Kíváncsi vagyok, ma elindulna síelni Szofi? Merthogy teljesen elbizonytalanított. Tegnap nem volt, tehát vagy nem vasárnap van, vagy kitört a napok közötti káosz.
Ha valaha elindulnék sielni, én is csak vasárnap indulnék.
Az ilyesmire ez a legalkalmasabb nap.
Vasárnapnak pedig vasárnap van, mert ilyenkor meghatározott műsorok mennek a Kossuthon, és ma azokat adták. És szerencsére a megszokott műsorvezetőkkel. Remélem a vasárnap délutánt nem szervezik át. Ez a rengeteg változás teljesen összekavar.
A szomorú szóról pedig eszembe juthat például az, hogy valaki egyszer azt mondta, hogy az emo-s az, aki szar zenéket hallgat, és ettől nagyon szomorú.
Az olyan, hogy megálláskor ránéz fél percet, aztán amikor tíz-tizenöt perc múlva visszajön, megint ránéz fél percet, tehát szerinte összesen csak egy percre ment el.
Ő már jó régen kitalálta, hogyan lehetne hasznosítani azt a rengeteg traktort, ami a mezőgazdaságban kb háromszor két hetet dolgozik, aztán áll a gépházban. Mondjuk ő ilyen úteltakarítás-félékre gondolt, de végül is lehetne pl. betegszállító is.
Biztos, hogy vasárnap van, mert itt gondolkozunk, hogy vasárnap van-e vagy se!:)
Egyébként az van, mert szombatra szól a szinházjegyünk, és az tegnap volt. Mit mondjak: Dobó Kata mint Stuart Maria elsőre elég szürreálisan hangzik, azért annyira nem volt az. Sőt!
Mindenesetre elég fura idők voltak azok. Volt ez az Erzsébet például, egyet gondolt, és hullottak a fejek.
Jaaaaj, az igazi nagymama féle rántott csirkecomb! Idejét nem tudom ... Petrezselymes krumplival? :)
De biztos vagyok benne, ha körbenéznénk a világhálón biztosan ráakadnánk néhány politikailag kevésbé korrektre, viszont sokkal viccesebbre.
Jók a fotók is.
És vasárnap van.
Tegnap elmentem a fodrászhoz. Vittem a friss Népszabadságot (napilapot csak szombaton veszek). A fodrász azt mondta, ő még soha életében nem tartott a kezében Népszabadságot, pedig tudja, hogy régen a legolvasottabb lap volt.
Olvastátok a Reagan cikkeket a címlapon? Érdemes, a mondásai tényleg zseniálisak:
„Az angol nyelv legborzasztóbb szavai a következők: A kormánytól jöttem, és segíteni akarok.”
„Recesszió az, amikor a szomszédod elveszti az állásást. Válság az, amikor te veszted az állásod. A fellendülés pedig az, amikor Jimmy Carter veszti el az állásást.”
„Nem aggódom a költségvetési hiány miatt. Elég nagy már ahhoz, hogy vigyázzon magára.”
Nekem anno Thor adott/ajánlott egy csilis-kakaós karfiol receptet. Szóval semmi gond, nem elrontottad, csak kreatívan főzöl. (V.ö.: "Kuss, én így szoktam leszállni!")
Meg gondolom meggyógyitás. nem tudom hogyvan, ha jól emlékszem azt mondta a fiam, van még egy ygerek a szobában. De majd kikérdezem az asszonyt -ha hazatelefonál- jól.