Keresés

Részletes keresés

prtltt Creative Commons License 2006.02.03 0 0 456

szasenyka, én téged nagyon bírlak, meg minden...

de vesszek meg (mint ro, figyelemmel kísérek néhány topicot), ha nem olvastam már a te tolladból olyat, hogy nem érdekel csak a gyerekeid kényelme, biztonsága, és teszel rá, mi van a más gyerekével. (és én ezzel nagyon egyetértek, bizonyos fokig)

nem, nem fogom visszakeresni, ne is kérj rá:-)

Előzmény: Törölt nick (445)
prtltt Creative Commons License 2006.02.03 0 0 455
bocs, de voltam én már feljelentést tenni rendőrségen feltételezett molesztálással kapcsolatban. de akkor csak én! szerepeltem az ügyben, és nem kellett attól félnem, hogy bármiféle atrocitás éri a szeretteimet.
Előzmény: Törölt nick (428)
prtltt Creative Commons License 2006.02.03 0 0 454

szerencsére ma már csak az iskolában vannak egymás közelében. egy ideje a 2 kislány természete teljesen ellentétes. hogy plasztikussá tegyem: a másik kislány diszkóba jár, drága, nagyon csinos cuccokat húz magára, mindig a tökéletességre törekszik a külsejével kapcsolatban. a lányom meg mindenféle őrült, jópofa zenéket előadó együtteseket hallgat. gond nélkül felvesz lila felsőt egy zöld hosszú szoknyához (turkálósat), és mindezt kiegészíti felemás, kínai tornacsukával:-)

Előzmény: hodográf (421)
zsuzsa Creative Commons License 2006.02.03 0 0 453

Szerintem nagyon rizikós dolog más gyerek anyukájának szólni ....ugynais az emberek többsége rosszul visel bármely épitö jellegü megjegyzést, legtöbbször nem is akar tudni a problémáról és egyébként is letépi a fejedet ha neki nem tetszö dolgot mondasz a gyerekéröl.

A lányomnak tavaly volt egy barátnöje, 15 éves kislány. Sülve-föve együtt voltak. A kislány anyuka szeme fénye volt,egyke  lombikbébi, olyan mértékben kiszolgálva és kényeztetve, amihez képes az én gyerekeim élete  mintha más világban zajlana. Pl amikor a kislány látta, hogy az én ( akkor 13 éves ) gyerekem kivesz a bankkártyámmal pénzt az automatából, bemegy a postára és befizeti a telefonszámlát, felháborodva mondta, hogy mit képzelek ÉN, hogy postára küldöm a gyerekemet, ez a szülö DOLGA, egy gyereknek miert kellene házimunkát végeznie, mosogatni, mosni, teregetni, vásárolni, postara menni, ez a szülö DOLGA.

Nem szóltam, bár furcsálltam. Jobb is , hogy nem szóltam, mert amikor elmentek edzötáborba, kitört a botrány. Büdös volt és rendetlenség a szobájukban. Két napig birták a lányok ( 13-16 évesek ) utána nekiálltak takaritani és a nagyon mocskos holmijaikat kimosni. vettek mosoport a boltban es teregettek a kertben,  felmostak stb. Mármint mindenki, kivéve a lányom barátnöjét, hiszen ö nem csinal ilyesmit. A lányom szolt neki, hogy mégiscsak kéne mosnia, mert büdös van és tizen vannak egy szobában, másokat zavar. Nagy vita támadt . Nem folytam bele, tizenévesek, intézzék el maguk. nem igy a 15 eves kislány anyja. Felhivta telefonon az én akkor 13 éves lányomat és elmondta mindenfélének. amiért tehát egy 45 éves nö, felhiv egy 13 éves gyereket, amiert az vitatkozni mert az ö szeme fényével és azt meri mondnai neki, hogy nem olvad el a keze, ha mososzerhez nyul.

Szoltam az edzöjüknek, de abban maradtunk, felesleges ebbe belefolyni a vitát. Mondtam a lányomnak, ezzel a tapasztalattal is okosabb lett, az akkorra már ex-barátnöje meg majd saját kárán tanul ....

ivelda Creative Commons License 2006.02.03 0 0 452

Ez csak azért veszélyes, mert ha mégis kiderül akkor nagyon lejárattad magad az anyuka előtt nem beszélve arról, h mi van ha mégis történik vmi. 100%-ra semmit se lehet bebiztosítani!

Jó persze azt nem írtad miben falaztál, mert az sem mindegy.

