Keresés

Részletes keresés

Abraka Dabra Creative Commons License 1999.09.07 0 0 20
gersu poltárs!
csak magyarázok, mint okos apa a nehéz felfogású gyermekének. Azért írtam nagy betűkkel, hátha úgy jobban látja. Üvölteni nem szoktam, mert berekedek:-) Politikán meg soha nem idegesítem fel magam, mert nem éri meg. Csak van véleményem. Baj? Befogjam a szám?
gersu Creative Commons License 1999.09.07 0 0 19
Kezdjük azzal, hogy nem interpellációra válaszolt, hanem: vázolta mindazt, ami az elmúlt évben történt, elmondta, merre megyünk, erre Kuncze elkezdett fröcsögni, hogy nem történt semmi, és különben is Bokros az ász.
No hát erre válaszolt.

aztán: a csúsztatásokra és a fröcsögésekre - már ne haragudj - de nincs jobb szó, mint az általam használt, és szerintem kifejezetten enyhe "hülye".

szalonna Creative Commons License 1999.09.07 0 0 18
Még mindíg nem tudom, mi volt a pejoratív.

gersu Creative Commons License 1999.09.07 0 0 17
Relax, ne üvölts.
Vagy neked is nyugtató kell?
polites Creative Commons License 1999.09.07 0 0 15
"Várható következmény: a mind többekből undort kiváltó hatalom "agitációjára" megnő a gyüli meg a szadi népszerűsége... ;-)"

Nehogy lekéssek. Hol lehet belépni? :))
Sorold fel még a többi jövőbeli nagyágyú t ís.

Abraka Dabra Creative Commons License 1999.09.07 0 0 14
szalonképesség, jobb oldali módra?!
"ti tényleg ennyire hülyék vagytok?"
Ja azt nem mondtad, hogy ő hozta a fényt az éjszakába, és a napot az égre...
pAtmore Creative Commons License 1999.09.07 0 0 13
Van megoldás.

Be kell tiltani a gyülit, oszt kész. :-)

gersu Creative Commons License 1999.09.07 0 0 12
Ha elolvastátok az ÉS cikkét a bányáról, akkor szerintem ti is halálra röhögtétek magatokat, nem? Azt bizonygatja, hogy hát, kérem, ebben a dologban semmi gyanús nincs, na de pont ez a gyanús!
Óriási.

Ajánlom nektek is a dakota indián mondást.

HitetlenTamaska Creative Commons License 1999.09.07 0 0 11
Kedves mükedvelö neked elvileg igazad vagyon, de gyakorlatilag OV nem sokat kockáztatott:
A hit gyülisekre -re haragszanak a "nagy" egyházak, mert, hogy rosszul veszi ki magát, hogy azok gazdagok, meg konkurrencia, meg hogy - hivök.
Szintén nem lelkesedik értük a lakosság széles ateista része sem.
Még az SzDSz sem szereti öket, mert jól besározódtak miatta.
De még a Zsirtáltos se szereti öket, elmaszatolták neki az oly keservesen kialakitott zsidó-Szdsz képet.

Orbánon pedig, az "idegenszerü" -ség jegyében a szélsö jobboldallal elhált násza óta, nem lehet csodálkozni.

pAtmore Creative Commons License 1999.09.07 0 0 10
Igaz is.
Én pl. nem tudom a Vállalkozók Klubjából vagy a High IQ-sok közül megválogatni a barátaimat. Ez tény. És nem szóltam le ezzel egyik társaságot sem.

Nem baj, azért "szép volt Viki!"

Abraka Dabra Creative Commons License 1999.09.07 0 0 9
Szalonka elvti!
OV megjegyzése volt pejoratív, ő minősítette felszólalásával a HIT gyülekezetét. Amiről valóban mindenkinek lehet akármi a véleménye, nekem sem éppen pozitív, de MAGYARORSZÁG MINISZTERELNÖKE NEM ENGEDHET MEG MAGÁNAK ILYEN KIJELENTÉST EGY ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐ-FRAKCIÓVEZETŐ- INTERPELLÁCIÓJÁRA VÁLASZOLVA, KÜLÖNÖSEN EGY LEGÁLISAN MŰKÖDŐ EGYHÁZZAL KAPCSOLATBAN.
Érthető?
nevtelen Creative Commons License 1999.09.07 0 0 8
Mert az a politikus az egészséges, aki Németh Sándor hipnótizálásában vihog és padlót fog.
Szerintem ne erőltessétek ezt a Hitgyüli ügyet. Csak népszerüsititek vele Orbánt.

A papa bányája hatásosabb...

