Tavaly éppen brutálékból volt picit sok. Ki volt a németajkú nyálaskodó? VandenPlas, Metalium abszolút nem nyálas, a Gamma Ray klasszikus, telitalálat volt meghívni, esetleg a Pink Cream 69-re mondhatja, hogy nyálas, aki ki nem állhatja a dallamokat, a koncert-teljesítményük alapján viszont én őket tartom a SR2000 főbandájának, a legjobbak ők voltak, na. Mivel a szervezőknek főleg csak európai bandákra van sanszuk, nyilván mindig is a németek lesznek túlsúlyban.
Egyébként elég kiegyensúlyozott volt a tavalyi mezőny, ugye 8 külföldi csapat volt, volt
zúzós-heavy(Metalium), klasszikus trad.banda(Gamma Ray), kicsit-progi(Vanden Plas), pszicho-elszállós-vagymi(Leadfoot), dallamos(PC69) és három brutál(Marduk,Immortal,Borknagar).
Mos még csak három külföldi van lekötve, szóval ebből még akármi lehet. Szerintem azonban a 2/8 arány bőven elég lenne brutálból.
Heh. Most mi van?
Csak azért mert 1-2 agresszívabb bandáért rimánkodok? Azt azért el kell ismerned, hogy tavaly is sok volt a németajkú nyálaskodásból. Most is lesz még egykettő, az tuti. Akkor miért nem lehetne valami izgi, valami erőteljesebb muzsika. Nem vagyok egy Immortal fan, de érdekes volt látni őket tavaly. Megnéztem én a Gamma Rayt is (bírtam vagy 5 számig). Szóval úgy lenne teljes a paletta, ha lenne ez is meg az is. Nem?
Te meg úgyis Luxemburgba leszel, úgyhogy Neked tökmindegy...
Na most ehhez mit szólsz?
Egyébként a fantasy fest nem volt valami találó, jobb inkább "A kard és selyeming Fesztivál";)
Mondjuk mostmár tényleg hiányzik valami brutál banda, mert ez így kaki-pisi. Az Amorphis még rendben van, de azt el kell ismernünk, hogy a finnek sem azok az ősbrutál fiúk már, mint a Karelian Isthmuson...
Szükség van egy Borknagarra, Voivodra, Vaderre, Enslavedre vagy valami hasonlóra. De a Borknagarra mindenképpen! Ha nem lesz néhány keményebb banda, akkor a Summer Rocksot akár át is keresztelhetjük mondjuk Fantasy Festival-lá.
f*szomat már bele... erőltessük csak a pallos mozgalmat...egy Amorphisért nem megyek el.
Már mellvértben meg kivont kardokkal fognak járkálni a honi metalrajongók a számmörrákszon annyi itt fentözi zenekar...
Hát az enyém má nem annyira tétnélküli!
Thornst!!!!!!!!!!!!!!!!!!Még nem is hallottam,de biztos jó!:)
Vagy Gehennát!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó lesz a Haunted is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát ez egyre reménytelenebb!!!!!!
Legalább egy IMMOLATION-t!!!!!Az új album HATALMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bár 1 hónappal előtte lesz az euroturnéjuk.Lesznek Bécsett!!!!!
Haunted?
Opeth?
Katatonia?
Éljen Tóbiás!
Tóbiás egy zseni!
23 éves és már klasszikus albumok sora van mögötte. Az első Edguyt 17 évesen énekelte.
4 tökéletes Edguy album + Avantasia.
Most ettől a hírtől jó hangulatban fog telni a
vasárnapom.