Keresés

Részletes keresés

Cilikécske Creative Commons License 2010.04.24 0 0 603

Sőt.

Most már egész Görögországban ez az egyetlen Magic Life, sajnos.

Előzmény: mogyi31 (602)
mogyi31 Creative Commons License 2010.04.24 0 0 602
Jó a választásod, mert úgy tudom, hogy ez az egyetlen CLUB MAGIC LIFE-os hotel a szigeten. Ha szeretsz sportolni, akkor sokkal jobban kijössz a pénzedből, ha a magic life-os szolgáltatást választod mert számos program benne van az árban. Amúgy a szállodának lassan mélyülő homokos tengerpartja van.
Előzmény: cserecs (600)
mogyi31 Creative Commons License 2010.04.24 0 0 601
Szia Cserecs!

Sajnos személyes véleményt nem tudok adni, mert nekem a rokonaim nyaraltak ott és nekik nagyon tetszett. "baba" volt :-). TUI-val utaztak és befizették a 10%-os előfoglalást, így pont nem érintette őket a kerozin árváltozás.
Előzmény: cserecs (600)
cserecs Creative Commons License 2010.04.18 0 0 600
Sziasztok!

Tud-e valaki egy kis információt adni a CLUB MAGIC LIFE Kos-ról? Nagyon babának néz ki a hely és nagyon érdekelne egy kis személyes vélemény a szállodáról.
magicking Creative Commons License 2010.04.10 0 0 599

Szia,

az 550. hozzászólást ha megnézed, ott írtam róla néhány dolgot. Tavaly augusztusban 2 hetet töltöttünk az Africanaban, ha van kérdésed, tedd fel bátran! :)

Üdv.

Előzmény: csgzn (598)
csgzn Creative Commons License 2010.04.08 0 0 598
Sziasztok!

Végig olvastam a topicot de a tunéziai Africana ML.-ról nem sokat tudtam meg. Oda megyünk júniusba már be is fizettünk miután az egyiptomi Kalawy-ról lemaradtunk mert a repülőn nem volt már hely (februárban!). Háromszor voltunk eddig Törökországba abból 2x ML.-ba (Sirene, Woterworld) kifogástalan ellátást tapasztaltunk. Tunéziába is nyaraltunk 2x de egyik sem ML volt.
Nagy reményekkel megyünk nem szeretnénk csalódni a Török ML után sem.
Ha valaki tud részleteket a szobákról és az ellátásról az Africanaval kapcsolatban kérem írjon.
Okusaba Creative Commons License 2010.03.04 0 0 597
Szia tilda

5kontinens, Best Reisen, Medina. A Kartagoról annyi rosszat olvastam, hogy eleve meg se próbáltam velük utazni.
Az 5kontinens azóta becsődölt, a Best-Medina meg olcsóbban utaztat, ennek hátrányaival. Nem korrekt tájékoztatás, rosszabb szobák, az idegenvezetőjük meg nem utasbarát.
A TUI-Gulettel eddig ötször utaztam, ebből egy osztrák volt, de tökéletesen elégedett voltam velük. Igaz ez Tunézia-Egyiptom viszonylat volt. Panaszt eddig a magyar részről a Törökországi idegenvezetőjükre hallottam, igaz rá többször is.
Én a TUI-t ajánlom, még akkor is, ha relative drágább a többinél.
pl amikor a Kalawyban voltunk este 11 után indult a gépünk haza, a szobahosszabitásért nem kellett fizetnünk, benne volt az árban. S akkor is szerencsénk volt a szobával, mert 3 felnőtt ment bestprice áron egy háromágyas standard szobába, és kaptunk egy medencére néző családi szobát mindenféle baksis nélkül.
Előzmény: tilda82 (595)
tilda82 Creative Commons License 2010.03.04 0 0 596
Szia v.marta!
Nem rémít meg a lépcsők sokasága! Igazából pont azért néztem ki a CLUB MAGIC LIFE Marmaris Imperialt, mert jobban beleolvad a tájba mint a többi szálloda. Szeretek túrázni és sportolni is! Azt hiszem kinézek az utazás kiállításra és ott is "csemegézek" egy kicsit!
Előzmény: v.marta (593)
tilda82 Creative Commons License 2010.03.04 0 0 595
Szia Okusaba!
Melyik irodákat próbáltad ki eddig??? Akkor a TUI-t ajánlod???
"Ami bajom volt, az inkább az irodához kapcsolódott. Eddig még csak a TUI-Guletnél éreztem azt, hogy ők vannak értem és nem fordítva."
Előzmény: Okusaba (591)
v.marta Creative Commons License 2010.03.02 0 0 594
Szia, köszi az ötletet, jól hangzik. A homokos partnak is van előnye, meg a kavicsosnak is. Kavicsoson és szikláknál több a hal. Csúzda is számításba jöhet. Nézegetem katalógust, csak nem könnyű ennyi jó közül választani. Kiválasztunk párat, aztán a szolgáltatás/ár arány dönt majd.
Előzmény: Okusaba (588)
v.marta Creative Commons License 2010.03.02 0 0 593
Szia Tilda!

Ha sok a lépcső regalább ledolgozod a svédasztal okozta plussz kilókat :-DDD
Mert egy ALLINCL szálloda tud érdekes dolgokat művelni 2 hét alatt...tapasztalat :-D
Cilikécske Creative Commons License 2010.03.02 0 0 592

Még egyszer elolvastam a beszámolódat, mert tegnap este már olyan késő volt... Azért az idegenvezetőnek tényleg volt bőr a képén! Mármint a homokkal kapcsolatban. Én Egyiptomban nem is láttam homokdűnéket eddig, csak kősivatagot. Igazi finom szaharai homokkal Tunéziában, Douz- ban találkoztam. Na, onnét hoztunk is egy jó üveggel!

