged az mit érdekel, BAZZEG! Menny csak a Kriszta-klónod után, vagy a Csángóné Viki után!!! Tiszta sor, értve vagyok??
Most éppen alkotok és SZÍplasszplasszt tancsizok. És különben is: Szombathely szép állomás és tom a nevét is!!!

on
hát "on" az nincs több

The EMPEROR Creative Commons License 2000.10.26 0 0 162
SUTTYÓ! Má' nem azé' mondom, de télleg kissé off az a topic... Na, idefigyejjé'! Arra én is kíváncsi lennék, hogy a SaturdayPlace-nek van-e fickója... Ha megtudod, szójjá' má' nekem is!!!
JA, egyébként ha bele akarnál kötni még a zújságba, akkó' igyekezz, mer' mán elvileg kész van.
Na, CAKÁT!

Szomhathely szép állomáááááás...
(majd 1szer ******kja mááááás... is!
(HÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖ!!!!!!!!)

Leea Creative Commons License 2000.10.26 0 0 161
A többieknek: bocs a sok "off"-ért.
Leea Creative Commons License 2000.10.25 0 0 160
Becopyzni könnyű, de írd be az egészet:)) Egyébként bizonyos szobában nem ég a villany.
Ja, és mail elment.
Előzmény: clairvoyance (158)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.25 0 0 159
wn74bz6o
t oet9345345353
lapapa u984359435345
e 867ert66qq jfs fssdfswe
nigt!
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.25 0 0 158
Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás!!!
Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás!!!
Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás!!! Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás!!!
Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás!!! Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás!!!
Leea Creative Commons License 2000.10.25 0 0 157
Nem, de be lesz programozva a videjó.
Előzmény: clairvoyance (155)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.25 0 0 156
Helps me naiv as a bad friend. " wasnot bout ya..., hey!

Wasbout MR.G, the stuffff himselfheyya :-)))

Only minutes to reach unconsciousness (Lochness?Ö

Gettta.. down

clairvoyance Creative Commons License 2000.10.25 0 0 155
Ojankésőnfennlezmégvalaki, hogyavfilmetfelvegye?
Leea Creative Commons License 2000.10.25 0 0 154
"Helps me naiv as a bad friend. " - Eztet hogy érted?
Előzmény: clairvoyance (152)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.25 0 0 153
Most már meek aludni...
Mnt mnden nap .. fél12-igg.

Nem látoim a biltelnyűk.ket!
Szhely..

My life is meaannigle.ss

clairvoyance Creative Commons License 2000.10.25 0 0 152
Hey, that also feels quite ok. :-)))
Helps me naiv as a bad friend.
I know.
Somehow

Tell her,
Tell her everything
by saying nothing...

Szh. station:-)))))) :-(((((((( :-((((((( :-((((((((( :-)))))))

Leea Creative Commons License 2000.10.25 0 0 151
A film már le van beszélve, úgyhogy péneteken fel lesz véve, és lehet, hogy haza kell mennem:(((( szombaton estére, mert tesóm szülinapja lesz, úgyhogy el is tudom hozni.
A nyomozással kapcsolatban: meglátom, mit tehetek.
Ja, és elküldöm a verset, amit múlt héten nem olvastál el a freemail-edre, oszt ha van "hangulatod" (ahogy mondád) hozzá, akkor olvasd el!
Előzmény: clairvoyance (148)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.25 0 0 150
Clairvoyance...
Dance...
Szombathely...

is good in life..

and the stuff, mr. G???

Leea Creative Commons License 2000.10.25 0 0 149
Lehet, hogy itt van, de elég sokat TV-ztem (a negyediken:)), és nem láttam. De az is lehet, hogy csak azért nem jött ki, mert tudja, hogy nem vagy itt:)))))
Előzmény: clairvoyance (147)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.25 0 0 148
A filmet fel tudják venni? Ha későn van az időpont, akkor jövő szerda is jó (valamikor éjfél előt lesz), vagy jövő vasárnap!!! Nehogy lemaradjon a film eleje:-)))

Mondd meg a "szh"-nek, hogy .......
Szóval, izé

Jajjj, tűhegyes fekete vénám :-)))))))))))))))

Szóval mondd meg neki,m hogy..

