Keresés

Részletes keresés

erdeimanofej Creative Commons License 2014.10.27 0 0 3136

Hajjaj, de még mennyire!

Előzmény: tréfi2 (3130)
chEszed Creative Commons License 2014.10.26 0 0 3135

Azért az látható a gyümölcsökből, és abból, amit valaki mond, hogy Istentől van-e vagy sem. Sőt, akiben a Szentlélek él, az is tudhatja, hogy miről van szó.

A karizma nem születik velünk, és nyilvánvalóan nincs Istentől Theresa "karizmája".

Előzmény: Törölt nick (3133)
chEszed Creative Commons License 2014.10.26 0 0 3134

Azt nem tudom, hogy mennyire show, mennyire csalás, vagy nem. De a halott emberek szellemei nem jöhetnek vissza. Így, még, ha beépített emberek nélkül dolgozik is, akkor is okkult, amit csinál.

Amit én láttam, az nem ez volt. Ott Isten üzent, és nem a nagybácsi. Az ördög utánoz, és hamisít, lásd pl. Mózes első csodái, amit a varázslót leutánoztak.

Prófétálást utánozza az ördög a jóslással, meg a különféle szellemi "látással". Miért kell azt hinni, hogy csodát csak az ördög tud tenni?

Épp elég szégyen, hogy az emberek természetfeletti iránti éhségét sok gyülekezetben nem tudják betölteni...Azért is fordulnak annyian jósokhoz. Az egyháznak kellene a legtisztább, és legpontosabb látással rendelkeznie.

Előzmény: Törölt nick (3132)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.26 0 0 3133

Jaaaa, és Theresa is azt hiszi, hogy ez a karizmája Istentől van. Mivel ő így született.

Előzmény: Törölt nick (3132)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.26 0 0 3132

A TV-ben a  TLC csatornán a van egy műsor aminek a címe: Theresa a született médium. Ő is így csinálja.

Ott van egy csomó ember. Mond valamit ami éppen passzol valakire. Az illető feláll, majd el ájul, hogy milyen igazat mondott!!!  Aztán elmondja, hogy mit üzen a halott nagybácsi akinek a szelleme éppen jelen van.

Előzmény: chEszed (3127)
chEszed Creative Commons License 2014.10.26 0 0 3131

Persze, lehet. A másik oldal azonban mindent Istentől koppintott, és annak a következménye átok, és nem jó.

Azért mert a pénzt hamisítani is lehet, akkor minden pénz hamis??? Vagy nincs is rá szükség? Ami megdöbbentő volt, az a pontosság, ahogyan szolgált. Branham életében és szolgálatában volt több hasonló eset. Mire elmondta, hogy az illető kicsoda, honnan jött, úgy, hogy nem is ismerte emberileg, addigra sokan már meg is gyógyultak.

Nagyon ki tudja nyitni az emberi szívet Isten felé, ha valak így szolgál felé. Pl. Jlézus és a Samaritánus nő példája. Ott is ez az ajándék "működött".

Előzmény: tréfi2 (3130)
tréfi2 Creative Commons License 2014.10.26 0 0 3130

Nevet, évszámot a másik "oldal" is tud kijelenteni és egyebeket is...

Előzmény: chEszed (3129)
chEszed Creative Commons License 2014.10.26 0 0 3129

1 Korintus 12:8-ban van róla szó, mint a karizmák egyike. Olyan ismeret, amit az ember természetes képességgel nem tudhat, Isten Szelleme jelenti ki.

Előzmény: erdeimanofej (3128)
erdeimanofej Creative Commons License 2014.10.26 0 0 3128

Megkérdezhetem, hogy mi ez "a tudomány beszéde"?

Előzmény: chEszed (3126)
chEszed Creative Commons License 2014.10.26 0 0 3127

Nem jártam jósnál soha, de nem hinném, hogy attól, mert a tudomány beszédével szolgál jós lenne.

