Látszik, hogy nem ismered a Gábor Dénes Fősikola legfőbb tulajdonságát. Levelező szakon nyúlik mint a rétestészta, nekem heti 50-54 óra munka mellett plussz három évbe került az elmaradt vizsgák pótlása. Persze nem vagyok egy überszorgalmas ember, szóval ez van.
Kidolgozott záróvizsga tételekre lenne szükségem. Tud valaki olyan címet ahonnét letölthetem? Nem sok kedvet érzek a kidolgozásukhoz.. : )
Mielőtt valaki irigyelni kezd ez a 7. évem a suliba! : (
Tomi13!
mit jelent az hogy roszsul sikerült az érettségi? mi lett hanyas?
1ébként nekem még fogalmam sincs hogy mi hogy lesz mert nekem már új érettségim lesz és akkor szerintem sok minden változni fog. annyit tudopk hoyg az infot jelöltem emelt szintet ezért viszek plusz pontot és nem 80%-tól lesz nekem ötös az érettségi hanem 60%.tól...
hát akkor szerintem engem felvesznek ha nincs semmi felvételi :)
irodalom5,nyelvtan4,matek3,fizika3,angol3
most leszek 3.-os szóval ezen még javítani is tudok ;)
Köszi. :) Hát kb. úgy ahogy az előttem lévő két hozzászóló is mondta, én nem értek a számításhoz, nekem 40 volt a hozott pont, ez a gimis jegyeimből jött ki, de nem tudom hogy csak az érettségi, vagy a bizi is beleszámít, ez asszem minden sulinál más. Én is kb. 3-as átlagú voltam, így lett 40 pontom, és ezeket a pontokat szokták duplázni. Ez így 80, a nyelvvizsgámért pedig 3 plusz pont jár, így 83-am volt..
Na hát kiváncsi vagyok amúgy mi lesz az új szakommal, most kaptam meg a levelet, jön majd a beiratkozás és sulikezdés, izgi lesz. Ja amúgy ez is olyan, hogy szept 18. a beiratkozás, és csak ez után, szept végén indul a tanítás, holott a legtöbb főiskolán ilyenkor már javában megy az ipar, szal a gdf ebben is különc.. ezért szeretem.. ;)
Én majdnem mindenből 3-as voltam évközben,az érettségim elég rossz lett és így van 80 pontom.Szóval a 72 egyáltalán nem vészes,és egyetértek azzal hogy aki nem éri el az ne nagyon próbálkozzon a fősulival.Szerintem még nekem is lesznek problémáim :)
Hát ez ilyen. Persze nem te mondod meg hogy na neked a két masszázs és az edzőterem közé hova fér be egy vizsga, és akkorra összecsődülnek a tanárok, hanem van kiírva időpont (általában többféle) és akkor azok közül arra mész amelyikre akarsz.
Folyamatosan változik amúgy minden, régen nem volt semmiféle felvételi sem, ma sincs ugyan, jelenleg úgy van, hogy a frissen érettségizettek a hozott pontok alapján kerülhetnek be, a régebbiek pedig felvételizhetnek. Asszem idén 72 pont volt, ami gyakorlatilag semmi, akinek ennyi nincs az inkább ne is tanuljon tovább.. :)
Ja amúgy én 80 vizsgát számoltam össze a 4 év alatt, tehát évi 20 átlagban. De a 3. az nagyon tele van, ellenben a 4. az lightos..
Sokaknak összejön 5-10 elmaradás évente, így a 20 elmaradás 4. végén abszolút nem ritka (nekem is ennyi volt), de van akinek 30-40 is hiányozhat (ha eljut odáig :)
Ősztől negyedéves (végzős) leszek. Még az említett 4 vizsga, a diplomamunka elkészítése, az államvizsga, meg egy angol nyelvvizsga kell ahhoz, hogy befejezzem a sulit.
Kage!
nagyon furcsa nekem hogy én mondom meg hogy mikor akarok vizsgázni :))) hát nekem még van két évem a középsuliból remélem hogy addig nem fog sokat változni a suli. amúgy milyen átlaggal lehet ide bekerülni?
30-40 vizsga egy év alatt? :DDDDDDD na azért ez nem semmi :)
Hulla: Hát ez egy ilyen suli. :) Legalábbis az én koromban az volt, nagyon sokan azért "jártak" csak oda hogy ne legyenek pl. katonák. De ez eléggé rontotta az iskola hírnevét, na meg katonaság sem sokáig van már, így változnak az idők, 1-2 tárgyon már jelenléti íveket is írogatnak, szal lassan ez a suli is olyan lesz mint a többi. Ha a vizsgaidőszakot is bevezetik akkor meg pláne. De így meg elveszti a varázsát, mert akkor csak egy lesz a sok közül..
Ez tény, hogy ennek a lazaságnak megvan a maga hátránya, nagyon sokan elkezdik, halasztják a vizsgákat és aztán annyi összegyűlik, hogy inkább abbahagyják.
Ja igen az én időmben AKÁRMEDDIG halaszthattál egy vizsgát, tehát pl. egy első szemeszteres vizsgát akár a 8. végéig is eltolhattál.. Most asszem meg van már szabva hogy mit/hányat lehet csúsztatni.. Ugyanis voltak olyan emberek akik 30-40 elmaradt vizsgával kezdtek neki az utolsó évnek, azért az durva... :/
Na hát evvan.. :)