Mivel az idő éppúgy eljár felettük, mint mindenki más felett, engem Scully fenekének feszessége vagy Mulder arcának kereksége izgat a legkevésbé. Kissé hiteltelen is lenne 30 éves külsővel rohangálni 2012-ben. Viszont elgondolkodtató, hogy milyen forgatókönyv születne. Én nem voltam annyira csalódott ettől az új mozifilmtől, mint sokan. Nálam belefért egy átlagos "monster of the week" epizód kategóriába. Nem egy kiemelkedőbe, csak egy átlagosba, de azért belefért. A baj csak annyi, hogy ez 6 év terméke volt. Ennyi idő alatt nem tudtak egy ütősebb sztorit összehozni. Nincs ezzel gond, kifulladt a sorozat, volt már ilyen máskor is. De ha így van, akkor hagyni kéne az egészet a fenébe. Nem kellene rossz szájízzel befejezni. A rajongók meg majd keresnek más szórakozást....
Én ahhoz a kisebbséghez tartozom, aki inkább nem szeretne harmadik filmet, félve attól, hogy teljesen tönkreteszik a történetet. Maradjon meg, ami volt, hogy nyugodt szívven emlékezhessünk rá.
Nem értünk egyet. Mulder és Scully miatt néztem meg moziban, és nem egy letöltött verzión. De megvenni DVD-n csak akkor, ha még sokszor meg akarnám nézni. De nem akarom.
Hát ez az. Nem tudom, hogy teszik függővé a harmadik részt a második sikerességétől. Mivel a Hinni akarok-nak elég gyenge a sztorija biztos nem fogy majd túl jól. És akkor a harmadikból előreláthatóan semmi nem lesz? Inkább valami szuper történetet kéne kiagyalniuk a következőre. Amúgy megnéztem moziban, a kritikák ellenére is Scully és Mulder miatt. De ennél többet csak akkor költök rá, ha majd kijön 999 Ft-os dvd-n.
A Californication szerintem sem jó sorozat, de ez van, attól még sokan szeretik, nézik, és bizony David újból sikeres szakmailag. Az elvonó úgy ahogy hatásos volt, újra összejött a feleségével (sajnos), úgyhogy lehet a kis pokol után jön számára a paradicsom.
Amúgy David mindig is nyitott volt a szexualitással kapcsolatban, és ebbe a Californication simán belefér. Ő ilyen. Ezt lehet benne szeretni, vagy elfogadni.
"ennek a magadfajta még örül is" <- ebben nem vagyok biztos, hogy jól értem. Hogy értsem?
Hiába nemjutott eszedbe,akkor is így működik ez :)
Eltérő témában kerestem a google-al teljesen másügyben,véletlen hát nem belebotlok egy blogbejegyzésbe ahol a Californication-ról beszámol épp vki.
Az a sorozat lehet amit soha meg nem néznék sőt betiltanám,de meg is kapta Duchovny a jussát a (sikertelen) kezelése lett az eredménye annak ha valaki sziklaszilárd alapok nélkül belegondol sőt résztvesz egy ilyen Californicaton féle mocsokban aztán haza menne mintha mi sem történt volna.
Nem akarom idézni milyen "korszerű" szavakat használ a blogoló,lényeg hogy kutyába se veszik a nőket,a szerelmet(pláne az eslő szerelmet),és ennek a magadfajta még örül is.fura.:)
"Neked Mulder-ben meg a Gahan-ban a sztárság tetszik,a pénzre az ismertségre izgulsz rá " <- Mert annyira ismersz engem, ugye? :) Az ismertség és a pénz még eszembe nem jutott velük kapcsolatban. Teljesen más szempontok tudnak megfogni egy férfiben/nőben. És ez igaz a "sztárvilágra" és a valódi életre is.
Ebben most speciel nemkerestem "vallási dolgot" kizárólag a szóhasználatból kikövtkeztethető rajongási fokot vettem észre,ha egy nőt Istennőnek jellemez egy másik nőt mert annyira tetszik neki formára mint nő hát hagy legyek már értetlen ezügyben és feltételezzek "szivárványos" vonzalmat.
vhogy mostantól elhomályosítom a fókuszomat amikor említesz egy nevet és átsiklok a mondat azon részén mert alig tudom megállni a kritikát(már idegesítem saját magamat)
A szex és NewYork-ból 1 percet sem láttam viszont megmaradt egy szimpatikus szójáték vmi előzetesből ahol a nő a régi barátját néha felhívja magához mint amolyan "dugidugót" akit bármikor elővehet.Szimpatikus szerepkör ez a "dugidugó" :)
Neked Mulder-ben meg a Gahan-ban a sztárság tetszik,a pénzre az ismertségre izgulsz rá ha jobban átgondolod.Anyiszor látod a képernyőn hogy olyan mintha ismerenéd,ez tényleg így működik sokkal izgatóbb dögösebb egy TV-s nőci személyiség pl a playboy-ban mint egy ismeretlen,mert valamennyire már ismered a Tv-ből.Ez az a plussz ami jelen van.Önmagában hírnév és belsőbb megnyílvánulásai nélkül meglátnád egy magazinban totálisan átlagos,tucat,talán a feje nem.
Amit meg a Tv-ből egy szerepből megismersz belőle az gyakran nem a valóság,igaz
egy átfogó képet mindenképen kap az ember,már a beszéde a gesztusai is beszédesek,mégha egy szerepszöveget magolt is be.
Inkább nem kérdezek bele a saját érdekemből,csak összezavarnál,nemértem én ezt,ill somindent nemértek még.
Az egészen biztos hogy Istennek nemtudnék nevezni senkit mert "tetszik",egyáltalán nem is mondanék ilyet hogy "tetszik" ez már nagyon szivárványos,amit elítélek.Max "szimpatikus ember"-t mondok.
Te nézed a Californication-t?
Van olyan tartalmi folytonossága mint az x-files-nak?