Prófétál, nem jósol. És az jó dolog.

Előzmény: Törölt nick (3125)
chEszed Creative Commons License 2014.10.26 0 0 3126

Shawn Bolz az illető neve. Most volt egy amerikai konferencián, amit üzletembereknek szerveztek.

Úgy szolgál, hogy először egy nevet, és egy évszámot kap, a tudomány beszéde által, majd amikor az illető jelentkezik, akkor még több részletet is elmond, (általában így zajlik, de ez nem tőle van, hanem az Úrtól), majd prófétál.

Előzmény: Törölt nick (3124)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.25 0 0 3125

A jósok csinálnak ilyet.  Ott mondanak neveket és évszámokat.

Nem gondolnám, hogy ez jó helyről jött.

Előzmény: chEszed (3123)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.25 0 0 3124

Elmondanád, hogy kiről van szó és hol volt ez?

Amit írtál nem akármi dolog.

Előzmény: chEszed (3123)
chEszed Creative Commons License 2014.10.25 0 0 3123

Tegnap egy olyan szolgálatot láttam, ahol az illető megnevezte több személy nevét/becenevét, születési idejét, házasságkötés idejét, felesége/apja/férje nevét...., majd utána szolgált feléjük. Még/rég nem hallottam ilyet.

Előzmény: Last Seal (3120)
Last Seal Creative Commons License 2014.10.25 0 0 3122

Remény77 Creative Commons License 2014.10.25 0 0 3121

Békesség.William Hersberger szolgál hétvégén Abonyban.A szolgálatok www.sionhegye.hu oldalon lesz hallható a jövőhét elejétől.

Last Seal Creative Commons License 2014.10.22 0 0 3120

Sid Roth William Branhamröl ,akinek a legnagyobb tevedes nelküli csoda-szolgälata volt amiota Jezus testben järt a földön.

tréfi2 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3119

Csodásak ezek a gyógyulások, és főleg ilyen tömegesen. Csak azt nem értem, hogy miért nincs egyéb híre ennek, úgy értem, hogy az a sok meggyógyult ember vajon mind átadott életű, újjászületett ember? Ha igen, akkor ekkora tömegeknek milyen hatása van az országban? Mert gondolom nagy tűzzel tettek bizonyságot és tömegek tértek meg. Arról is vannak híreid?

Előzmény: Last Seal (3118)
Last Seal Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3118

Az felekezetek által eltusolt William Branham egyik afrikai szolgálatában egyszer előfordult,hogy kb. 25.000 ember gyógyult meg.Az eseménynek olyan tanúi voltak mint Ern Baxter és  F.F. Bosworth.Ők a következő szavakkal kommentálták:Branham testvér ez a te koronázási napod lehetne. 

EGY hasonló gyógyulás:

kari333 Creative Commons License 2014.09.20 0 0 3117

Szívemből örülök, hogy az Úr segítségével kijöhettél ebből a mély hullámvölgyből! 

Előzmény: Ábel Zala (3115)
Ábel Zala Creative Commons License 2014.09.20 0 0 3116

Trefi-nek.

Mi az Üzenet?

Akkor amikor Isten valamit ki akart jelenteni az ő választott népének, akkor mindig küldött prófétákat, hogy az Ő üzenetét átadja a népnek. Ezek az üzenetek egy adott helyhez, néphez és időhöz kötöttek voltak. Igaz tartalmaznak olyan próféciákat is amik a jövőre utaltak. De a történelem során voltak korszak alkotó emberek akik két korszak között álltak és azáltal amit tettek vagy amit mondtak lezártak egy régi korszakot és megnyitottak egy újat.

Íme néhány példa: Noé, Mózes, Bemerítő János. Ezeknek az embereknek volt egy egy Üzenetük mellyel előálltak és a választottak szívét Istenhez fordították. Ezek az emberek annyira azonosultak azzal az Üzenettel amit kaptak hogy nem törődtek saját életükkel. Ők annyira telve voltak Isten Szellemével, hogy maga Isten volt az aki rajtuk keresztül szolt az emberekhez.

