Na, nekem már van saját kocsmám, és ott bármikor megtaláltok, ha nem kerestek. A Grál még nincs ott, de maLyd olyat is lopok valahol. A cím az adatoknál van, de a felügyelő úrnak ne mongyátok el, mer´akkor nem kaptok többé Sört! És verés is lesz kilátástalanságig! Már szereztem egy jókora pajzsot, azt maLyd Lyól a fejére ejtem az árulónak! Addig is egészségtekre!
Sajnos a Zsoltu-féle harcban én nem vagyok jó, egy számítógép, vagy a gonosz matáv ellen nem használ a páncél és a kard, meg különben is, ezt a fajta harcmodort egy szagtársam már lejáratta, igaz, az szélmalom volt, nem matáv. Ha mégis úgy gondoljátok, hogy tudok segíteni, szóljatok. Azér' nyugalmazott lovagok is tudnak valamit.
Valaki megitta a csalétéknek (párdon csalitókának) szánt Sört, így a Merlin is elkerült minket, pedig ő biztosan segítene.
Nyugi sztrovacsekok, kis türelmet még. Ahogy az előbb itt-ott támolyogtam, már hallottam 1-et és sokk másikat is. Lehet mindenféléket csinálni, DE Trebitsch sztrovacsek is megaszonta, hogy nem szabad mindig menekülni, van mikor verekedni kell, bár eztet én speciel nem szeressem. Lehet persze zártköröket, vagy zártSöröket futni, illetve inni (hehe, eztet nem is lehet) valami eldugott helyen, DE ez csak vészhelyzetben és ideiglenesen Lyó, mer´ha megtudja az összes gazember nemgazember, akkor a felügyelő úrnak is Lyól beköpik, akkor meg bezáratják a zártkocsmát és az nem Lyó! DE valamit majdcsak kitanálunk a sötétből kitántorogva. Addig is egészségtekre!
beszélgessünk itt a nullpontról, a topic címe unalmas, a hangulat jó, és talán nem találnak ide a vagymegezők.
A dolgok igencsak elfajultak a nagyasztalnál, ami nem kerek, lévén, hogy mindenki a közepén szeretne lenni (egymást próbálják túlordítani, emiatt a sok ocsmányság). Az egyik megoldás az ha meg sem hallod/hallgatod őket.
Mit szólnátok, ha valaki lemásolná a honlapjára ezt az Ultimate Bulletint, és szólnánk a nem durvulós tagoknak, hogy ott lehet beszélgetni.
Persze előbb meg kéne keresni a Merlin, az tud ilyeneket varázsolni. Tegyünk az asztal közepére egy kupa sört(remélem a Wágner nem lopja el, hisz van neki sajátja), oltsuk el a villanyt, akkor biztosan besettenkedik, elkapjuk és szépen megkérjük csináljon egy Bulletint nekünk.
Na, felébredtem itt az asztal alatt! Elment már a Merlin, vagy itt sem volt? Akkor meg mitől aludtam akkorát, hogy mégcsak nem is ittam közben? Most itt az a baj, hogy nagy baj van! Mert ha inkarnálódnék re, mongyuk Szőrös Waldemárba, akkor nem lehetnék Wágner, ha meg Wágner vagyok, akkor nem tudok másként összebeszélni vissza a múltba bele. Ez egy kettős probléma, úgy híjják tyugyományoschan, hogy Dili Emma, de nem biztos ez sem, csak a gond. Van. Vele. S velem is! Na, inkább megyek megkeresem a Grálomat, mert volt még az alján néhány kortyra való, és ez minden bizonyára van. Igy! Szervusztok!
Pipi:
Ez abból adódik, hogy ide - ha jól látom - mindenki pihegni jön. Ez nem baj, sőt büszke vagyok rá.
De ettől függetlenül azért szabad beszélgetni is.
Rajta!
Szóval valami bűzlik a Törzsasztalban, attól tartok Merlin varázs-ló észrevétlenül belopakodott és összevissza hókuszpókol. Régebben nem hibázott ennyit, de az alvilágban őt is jól elverték, és most emiatt mindent rosszul csinál. Asszem épp a klónozással foglalkozik, de összekeveri a kis és nagybetűket.
Rémisztő, ami odafenn folyik (nem sör az biztos), de én már túl öreg vagyok a csatározáshoz.
Most már lassan mindenki jót evett, kezdődjön a beszélgetés.
A nagy-(törzs)-asztalnál most dúl a háború, így visszahúzódok ide. Artús már régesrég nyugdíjba küldött lovagilag (emiatt nem harcolok), egyébileg meg a Merlin tovább rugdalt.
Először is rendelnék egy sört, egy mosolyt a pincérnőtől és egy pörköltet.
Egyrészt ez még csak az első kör vége, ezt én fizetem. Aztán persze lehet másnak is. De ez a presszó, ahol most ültök olyan, hogy bármit kérhettek, az kapható. Még liba is van, belsőségestül.
Én ősszel szeretek Grál legendákról olvasni, de ez nem jelenti azt, hogy ne várnám kíváncsian a megfejtést.
Most egy darabig az esős idő miatt úgysincs jobb hely egy kis kerek asztalnál, ugye? És a pincérnőt pedig ne tessék molesztálni!
En csak egy kapcsolatra emlekszem, Magyarfoldi Sir Urre sulyos (fej?)sebét csak egy szent ember erintese gyogyithatta meg. Sir Lancelot kezratetellel meggyogyitotta. Ezzel egyebkent igazolta magat az udvari intrikak alol, is miszerint csalna a kiralyt annak hitvesevel.
bubu
PS
mas forrasok szerint a nem gyogyulo sebü lovag cseh [bohemian] erdetu volt.
Nekem a hangulatról diákkorom szegedi presszói jutnak eszembe. A kontraszt a műmárvány, a műbőr és a drága italok, meg a fennkölt gondolatok között. (AZ ital nem mindig volt elegáns, no de a gondolatok! Azok kivétel nélkül brilliánsok voltak.)
Szóval rendelnék egy kamilla teát mézzel. (Esetleg bodza is megteszi.) Mostanában ezt kultivátorozom.
És én is feltennék egy találós kérdést, ha már a fősztrovacsek is hasonlót tett. Mivel szó volt a kerekasztalok archetipusáról, kérdeznélek benneteket, hogy tudjátok-e mi köze van a Kárpát-medencének az angliai Grál legendához.
A megfejtőknek virtuális jugó konyakot ajánlok. Ez illik ugyanis a műmárványos milliőhöz. A pontos leíró viszont valami jóféle skót gabonapálinkára számíthat...
Köszönjük Wágner sztrovacsek, jól esik a gondoskodásod. A kis kerek asztalnál pedig mindenki a vendégem. No neked valami jó kis sört rezerválok, amíg tán torogsz.
És most, hogy túl vagyunk az első rundon, valamit kellene enni is, nehogy hamar a fejünkbe szálljon az ital. Mit kértek?
No, hát a pájinkás jóakarónk majdnem eltalálta, mert egy lámpaoszlop volt. Azért mindenkinek bevezettetetm a komputerébe a Sörvezetéket, hogy ne szomorkodjatok, ide a Kerek Asztalra pedig máris egy külön Sörcső lesz valahonnan kilefektetve, de aztat kezelgesse a főcsővezető, mert nekem most másutt is tántorognom kell. Egészségtekre!