ÚŐŐŐŐ..

Nyomozd ki, hogy van-e barátja.. (Nem én vagyok kiváncsi rá)...
Meg izé..

Szóval mondd meg, hogy........

clairvoyance Creative Commons License 2000.10.25 0 0 147
Szerintem visszament. :-)
Vagy otthon maradt, mert búsul miattam. :-))
Leea Creative Commons License 2000.10.25 0 0 146
Nem láttam, szerintem ő sem jött vissza.
Előzmény: clairvoyance (145)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.25 0 0 145

Hogy van "Szombathely"? Látta valaki? INFOKAT!!! Nem bírom... :-(((((((((((((((((((

The EMPEROR Creative Commons License 2000.10.25 0 0 144
Főszerkesztői Üzenet: a nyúzpépör komplett lett. Az ezután jövő anyagok mán a következő számba mennek belefele.
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.10.25 0 0 143
Ezért mondtam, hogy "Jegeljük...". 1éb3216St (egyébként:) sztahanovista lettél, vagy Győrből írsz?
Előzmény: Leea (142)
Leea Creative Commons License 2000.10.25 0 0 142
"De melyik lenne az a tanszék, amelyik csak úgy szívjóságból ad egy gépet?" Nem akarok beleszólni, de ezt már mintha említettem volna:))
Előzmény: Bert Mikhael Tanen (141)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.10.25 0 0 141
Lehet, nem voltam elég világos... L-nézést. De amikor az a tanszék nyitva van, akkor mindenképpen használhatjuk a gépet. Ott nincs olyan, hogy valami lamer leül passziánszozni (mert otthon felejtette a pakli kártyát és már nagyon unatkozik...), nekünk meg menni kell. Most egy lagymatag rémítgetés következik, de mi lesz a Neptun-időszakban?!
Naszóval. Ennyi lenne a javaslatom összes értelme és a mellette szóló érvek összessége. De melyik lenne az a tanszék, amelyik csak úgy szívjóságból ad egy gépet? Jegeljük...
Előzmény: Leea (136)
Leea Creative Commons License 2000.10.24 0 0 140
Valamit nagyon elnézhettél... Ugyanis nem vitatkozunk (legalábbis szerintem:)
Előzmény: The EMPEROR (139)
The EMPEROR Creative Commons License 2000.10.24 0 0 139
Aranyos ..............*-m!

(*: a közszájon forgó nevek bárakármelyike behelyettesíthető...)

Sz'al mi lenne, ha versben vitatkoznátok? Új DZSIHAD-anyag még úgysincs...

REBÉLY!!!

Előzmény: Leea (138)
Leea Creative Commons License 2000.10.24 0 0 138
Irénke drága!:))))
Felvétel elintézve!
Egyébként:

"Szombathely szép állomás,
......."

A köznyelven forgó sorok közül válaszd ki a SZÁMODRA megfelelőt!!!!!:)))))))

Előzmény: clairvoyance (137)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.22 0 0 137
Hey, Leea suttyó (szóval Gizike drága :-)) !!!

Ha meg tudnád nekem tenni és felvetetnéd pénteken az Amerikai História X-et (HBO, valamikor hajnali 2 !! után) egy üres kazira (persze ha visszamegyek, kifizetem az árát), akkor nagyon megköszönném...

Különben

Szombathely szép állomás...
Szombathely szép állomás!!!

Előzmény: Leea (136)
Leea Creative Commons License 2000.10.20 0 0 136
Nem akarok Veled vitatkozni - ugyanis enyhe lefolyású vitaallergiában szenvedek -, de azt a gépet is csak akkor tudnánk használni, ha az adott tanszék nyitva. Egyébként csütörtökön szinte egész délután az újság lett szerkesztve (szép magyarosan:), kivéve a kajaszünetet!
Előzmény: Bert Mikhael Tanen (135)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!