Előzmény: tricse (449)
ivelda Creative Commons License 2006.02.03 0 0 451

Sajnos ezt már én is nem egyszer megtapasztaltam!

Előzmény: Szilva2 (437)
ivelda Creative Commons License 2006.02.03 0 0 450
Ahha!Sztem egyről beszélünk. :))))
Előzmény: tricse (430)
tricse Creative Commons License 2006.02.02 0 0 449
bizony megtörtént hogy falaztam de mint írtam nem érhette emiatt a lányt semmi baj viszont az anyukáját aki amúgy komoly beteg megkíméltem felesleges idegeskedéstől és bizony néha kell egy kis cinkosság hogy megbízzanak benned:)
Előzmény: Törölt nick (444)
Szilva2 Creative Commons License 2006.02.02 0 0 448
Hát, gondolom. De ha nincsenek is többen, azért elég sokan vannak.
Előzmény: Törölt nick (445)
Váradi Március Creative Commons License 2006.02.02 0 0 447
Nem néztem azt se. Talán a végét láttam amikor kigyulladt a kastély! Mellesleg könyvben is unalmas! Inkább a Sz.Sz. Cs. -od olvastam! Ráth-Bágyoni könyvét!
Előzmény: prtltt (410)
Váradi Március Creative Commons License 2006.02.02 0 0 446
Dehogynem. Például azt kiabáltam: Hajrá Juventus egyétek meg a kaktuszt!
Semmi értelme nem volt! ( A Juventus egy olasz focicsapat)
Előzmény: prtltt (409)
tricse Creative Commons License 2006.02.02 0 0 443
tudod nekem mi tetszett?--amikor aláíratták tavaly másodikban (általános 2.)a házirendet meg a baleset és tűzvédelmi oktatás anyagát a gyerekekkel------jelzem az iskolában kamerás megfigyelőrendszer működik,én pl.mint szülő nem tudom hol vannak a kamerák-----hamár személyiségi jogokról beszélünk
Előzmény: Gabiiiiii (442)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.02.02 0 0 442

mikor a lanyom negyedikes volt a kozepiskolaban,akkor hoztak be azt az okos torvenyt,hogy mivel mar nagykoruak,a jogaik vedelmeben nem ertesithet az iskola a jegyeirol,a logasrol,stb....

Hallanod kellett volna az elso szuloi ertekezletet.Nagy kar,hogy nem volt ott,aki ezt kitalalta,szerintem kollektive meglincseltuk volna az osztalyfonokkel az elen

Ezt a baromsagot

Előzmény: tricse (440)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.02 0 0 441
talán azért, mert ez az üvegtigris 1-ben volt:))
Előzmény: Váradi Március (408)
tricse Creative Commons License 2006.02.02 0 0 440
tudod gabiii vannak kifejezések amiktől a bicska nyílik a zsebemben az egyik ez a mindenre ráhúzható személyiségi jog---a másik az alvállalkozó alvállalkozója---a harmadik az ügynökösdi---a negyedik meg a már már eszetlenségbe átmenő állatvédelem---van még csak hirtelen nem jut több az eszembe
Előzmény: Gabiiiiii (439)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.02.02 0 0 439
mert ilyenkor vannak szemelyisegi jogaik a kolykoknek,ha meg belerangatjak valamibe az enyemet,az legyen az en bajom..:(
Előzmény: tricse (438)
tricse Creative Commons License 2006.02.02 0 0 438
éppen tegnap vetettem fel a szülői értekezleten (8.oszt.) hogy ne név nélkül csak úgy célozgatva kritizálják a gyerekeket hanem tessék nyílt lapokkal játszani,mert csak úgy tudjuk a bajt megelőzni ha tudunk róla hogy kire és miért kell fokozottabban odafigyelni---olyan egyedül maradtam a véleményemmel hogy csak na---bezzeg négyszemközt mindenki igazat adott nekem csak ott a nagy nyilvánosság előtt nem
Előzmény: Szilva2 (437)
Szilva2 Creative Commons License 2006.02.02 0 0 437
Én is, de kevesen vagyunk itt a fórumon, és sokkal többen vannak, akik tényleg nekimennek a jóakaróknak.
Előzmény: tricse (435)
Szilva2 Creative Commons License 2006.02.02 0 0 436

Én utálom az árulkodást, de vannak fokozatok. Ez az a helyzet, amikor nem érdekelne, hogy mit szól a gyermek, és azonnal értesíteném a szülőt. Egyetlen kivétel, ha úgy ismereem a szülőket, hogy tudom, velük semmi jóra nem számíthat. Akkor lehet, hogy csak a gyerekkel beszélnék.