William Branham is egy ilyen ember volt. Isten annyira azonosította magát véle, hogy ez az ember nem törődött azzal hogy mások mit mondanak. Az ő Üzenete nem az övé volt, hanem Isten Üzenete mely által ki hívja a Krisztus Menyasszonyát a felekezet, denomináció minden formájából. Ez az Üzenet korszakalkotó Üzenet, de csak azok számára akik Krisztus Menyasszonya. Vitába szállhattok velem, de én akkor is megmondom nektek barátaim, hogy Krisztus eljövetele ha titeket a felekezet bármely formájában talál, nem lesz részetek az elragadtatásban.

Az Üzenet szerepe mindig a szeparálás, az elválasztás volt. Ez alkalommal is ez történt. Akik hisznek EME ÓRÁNAK AZ ÜZENETÉNEK elszeparálják magukat a felekezeti szellemiségtől. Krisztus már nincs a felekezetekben, Ő az ajtó előtt áll és zörget. De nincs még egy gyülekezeti korszak a laodiceain túl, melyben ő vissza térne az egyházba.

Ábel Zala Creative Commons License 2014.09.20 0 0 3115

Kari3333...3333 :D

Ha elolvasod a bejegyzéseimet, látni fogod a különbséget. Különösen az utolsó hónapokban Isten csodálatosan át alakította a belső emberemet. Most kezdem meg érteni igazán mit jelent szeretetben járni, élni, azt lélegezni. A régi V.Zsolt meghalt. Azt már eltemették Krisztusban. A régi természettel ugyan akad még harcom, de Krisztus meg tanít az ő általa alkalmazott eszközökkel hogyan kell a kereszten tartani a testet.

Előzmény: kari333 (3113)
Ábel Zala Creative Commons License 2014.09.19 0 0 3114

Kedves olvasó.

Szeretném folytatni bejegyzésemet amit két nappal ezelőtt elkezdtem. Belegondolok abban, hogy mi emberek mennyire méltatlanok vagyunk bármit is mondani arról a Személyről akinek a szépségéről és csodálatos mivoltáról alig tudunk valamit. Emlékszem arra az időre, amikor megszerettem azt a lányt aki immár 25 éve a feleségem. Szinte két éven keresztül udvaroltam neki. Mivel nagyon messze lakott tőlem csak ritkán találkoztunk. Magammal hordoztam a tőle kapott képet és amikor eszembe jutott akkor mindig meg néztem és nem tudtam betelni véle. Már sokszor össze hasonlítottam ezt a baráti, szerelmi kapcsolatot azzal a másikkal mely létezik köztem és Krisztus között. Amikor rá gondolok, elő veszem a tőle kapott képet és nem tudok betelni véle. Ez alkalommal ilyen megközelítéssel szeretnék írni Ő róla akit nagyon szeretek. Még csak annyit, 25 év házasság után feleségemet annyira ismerem, hogy képes vagyok minden hibáival és gyengeségeivel és hiányosságaival együtt szeretni. Ha feleségemet tudom szeretni, Jézust még inkább. Vele kapcsolatban, az iránta érzett szeretetet nem mérhetem össze a szerelemmel, mert ezek a szeretetnek két különböző megnyilvánulásai: egyik erosz a másik pedig agapé. Akit pedig szeretünk, arról a legnagyobb tisztelettel beszélünk. De Isten azért teremtette meg a természeti dolgokat, hogy általuk megtudjuk érteni a szellemi dolgokat.

Most pedig folytassuk a szemlélődést azokról a dolgokról amiket abba hagytunk.

