Hát nem tudom, voltatok-e, én most támolyogtam ki a dologról, és hát alaposat ütött, mindekettő. Holnap Chilango, most már biztos vagyok benne, etnopunk forever, Morcheeba várhat.
Nem teljesen tartozik ide, de ez a Bertrand Cantat (Noir Désir)-féle dolog nagyon durva: most már az Indexen is fönn van, de a francia sajtó csak ezen csámcsog. Jött volna inkább a Szigetre megint...
Na gondolom majd a csütörtöki Ojos-Dusminguet vonalon találkozunk, már akik arcról is ismerjük egymást és nincsenek 3000 kilométerre.
nem akarok mindenkit megkurrielezni, ezért itt szólok.
café tacubat remélem nem felejtettétek el??
mindenképp hallgassatok bele, mert hű!
sőt.
némely nótájuknak még gulyásíze is van.
La tirlanga ganó el premio a Mejor Banda Latina en
la Canica Music Awards 2003,
por lo que agradecemos tu voto...
muchas gracias por tu apoyo en las encuestas.......
próximas presentaciones Guadalajara y DF:
Junio
Jueves 19 y 26
Trento Bar (pedro moreno esq. 8 de julio, zona centro, Guadalajara, Jalisco)
$30 + bebida -entrada a menores de edad-
8 pm
Sabado 21
Festival Cultural SomosUno
Fidel Nadal (ex-todos tur muertos)
La tirlanga
+ proyectos autóctonos
Pirámides de Teotenango (Tenango del Valle, Estado de México)
Entrada Libre
desde 11 am
Sabado 21
Rockotitlan (DF)
a la media noche
Miercoles 25
La Jijurria (Andador 20 de noviembre, Zapopan, Jalisco)
No cover
9 pm
Julio
Jueves 10
Fiesta Guapachosa
Proyección de video "liberta"
Video de la gira por Cuba
(Holguín -conciertos-, La Habana -acústico-)
hjah, vigadjatok angyalkák földön égen, hulljatok csillagok, patakocskák áradjatok stb. stb. egy perccel ezelőtt végre sikerült begyűjtenem az utolós 3 hiányzó számot (dalt) a tijuana no manó csákóval, meg fermin muguruzával közösen jegyzett kontrarevoluszijon evnyű c. albumáról.
tegnap este ott voltunk. valahol. rejtő jenőt idéző szövegek? latinos, dzsesszes hangzás? balkán ritmusok? (meghatározások by millenáris honlap).
egy újabb hányingerkeltő magyar zene...
jól van, valaki dobhat sercegő gyufát felém, de akkor is... a queen of the stone age új lemezét hallgatom. csodás. hiába, latin zene ide, latin zene oda, a punk múltamat (jelenemet?) csak nem tudom soha feledni.
van itt egy patás, szarvas, farkas alak, akinek mér régóta írnia kellett volna néhány sort erről arról, he?! remélem ezt a pár sort most nem érti félre.
A Spook satöbbi a toulouse-i vicces fiuk vonulata, raggamuffin stilusban asszem, poénra épülö zenének tudom. Csajom igér mindig, de aztan sose hoz (ö ugyanis toulouse-i, Zebda a hazizenekar, ha szülinap van a csaladban). Szoval szöveg értése nélkül nem tudom, hogy fog tecceni, szerintem hallgass bele neten, oszt eldöntöd. Elö tapasztalatom nincs.
A megnevezhetetlen kicsiny seprü, a kisujjnak fülbe valo dugdosasa és agyatlanitas mindenkibe, aki miatt még esszét kell irnom, én nem 100% buli (egyébként leszigorlatoztam summa cum, hehe). De ma este ott leszek (valahol).
méltatná valaki* immárom a Spook & the Guay tö**.
(*itt esetleg baglyunkra gondoltam, mint frankofil elemre.
**a tö a végén a tárgy ragja akar lenni, amit kiejtés híjján nem tudtam elhelyezni).
"talán a megnyugtató dob, értse akinek kell"
már bocs. kinek ha nem neked.
egyébként én is zenéltem magyar zenekarban. nem is egyben. még a szar is le van szarva /Eperjes?/
az a bajom (orvosi izé) hogy a magyar zenekaroktól roszzul érzem magam és hányok. (hipppi hipp: ezt a múltkor ráday utcában, elíziumban nem éreztem, talán a megnyugtató dob, értse akinek kell).
DE... tekintve ahol két fedőt összeütnek nekem ott a helyem, meg amúgy is olyan a kedvem (szahar, így fordították a merdet, zsarry alfréd király), meg barátommal találkozok, szal lehet, hogy összefutunk (mint nyál a számban).
Azota is Millenaris: 9-kor Amélie-vetités, 11-kor Cabaret Medrano-koncert, ami a Kamondy meg a haverjai. De föleg buli: ipari mennyiségü ismerös mocorog arrafelé.
Nem volt rossz, mármint a Gratoons (a Les Yeux Noirs csak virgázás, tartalom nélkül, de a plebs jól szórakozott: mint a Taraf de Haidouks, amikor gyorsvonatnak képzeli magát, és a szarba hagyja a zenét magát). A Gratoons engem főleg a cajun zenékre emlékeztetett a tekerőlantjával, breton is kihangzott belőle valóban, helyenként nagyon belelendült, az ütött. Mindemellett én jobban szeretem az ennél énekesebb verziókat, ráadásul rosszul volt beállítva a mikrofon, így ha volt is ének, az se nagyon volt érthető. De nem bántam meg, aztán meg még jelentőseket bulizáltunk szerteszana ismerősökkel. Ma is megyek :))
valami tipp, hova lehetne pakolni (tudom, a jó büdös k.a.jukba, de azon kívül)? bár most egy időre elment a kedvem a lárpúrlár kikerezsgetősditől, feltöltögetősditől, átnevezgetősditől stb.