Előzmény: prtltt (413)
tricse Creative Commons License 2006.02.02 0 0 435
én elvárnám bárkitől hogy szóljon ha a lányomról megtud bármit amiről nekem is tudnom kéne---viszont én már többször falaztam a lányom barátnőjének,igaz csak olyan ügyekben amiből nem lehetett baja,a rázósabb helyzeteknél kifejezetten elutasítottam a falazásra való felkérést:))
Szilva2 Creative Commons License 2006.02.02 0 0 434

Én is mennyire örülök, hogy nem haltam meg idő előtt, és láthattam az utolsó részt... ;)

A párom meg a kedves testvére együtt nézték, megszállottan. Hm.

Előzmény: ivelda (412)
Szilva2 Creative Commons License 2006.02.02 0 0 433
Megismételték, belenéztem, mert anyám áradozott róla. Szerintem is unalmas volt.
Előzmény: prtltt (411)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.02.02 0 0 432
szerintem ha ramozdulnak valakire,az nem ti lesztek,hanem a kislany,vagy az o csaladja.Akkor viszont az o dontesuk,feleloseguk,nem a tietek
Előzmény: ivelda (429)
tricse Creative Commons License 2006.02.02 0 0 431
prt mielőtt még riadóztatsz ki kellene deríteni hogy a kislánynak a fantáziája ilyen túlpörgött vagy valós tényeken alapul ez az iskolai elmondom a padtársamnak hogy izgalmasabbnak,különbnek tűnjek sztori---ez az én véleményem
Előzmény: prtltt (413)
tricse Creative Commons License 2006.02.02 0 0 430
ivelda drága az volt az amitől a fiúk a mászóka tetejéről ugráltak le azt üvöltve hogy szaltó mortále?:)))))
Előzmény: ivelda (412)
ivelda Creative Commons License 2006.02.02 0 0 429

Valóban nem ismerlek Titeket nem tudom , h Ti mit ismertek és mit nem! Viszont Ti sem ismertek engem! És nem tudhatjátok , h akár munkakörömből adódóan is vagy bármely más okból mit tudok, illetve mit tapasztaltam meg ezzel a korosztállyal és ilyen jellegű problémákkal kapcsolatban!

Mindenestre én senkit nem neveznék korlátoltnak (főleg olyan embert nem,akit nem is ismerek ugyebár) csak azért , mert eltérő a véleménye!

Te el sem olvastad rendesen amit írtam ugyanis akkor nem vitatkoznál , mert látnád, h én is azt javasoltam, h figyelmeztessék a kiscsaj szüleit, DE közben a sajátját is óvja, mert nem kell h az egész kábszer maffia rámozduljon vkire elég ha az agresszív padtársa és annak a drogos barátai. Mert azért az a drog csak jön valahonnan, ugye?

Előzmény: Törölt nick (428)
hodográf Creative Commons License 2006.02.02 0 0 427
Tudod, én azt hiszem, Szasa is és én is egész jól ismerjük a valóságnak ezt a szeletét. Te viszont nem ismersz minket, és ezt nem tudhatod.
Előzmény: ivelda (426)
ivelda Creative Commons License 2006.02.02 0 0 426

Nem, csak a valóságot közelről. Vagy talán így pontosabb:a valóságnak más szeleteit is mint ami nekem meg gondolom nektek is megszokott.

Előzmény: Törölt nick (425)
ivelda Creative Commons License 2006.02.02 0 0 423

Nem tudnád valahogy névtelenül a szülők tudomására hozni? Jó lenne a lányod padtársát is megóvni attól , h még jobban belekeveredjen a dolgokba! DE tuti h a kiscsaj ezt nem fogja nektek megköszönni(főleg ha olyan agresszív természetű) és az még hagyján h ő! De a barátja meg akik még ő mögötte állnak... ahol már megjelenik a drog ott azért van egy elég sötét háttér!

Abban pedig h a szülők diszkréten kezelik, ne nagyon bízz!

Az ősszel volt hasonló esetem csak nem drog hanem ittasan való autózgatás!

És a kedves anyuka hát nem diszkrécióval hálálta meg,h felvilágosítottam!

Előzmény: prtltt (419)
hodográf Creative Commons License 2006.02.02 0 0 421
Ezzel a sztorival a te gyereked is bekerült a veszélyeztetettek közé, mert közvetlen kapcsolatban van ezzel a kislánnyal, ezt ne feledd! Őt is óvod akkor, ha lépsz!
Előzmény: prtltt (419)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!