Isten tehát teremtett egy alacsonyabb dimenziót mint amiben az ő teljessége lakozik. Az előbbi nem teremtetett, az örökkévaló. MI emberek a háromdimenziós világunk miatt annyira korlátozottak vagyunk, hogy mi az időtlen örökkévalóságot nem tudjuk megérteni sem felfogni, csak elhinni. Ebben az alacsonyabb dimenzióban, vagy a mennyek országának egyik mennye, alkotott önmagának egy szellemi testet az Igét. Mielőtt tovább fejtegetném témámat, szeretném ha szem előtt tartanánk a LOGOSZ szót ami magyarul nem IGÉT, hanem inkább SZÓ-t jelent, de maradjunk az IGE megnevezés mellett. Tehát az új dimenzióban, mely teremtetett nem jelenhetett meg és nem lehetett jelen olyan formában mint az ő örökkévalóságában. ( Ezt jobban megfogjátok érteni akkor, amikor a mi dimenziónkban való megtestesülésről fogok írni.) Az IGE tehát Istentől jött ki.

János 8:42  Monda azért nékik Jézus: Ha az Isten volna a ti atyátok, szeretnétek engem: mert én az Istentől származtam és jöttem; mert nem is magamtól jöttem, hanem ő küldött engem.

János 16:27,28  Mert maga az Atya szeret titeket, mivelhogy ti szerettetek engem, és elhittétek, hogy én az Istentől jöttem ki.
  Kijöttem az Atyától, és jöttem e világba: ismét elhagyom e világot, és elmegyek az Atyához.

Amiről itt Jézus beszél, az már inkább az ő megtestesüléséről szól, de aki a sorok között tud olvasni, az ennél többet is megért.

A szentháromság egyik tanítása, mellyel nem minden szentháromság valló ért egyet, arról szól, hogy valamikor az örökkévalóságban született meg az IGE, ezt úgy magyarázzák, hogy született nem pedig teremtetett. Ez az értelmezés csupán sejtet valamit velünk, de nem kijelentés által van hanem az ismeret által, a jó és gonosz fának a termése. Jézus szavaira kell alapoznunk aki azt jelenti ki hogy Ő az Atyától jött ki. Ha azt mondjuk, hogy az IGE örök, ebben igazunk van. De hogyan magyarázzuk meg? Istennek minden gondolata örök. Ő soha sem gondolt valamit amihez valaha is hozzá kellett volna tennie, és itt az Ő örök ismeretéről írok. Az Ő ismerete nem bővül se nem szűkül. Ez számunkra elképzelhetetlen. Előtte a jelen, a múlt és a jövő egy és ugyan az. Ő az aki mindig JELEN van. Az időben való létünk teszi számunkra érzékelhetővé a múlást. De Isten előtt, mi hármas dimenziónkon túl ilyesmi nem létezik. Az Isten dimenziója alatt levő dimenzióban Isten megjelent mint az IGE. Isten lénye nem olyan hogy az át tudjon változni valamivé, mert ő nála minden örök, változhatatlan.

Jakab 1:16  Ne tévelyegjetek szeretett atyámfiai!
17  Minden jó adomány és minden tökéletes ajándék felülről való, és a világosságok Atyjától száll alá, akinél nincs változás, vagy változásnak árnyéka.

Tehát, mivel változhatatlan, alkotott magának egy testet, egy szellemi testet mely az IGE. Ebben a formában látják az angyalok. A mennyben soha sem hangzott el párbeszéd ISTEN és az IGE között, mert a kettő egy és ugyan az csupán két különböző dimenzióban. Halvány példát nyújt nekünk erre a színes tévé: az elektromágneses hullámok és a tévében megjelenített kép + hang között semmi különbség. A kettő két különböző dimenzióban van. a készülék csak megjeleníti a láthatatlant. Az IGE szerepe ugyan az, megjeleníti a láthatatlan ISTENT. Azért, hogy Isten látható és hallható legyen, készített magának egy KÖZVETÍTŐ eszközt, egy MEGJELENÍTŐ eszközt, egy KÖZBENJÁRÓT. A kép + hang megjelenése nem szünteti meg az elektromágneses hullám létezését. Ez utóbbi keresztül megy a készüléken egy pillanatra megjelenik és tovább megy a végtelenségben. Ha képesek lennénk nagyobb sebességet fel venni mint az elektromágneses hullám sebessége (kb. 270 000 km/sec) elébe tudnánk menni a tévénkkel és újra megtudnánk jeleníteni ugyan azt a képet és hangot és tehetnénk ezt a végtelenig. A mennyben, ahol az angyalok élnek, az IGE az Isten megjelenítő eszköze. (Folytatom)

