Na róluk legalább már hallottam. :) Egy olyan fesztiválra, ahol ilyenek lépnek fel, még ki lehetne kényszeríteni. Én jobban tartok attól, hogy vmi tőlem nagyon távol álló fosadékra "kell" kimennem...gyerek ide, v. oda, azt lehet, h skippelném. :)
Eskü, igyekszem nagyon figyelni, de hogy hogy találnak ők "maguktól" rá bármire, arról lövésem sincs.... pedig valahol ott kellene beavatkozni, úgy érzem... :)
A helyzet az, hogy ők nagyobb eséllyel nevelnek engem... nyáron ki lettem kényszerítve egy fesztiválra ... 6 órán keresztül bulikáztunk egy nagyszínpad előtt és azt kell mondjam találtam a leosztásban egész jó előadót: (természetesen off)
magától talált rá az aphex twin-re, a velvet underground-ra, oasis-re, the smiths stb... miközben pörög bőven a modern amerikai hip-hop vonal is és a legutóbbi dm-re is már nélkülem ment ki, de a cure-ra azért még elkísérhettem :D
szóval nekem ezzel már nincs dolgom. jó tracken van :D
Nekem ezt el kellett olvasni négyszer, mire rájöttem, hogy mit próbálsz előadni. Az értelmezésben a nevetgélés sokat nem segített... :)
A nevelésről pedig: a lányoknál tettem próbát, de csak annyi volt a kérdés: "Ők mennyi idősek?!" .... Itt vesztettem a csatát... A fiacska titokban Coldplayt hallgat, már ennek is örülök... És a NLMDA-t a Lost of Us miatt dúdolja a fiatalság amúgy...
Nem, nem, dehogy. Egyáltalán nem erőltetem. Leginkább kocsiban hallgatok zenét és ott is legtöbbször csak akkor "sajátot", ha egyedül utazom. Főleg a lányomnak szoktam mutatni a zenéim közül, de ő is max ilyen Snow Patrol, Keane vonalra nyitottabb (persze már ennek is örülök, az alternatíva vmi rádiós fos lenne :)). Otthon pedig csak fülessel, kivéve ha én főzök vmit, akkor hangszórón. De ilyen ritkán van. :)) Az ikersrácaim kisebbek (10 évesek), náluk még kevésbé lehet ajtóstul rontani a házba, de nem is kell. Ők még ilyen AI generált Azahriah feat Szoboszlait :) kérnek, hogy tegyek be, illetve legutóbb meglepetésemre a Blue-t (Eiffel 65), mert vmi sulibuliban hallották. A minap viszont az egyikük a NLMDA-t dúdolta, szóval azért van remény... :))))
Az a titka, hogy ne erőltesd. A nagyfiam nemrég a DM-ről kérdezett. Soha nem mutogattam neki, max. akkor hallhatta, amikor vmi felvétellel mókoltam, mert abban az időben, amikor egy háztartásban éltünk, nem volt hifim, max. fejhallgatón hallgathattam Mode-ot. Úgyhogy mutattam neki slágereket, elkért pár dalt.
Annyi jó zene van, kellenek az új impulzusok. :) Azért DM-ot is szoktam hallgatni, igaz, mostanában elsősorban edukációs jelleggel..:) (De a büdös kölkök nem érzik a csít..:))))))