(OFF ez aztán a huszárvirtus! reggelig mulatni! :))) mi is csináltunk ilyesmit: megvacsoráztunk, buliztunk, reggel meg a Rákóczi Pékségben frissensült pogácsát reggeliztünk :)))) aztán meg hazamentünk aludni... :)))))) ON)
1. transzvesztita (OFF egy haverom egyszer egy éjszakai bárban nagy lelkesen el kezdett udavrolni egy csajnak, aki Amál nével mutatkozott be. már nagyon rápörgött a srác, amikor hajnali 5 fele a csaj közölte, hogy ő most hazamegy borotválkozni :)) és nem Amálnak hívták, hanem Análnak :))))))))) ON)
2. kékfestő
3. Móricka
1. Terülj, terülj, asztalkám!
2. Őze Lajos
3. vérvétel
(OFF aha, követed az évszakok véltozását...tökjó, csak belenézel a tükörbe reggel, meglátod a hajad színét, és rögtön tudod, hogy milyen évszak van aznap :-))))) ON)
1. ludaskása
2. Itt van az ősz, itt van újra...
3. Die Hard
(OFF a tejfelesség? hát az a nedvességtől van! (asszem, nem vagyok én meteurulógus) :)))
miért? nem vetted észre? :)) különben is hét eleji hajváltozás volt: hétfő hajnali :))) világos vörösből sötétvörös lett :))) ON)
(OFF az nem lókaja, de azé örülök :-)))) Mitől tört ki a tejfelesség? Éspedig: nem is számoltál be a hétvégi hajváltozásról. Nincs elfelejtve! :-))) ON)
Nem vagyok én ellenséges! De ha hadba vonulok, akkor azt az egész huszársereggel teszem. Akkor szoktam még csak igazán amolyan huszárosra venni a figurát! :-)) Egyébként fel, s alá lavírozok én is és mindenkivel összeveszek. :-)))