kari333 Creative Commons License 2014.09.19 0 0 3113

V. Zsolt a műtéte óta, hogy van lelkileg?  

Előzmény: Ábel Zala (3112)
Ábel Zala Creative Commons License 2014.09.19 0 0 3112

http://www.messagehub.info/hu/messages.do

http://sionhegye.hu/

http://www.scribd.com/doc/112488731/Krisztologia    Jézus Krisztus istenségének és emberi mivoltának bemutatása. Az isteni és az emberi természet tökéletes ötvözete.

Előzmény: tréfi2 (3111)
tréfi2 Creative Commons License 2014.09.19 0 0 3111

persze, csak nyugodtan, van idő. Addig is adhatsz linket az Üzenetek lelőhelyéről :-) hogy olvasgassam, lássam, miről van szó.

Előzmény: Ábel Zala (3110)
Ábel Zala Creative Commons License 2014.09.19 0 0 3110

Trefi, csak egy kis türelmet kérek, és válaszolok arra a kérdésedre is hogy mi az Üzenet, az óra Üzenete. Látom szeretnél többet is megtudni. Sajnálom, hogy a többiek akik olvassák az Üzenetet igen rövid válaszokat írnak, és néhányan közülük nem is éppen kedvesen. Holott (!!!), aki EZT már megismerte, nem kellene titokban tartsa, hanem örömmel írjon vagy beszéljen róla. Én csak most kezdtem el itt írni, és szeretnék világosan beszélni ezekről a dolgokról. Ma este folytatom az elkezdett témámat. Úgy látom ez az alapja annak, hogy a többit is megértsétek. Ha valakinek az életét meg akarod ismerni meg kell ismerned először személyét. Isten, a mi időnkre vonatkozó gazdag és terjedelmes munkásságát csak akkor ismerheti meg bárki, ha először ismeretséget kötött vele. Egyértelmű, hogy nem fogadhatsz el csak úgy bármit, ha valaki fel nem világosított. Én elmondom, leírom, de csak a Szent Szellem tud igazi kijelentést adni. Az Ő megismerése az eleve rendeltetéshez kötődik szorosan. Erről is szó lesz majd. Csak mindent szép sorjában.

Előzmény: tréfi2 (3109)
tréfi2 Creative Commons License 2014.09.19 0 0 3109

A neked feltett kérdésre mikor válaszolsz? Tudod: mi az Óra Üzenet?

Előzmény: Remény77 (3108)
Remény77 Creative Commons License 2014.09.19 0 0 3108

Te vagy Last Seal is?

Ez a megoldàs egyszerûsègben?Làtod?

Ki Last Seal valòjàban?Mi az Ô Neve?Tèged mint Trèfit ismerünk,de ez nem a te neved.

Èn mint Remèny77 beszèlek,de nem ez a nevem.  Az egy titok hogy mi nevem ès csak azt tudja meg akinek elmondom.Ùgyanígy tett a mi Dràga Jèzusunk.Kijelentette az Ôvèinek az 

Atyànak a NEVÈT(Fôpapi imàdsàg).Haleluja.

Isten Titka Kijelentve.

Előzmény: tréfi2 (3104)
kari333 Creative Commons License 2014.09.19 0 0 3107

Dehogyis! 

Előzmény: tréfi2 (3104)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!