én eddig magukat sátánistának valló csapatokkal a metálban találkoztam főleg, vagy legalábbis olyanokkal, akiknek közük van az okkultizmushoz, mágiákhoz, és egyéb szarokhoz (amiket én elutasítok)... a többiben nem hallottam még ilyenről. Na jó, a jazzben volt még egy SunRa nevű 'szkalap, de azon kívül semmi.
Amiket én hallgatok és ismerek, azok tuti nem sátánisták, még ha netán ordibálnak is néha egyet :)) (ki nem??) ha felteszek egy lemezt, azt magáért a zene szeretetéért teszem (mert szép, vagy megmozgatja az elmét, hat a lélekre, emlékeket idéz stb), izgalmas kikapcsolódás, vagy épp néha egy kis dühlevezetés (ez ritka, ritkán vagyok dühös úgy igazán), kb ennyi.
És mégsem vagyok sátánista, elutasítom magamtól az ilyesmit, nem hat rám negatívan, kizárólag pozitívan, gazdagítja a lelkemet, és mindent, ami kell:)
Ja, és zenét is játszom, sőt oktatom is, és bizton állíthatom, hogy jó hatással van rám.
Vigyázz amikor ilyeneket írsz, még a végén megvádolnak, hogy én váltogatom a nickeket...:-)
Egyébként tényleg így van. Tafkót könnyű sarokba szorítani, de akkor inkább küld egy kérdőjelet, mintha nem tudná miről van szó... meg mindenféle szmájlikat...
Pedig nyugodtan bemehettél volna. Természetesen azt a filmet nyilván nem a Szentlélek inspirálta, de ha erős lett volna a hited (nem volt az, ezt bizonyítja jelenlegi állapotod), rájössz, hogy semmi újat nem mondott a szokásos panelrágalmaknál: Jézus nem támadt fel, nem jött megváltani az egész világot, csak Pál találta ki az egészet, hogy csináljon egy jó kis bizniszt. Uncsi...
Nincs a hittel semmi baj, én is hiszek, de attól még megnézem magamnak azt a rohadt filmet :D Ha meg mégsem, akkor inkább befogom a szám. Inkább arról a filmről nyilatkozok, amit ismerek (=láttam)