Keresés

Részletes keresés

R Rózsa Creative Commons License 2004.01.27 0 0 383
Ejnye, pezsdüljetek már fel! Például mondjátok meg, h van -e valami, amire érdemes elmenni a filmszemlén (azt ne mondjátok, h hát valami biztos van)! Bár holnap megint lesz egy jó film ezen a Műcsarnokos filmklubon, Fellini: Casanova c. alkotása, ha jól emlékszem.
makkpeti Creative Commons License 2004.01.27 0 0 382
Azért szerepel, mert régen csináltam, meg most is ha hozzájutok anyaghoz, vagy ha benn járok. De az ösztönzést majd péneteken elintézem én, akkor megyek a suliba és lesz nemulass.
banya23 Creative Commons License 2004.01.27 0 0 381
Ezek szerint még a Főoldal sem naprakész (leszámítva a hópelyheket :-D), mert az alján még a Te neved IS szerepel. Mondanál neveket, hogy kiket kell noszogatni (de kultúráltan fogalmaztam!) weblap aktualizálás ügyben? Üdv.b.
Előzmény: makkpeti (380)
makkpeti Creative Commons License 2004.01.27 0 0 380
Ebben igazad van ,de mivel egyikünk se jár már a suliba az üzenetedet rossz helyre címezted.
banya23 Creative Commons License 2004.01.27 0 0 379
Ott is banya voltam, csak itt így nem tudtam magam regisztrálni. Én vagyok az, aki próbálta rávenni a teamet, hogy kicsit pofozgassa a vpg honlapot. Öszintén mondom, hogy jóindulatúan!!!!!
Azóta sem láttam igazán változást. (Bocs!) Ajánlanék néhány sulit, aminek a TARTALMA (a dizájnja nem!!!!) jobb, mint a vpg-é, de fölösleges. Szerintem érzitek, hogy miről beszélek. Sok sikert! banya
Előzmény: vkid (375)
makkpeti Creative Commons License 2004.01.27 0 0 378
Dani egy páron rajta vagy.
vkid Creative Commons License 2004.01.27 0 0 377
Jajj és szia Izéke és Boldog Szülinapot (ha jól vettem ki kódolt beírásodból és az emlékezetem is jól funkcionál)!!! BS
Előzmény: Izéka (366)
vkid Creative Commons License 2004.01.27 0 0 376
Peti megnéztem, zsír. Jók az új képek, még nem is láttam a nagy részit!! Bár jó része klasszikus "Zoli hejehujázik valami tárggyal igen aggresszív játéknak tűnően" :)

Kár hogy az új Janda V kh. képek szarok mer egyiken sem vagyok rajta. Bezzeg a Helsinkiek meg a Milnaiak :((( ;)

Beteg Srátz

PS:
Szegény Fehér Miki....... Huj de nagyon utáltam a magyarfocit már, de most ez szerintem egy olyan dolog hogy valami foci és együtt érez és gondol mindenki. Lehetne valami ilyesmi csak vidám. Érdemes portugál honlapokat nézegetni, nagyon megható.

vkid Creative Commons License 2004.01.27 0 0 375
Szevasz, te voltál az original (C) VPG Fórumon? Ha igen, ki volt ott nicked? :) hát igen, izgalmas mindig máshogy hívódva lenni, vagy mi... :) A légkör meg szerintem ugyanaz itt is ott is, vagyis sok jó ember disznót győz, és kis helyen is vermet ás :)

ZedIzD: Nos hát sajnos van köze, egy srác révén, de azt hiszem hogy itt van az a pont amikor pl. moderálom magam, mert nem akarom itt őt kiadni ilyen nyilvános fórumon. A lényeg hogy van, de ha elvetették az ügyet az valamelyest jó. Bár ki tudja már, annyi mindent összehordott a dologról mindenki, hogy jobb nem is tudni az egészről..

Üdv, Bet. Sr.

Ps. ugye milyen jól be tudom tartani a saját ëtikai kódexomat :) B S

Előzmény: banya23 (372)
Izéka Creative Commons License 2004.01.26 0 0 374
Danke schön.
Sikerrel jártam:)
makkpeti Creative Commons License 2004.01.26 0 0 373
Danci, ne felejtsd el megnézni!
banya23 Creative Commons License 2004.01.26 0 0 372
Sziasztok!
Szerintem sokkal kellemesebb az itteni légkör, mint a gimi fórumán. Persze, ez szubjektív. Azé' jó lenne, ha újra megnyílna, mert szükség van rá. Én az idősebb generációt (relatíve!!) képviselem, de néhány "erősebb" kifejezés még belefér a társalgásba. Az biztos, hogy itt aztán tényleg eleresztik magukat egyesek. Az 1.számú levél, szerintem, elküldhető. Bár a 2. számúnak nagyobb hatása lenne.;-)
ZedIzDead Creative Commons License 2004.01.25 0 0 371
Volt valami köze a VPG-seknek a lent linkelt cikk által említett esethez eszerint??? Avassatok má' be.

