hmmm... a) valami rosszat mondtam b) megint sz*raxik a forum c) egy kozmikus katasztrófa következtében elpusztult az általunk ismert világ azon része, amely kívül esik az én közlekedési útvonalaimon ??? :)
nem ott kell bérúgni:) gondolom hosszabb lesz még az éjszaka. meg aztán mondom ezt a dohányos szakasz képviseletében is üdv az idetaláltaknak! a többiek merre járnak? írjatok ti is akinek tudtok!
Nagyon örülök, hogy megint kezdünk összeverődni! :) Elnök úr: a helyzet semmit sem változott - rosszindulatúbb egyének szerint a repertoár sem :D - pont ez a varázsa, az ún. családias teltház :) Togo: igen. jólérzős, zeneélvezős. Szerintem :) A hely az tényleg a város szempontjából nem jó, az utánaolvasni lusták kedvéért elmondom, hogy az Örstől kifelé busszal még 10 perc. A jönni szándékozóknak egsúgom, hogy nem érdemes kezdésre beesni, mert az asztallal rendelkező helyek csak korlátozott számmal állnak rendelkezésre. Bár foglalhatok is :)
megtisztelő feladat elnök úr, de úgy vélem ön is valamennyire képben van, ami a rendezvényt illeti:) szóval én csak az elsőn voltam sajna, és nem tudom azóta hova nőtte ki magát a dolog. pros: jó zene -> jó hangulat cons: nem túl központi elhelyezkdés:) inkább baráti beszélgetős, mint nagy zajos asztaltársaságos de tényleg inkább ön tudná igazán elmesélni hogy is van ez most..
amúgy szétküldtem pár mailt, akinek megvolt a címe, remélhetőleg felbukkannak
Egyébként ez a jazz ugyanannak a szériának egy eseménye, amin Ön már volt :) Szal maga tud mesélni, hogy milyen:)
Kedves többiek!
A koncert, amiről szó van, Big Band Klub névre hallgat és a Rácz Aladár Zeneiskola kb havi rendszerességű eseménye. Nem vigyázzbanülős koncert, de inkább hagyom, hogy Olja meséljen. Pénteken 19:30-tól lesz a Zeneiskolában (1165 Bp, Táncsics u. 7)
sör, jazz? ott vagyok! pláne ha még péntek és topic és cimbik és derég.. :)) megint ráéreztem mikor kell erre kóborolni van még valakinek címlistája? - hogy kicsit belecsapjak a lecsóba. csak nehogy a nyakamban landoljon az egész:)
Pongó: anyám tyúkja és Fekete Pákó
Pongó aktív: verset szaval, énekel, színiiskolába fog járni, és újra szerepel a képernyőn reményei szerint. 2005.02.01 09:35
A komlói bugyiárus a VIV Interaktív című adásának vendége lesz, ahol Petőfi Anyám tyúkját adja elő, majd elénekel egy Szécsi Pál és egy Fekete Pákó dalt is. Igazi klasszikusokat tehát...
A Big Brotherrel befutott ex-rendőr színésznek készül, beiratkozik ugyanis a Gór Nagy Mária színitanodába. Mint a Blikknek elmondta, bár erről nem beszélhetne, de munkát ajánlott neki az RTL Klub, így végre azon tervei is megvalósulhatnak, amikre anno a tv2 nemet mondott. (Blikk híre alapján ma.hu)