I. Blasius Creative Commons License 1999.09.07 0 0 7

A Miniszterelnök Úrnak teljesen igaza van ebben a kérdésben, hiszen aki olvasta a Fesz van című könyvet, és annak legalább a felét elhiszi, akkor tudja, hogy micsoda borzasztó társaság a Hitgyüli. Nem vagyok éppen túl zsidópárti, de azért kedves műkedvelő, te sem gondolhatod komolyan, hogy egy lapon említsd a Hitgyülit a zsidó felekezettel. Egy ilyen hasonlaton a Mazsihisz helyében nagyon felháborodnék, hiszen akkor is nagyon háborognak, ha más népek kiírtását Holocaustnak nevezi valaki.
tehát nem érdemes Orbánt ezért bántani, a Hitgyüli egy veszélyes, de ennek ellenére komikus szekta, amely valamely véletlen folytán megkapta az egyházi rangot.
figyelő Creative Commons License 1999.09.07 0 0 6
OV nem mindig ura önmagának, nem mindig beszámítható /a fenébe! az
előző kettő sem volt az!/. Nem az első eset, hogy megengedhetetlen dolgokat mond, mint ahogy bizalmasa, Kövér is. De a hatalom birtokában
semmit sem tart a maga s tsai számára megengedhetetlennek.
Összehangolt koalíciós akció egyébként: minél többször pejoráló módon összekapcsolni a Hit Gyülekezetet és az SZDSZ-t. Várható következmény: a mind többekből undort kiváltó hatalom "agitációjára" megnő a gyüli meg a szadi népszerűsége... ;-)
gersu Creative Commons License 1999.09.07 0 0 5
pAtmore-on kívül: ti tényleg ennyire hülyék vagytok?

Az, hogy visszasírjátok gyulánkat, még OK, bár ezt sem értem. de hogy közveszélyes legyen valaki, aki a családtámogatási meg a lekásépítési rendszert megreformálja, hogy Bokrosunk gyilkos csomagját megszüntesse!

Ha ezt komolyan mondjátok, akkor el kéne gondolkoznom azon, hogy kimenjek-e még az utcára sötétedés után...

Kovács meg Kuncze beszéde alatt én is pont úgy nevetgéltem. Sőt: hahotáztam. Mert ekkora seggfejnek lenni, az már tényleg nagy szó.

szalonna Creative Commons License 1999.09.07 0 0 4
Bocs, pontosan mi volt a pejorativ?

És "példaként" miért hülyézel le embereket vallási megyozodésük szerint?

Olyan mondást tulajdonítasz feltételes módban a miniszterelnöknek, amit nem mondott.

Ha Te a HIT Gyülekezetét pejoratívnak érzed, magánügyed.

rettegen Creative Commons License 1999.09.07 0 0 3
ezt még nem hallottam és nem is érdekelne ha nem az országházban mondta volna!
Kiváncsi vagyok a Speakerék fizetet hirdetésére.
Megaztán:
"Kedves OVIS Vektor úr! Nem mindenki válogathatja a barátait és beosztottjait plusz nyúlótársait a régi kollégiumi szobájából, esetleg a folyosóról. Ezt nem mindenki engedheti meg magának OVIkám. "
Abraka Dabra Creative Commons License 1999.09.07 0 0 2
Kedves Skorpió!
Igaz, adta a TV. És valóban az. Beteg, közveszélyes. Kovács beszéde alatt úgy nevetgélt, hogy jobb érzésű pszichológusok felírtak volna neki némi nyugtatót.
pAtmore Creative Commons License 1999.09.07 0 0 1
Frappáns.
Egyre jobban tetszik a fiú.
Skorpió Creative Commons License 1999.09.07 0 0 0
Ha igaz, akkor ez az ember (O.V.) közveszelyes.
műkedvelő Creative Commons License 1999.09.07 0 0 topiknyitó
A sógor-komaságot helyzetbehozó stílust firtató ellenzéki kérdésre,a Magyar Köztársaság miniszterelnöke megdöbbentő kijelentéssel válaszolt,valahogy így:
"Kedves Kuncze Gábor!Nem mindenki válogathatja a barátait az MSZMP KB-ából és a Hit Gyülekezetéből.Ennyit a barátokról!".
S,hogy mi ebben a megdöbbentő?
A Magyar Köztársaság miniszterelnöke pejoratív jelzőként használta,egy a Magyar Köztársaságban hivatalosan bejegyzett egyház nevét.
Persze mindenkinek meg lehet a saját véleménye mindenről,s ki is fejtheti esetleg akár egy ilyen fórumon,vagy tengernyi más helyen is.
Mondhatjuk mi itt egymásra,hogy "te hülye jehovista,hites,katolikus...stb", vagy épp azt,hogy "te ostoba ateista".
De a Magyar Köztársaság felelős miniszterelnöke,hivatali helyén állva,ezt NEM TEHETI MEG!!!
Gondoljatok bele!Hogy hangzott volna az,ha azt mondja,hogy:
"Kedves Kuncze Gábor!Nem mindenki válogathatja a barátait az MSZMP KB-ából,vagy épp a zsidók közül.".
A Magyar Köztársaság felelős miniszterelnöke,véleményem szerint,kijelentésével súlyosabb hibát követett el,mint Simicska Lajos tette ezt,azon szavaival,melyek után mennie kellett.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!