[ZedIzDead]

Előzmény: Izéka (366)
makkpeti Creative Commons License 2004.01.25 0 0 370
üdvözöllek
nohabmozdony Creative Commons License 2004.01.25 0 0 369
Ha bejelentkezel, akkor a Beállítások menüpont alatt. :) Egyébként csak nem lesz olyan nagy dolog újra kitalálni, ki kicsoda... :)
Előzmény: Izéka (368)
Izéka Creative Commons License 2004.01.25 0 0 368
Még valami, biztos marha béna vagyok, hogy nem jövök rá, de hohy lehet itt jelszót váltani?
Izéka Creative Commons License 2004.01.25 0 0 367
Jaj, most megint kezdhetem jra azonosítgatni az emberkéket... bár ahogy látom a kemény mag még mindig ugyanaz.
Izéka Creative Commons License 2004.01.25 0 0 366
Helló emberek, hát csak emlegetni kell és máris itt vagyok, megjegyzem a mai nappal ismét csak vénebben és férgesebben (by Pöcök), és most már tutira várható, hogy egy erre járó kósza eszkimócsapat elszállít az Északi-sarkra, csak hogy otthagyhassanak egy kies hómezőn, amiért nem tudom kirázni a jegesmedvebőrt.
Mély megdöbbenéssel értesültem róla, hogy valami állat itt ezen a honlapon használja, egykori, jól bevált nevemet (I), ha tudtok róla valamit értesítsetek:)
Még tegnap olvastam, hogy szóba került a NOL-os cikk, és tudtommal annyi történt, hogy lezárták a nyomozást, és az erőszak vádja alól mindenkit felmentettek, a többiről meg a bíróság dönt. Hát mindenesetre érdekes ez a magyar sajtó fedőnevű nemtommi.
makkpeti Creative Commons License 2004.01.25 0 0 365
Ja szerintem hétfőn igen. Múlt héten asszem az IRIben volt, Delftben
nohabmozdony Creative Commons License 2004.01.25 0 0 364
Azjó. De mondd meg, a Fehér Sanyit el lehet érni emailben? Mert Monte Carlo miatt szükség lenne rá. A c-t amúgy szeretik elmaszatolni.
Előzmény: makkpeti (363)
makkpeti Creative Commons License 2004.01.25 0 0 363
Megnéztem Muki amit tegnap kérdeztem, egyszerűen nem szereti az időkoordinátához kiírni a c-t, de ha kell számol vele.
nohabmozdony Creative Commons License 2004.01.25 0 0 362
Látod én legalább tudom, hogy miért utáltam az Améliát: blőd, ostoba, semmitmondó, viszont azt, hogy khhmm hoch-intellektuális tartalmakban nem túl gazdag, nem ellensúlyozza azzal, hogy szórakoztató volna.

És könnyen belevisz abba a csapdába, hogy látszólag könnyen magára ismer az ember egy-egy figurában, de aki valójában magára ismer, és tényleg olyan sekélyes, mint azok a figurák, azt én a magam részéről legfeljebb sajnálom, de inkább azt mondom: megérdemli...

Előzmény: makkpeti (360)
nohabmozdony Creative Commons License 2004.01.25 0 0 361
Hát ez a film mindenesetre szerepel az előzetes műsoron, és épp 23-án lett volna, csak a színházklub miatt csúszott az Amélia, 30-án megint nem lesz valami miatt, 6-án szalagavató, tehát valamikor valami lesz, gondolom a Kaurismaki is. (Bár miután azt olvastam róla hogy csak Lars von Trierrel vethető össze, rettentően félek tőle. :) )
Előzmény: vkid (359)
makkpeti Creative Commons License 2004.01.24 0 0 360
Utólag nem tudom miér fikáztuk, másodjára se volt rossz, csak a végén már zavart, hogy tudom a végét. Mint a gyűrűk urán. ott is e volt a baj
vkid Creative Commons License 2004.01.24 0 0 359
Nna ja, csakhogy tévében sosem szánom rá magam hogy megnézem, inkább fórumozok :) vagy olvasok, vagy hejehujázok. Nü. De ugye nem ezt a Szellemqtyát akargyuk mögnézni!? Inkább legyen az Aki Kaurismaki!! Namind1. Az Amélia sem vót ojan szar. Csak ilyen kis lazásos. Pont nem olyan mint én épp így január-tájt :))
Előzmény: nohabmozdony (358)
nohabmozdony Creative Commons License 2004.01.24 0 0 358
Naszóval, a következő Filmklub február 13-án pénteken lesz. A műsor bizonytalan. :) Mindenesetre nagy nehezen az Amélia hejdecsuda életét is túléltük, reméljük, a következő jó lesz.

Mindenesetre azért abban nagyok a Filmklub-majszterek, összeállítják év elején a programot, és ezt sikerül úgy, hogy a vetítéstől számított +- 1 hónapban biztos hogy a tévében is láthatóak lesznek a filmek... Például...

nohabmozdony Creative Commons License 2004.01.24 0 0 357
Fontos információ, nemde?
Előzmény: vkid (356)
vkid Creative Commons License 2004.01.24 0 0 356
Jaj ez pokoli...
nohabmozdony Creative Commons License 2004.01.24 0 0 355
Én tudjam? Olvasd el a cikket, ha ennyire érdekel...
Előzmény: makkpeti (354)
makkpeti Creative Commons License 2004.01.24 0 0 354
ki a F.. AZ a justine timberlék

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!