Üdv: Cili

Előzmény: Okusaba (591)
Okusaba Creative Commons License 2010.03.02 0 0 591
Dehogy volt rossz:)
Itt csak olyan mellékzöngeként írtam a gondolataim.
Remekül éreztük magunkat.
A hotel jó, bármikor visszamennék. Valószínű, hogy nem konkrétan ebbe a szállodába, de ez alapján bevállalnék másik Sunrise hotelt.
Ami bajom volt, az inkább az irodához kapcsolódott. Eddig még csak a TUI-Guletnél éreztem azt, hogy ők vannak értem és nem fordítva.
Előzmény: Cilikécske (590)
Cilikécske Creative Commons License 2010.03.01 0 0 590

Szia:)))

Már gondoltam Rád, elolvastam a beszámolódat a másik topikon, és látom hogy azért nem volt olyan rossz, ha nem is ML.

Előzmény: Okusaba (589)
Okusaba Creative Commons License 2010.03.01 0 0 589
Sziasztok:)

Megjöttünk, szép volt, jó volt, elég volt:)
Részletes beszámolót írtam a Hurghada topikban.
Itt még annyit, hogy nem volt rossz, de nem ML.
Kétszer jártunk a spa részlegnél és egyszer sem volt nyitva. Elvileg ultra AI lenne az ellátás, csak azt nem tudom mitől lenne ultra. Szerintem ez egy normál AI, semmi extra nincs benne. A net fizetős, sőt elég drága, 15 perc 25 font, a spa-hoz adnak egy 15 eurós utalványt. Elvileg benne lenne valami import ital is, de azt nem láttam, nem ittam. A minibárt csak érkezéskor töltik üdítővel.

Okusaba
Okusaba Creative Commons License 2010.02.17 0 0 588
Ezt így bármelyik ML hotelben megkaphatod:)
Egyéb körülmények szólhatnak közbe. Homokos vagy kavicsos part, vizipark kell-e, stb.
A gyerekek miatt talán érdemesebb a családoknak és a mindenkinek ajánlott szállodák között válogatni. Ahol én jártam azok közül Tunéziában a Manart vagy Egyiptomban a Kalawyt tudnám ajánlani. De forgasd a prospektust és meséld el melyiket választottátok.:) Akkor is ha végül nem ML mellett döntöttetek. Pusztán kiváncsi vagyok:)
Előzmény: v.marta (585)
Okusaba Creative Commons License 2010.02.17 0 0 587
Szia tilda

Ebben a fórumban valaki írt már a ML Marmarisról. Ezen beszámoló miatt mondtam le róla, pedig bele voltam szerelmesedve, annyira tetszett.:) Na semmi baj a hotellal. Csak ami elsőre nem tűnik fel a képeken, hogy nagy terület és domboldal. Lehet sétálni, lépcsőzni a szobáig és vissza. Ennyire emlékszem így elsőre, olvass vissza. Szolgáltatásaiban nem volt baj a hotellal, elvégre ML:) igaz a classic kategória és nem az imperial.
Előzmény: tilda82 (586)
tilda82 Creative Commons License 2010.02.17 0 0 586
Sziasztok!
Érdekelne hogy járt-e már valaki a Club Magic Life Marmaris Imperiálban? Régóta foglalkoztat a Magic Life-os nyaralás, mert szeretnék felhőtlenül nyaralni és minden sportot kipróbálni amit csak lehet. Gyorsan szeretném a szállást lefoglalni, mert a TUI új katalógusában olvastam, hogy a reptéri illetéket elengedik ha az utazás kiállításig foglalok (4 főnél az már 100 ezer forint). Nagyon szép környezetben található a szálloda és látszik rajta, hogy sok plussz programot ígér.
v.marta Creative Commons License 2010.02.17 0 0 585
Szia Okusaba! :-D

Hogy mit várok egy nyaralástól: nyugalmat és problémamentes, tartalmas pihenést :-D
Van gyerek is a "csapatban", 12 éves fiú és 9 éves lány.
Amit olvastam nagyon meggyőző. Étellel, itallal nincs gond (nem szoktunk sokat enni) viszont azt szeretem ha jó a szálloda, van pörgés, programok és szép hely, amely gyönyörködtet!
Előzmény: Okusaba (547)
Okusaba Creative Commons License 2010.02.17 0 0 584
Nagyon köszönöm a jókívánságokat:)
Ma már elkezdtem pakolni, amit nehezit, hogy 20 kg-t fogytam a télen és most nehéz összeillő ruhákat találnom, mert jóformán minden leesik rólam:)
Fürdőruhám már van, és ez a lényeg:)
Ha megjöttünk írok beszámolót:)
Előzmény: anycika39 (582)
v.marta Creative Commons License 2010.02.17 0 0 583
Szia nagyutazó!

Köszi, Törökország szimpatikus, főleg ahogy így utána olvastam :-D

Nincs Orosz, és számít-e...nagyonis :-D

A Blue Waters Club jól néz ki, és a Sarigerme Imperiál is. Majd tűnödöm egyet!
Előzmény: nagyutazo leszek (545)
anycika39 Creative Commons License 2010.02.17 0 0 582
Szia Okusaba, Jó utat nektek!!! hajrá!!! :-D

Nekem már viszket a zsebem, hogy kiadjam a pénzt a nyaralásunkra :-DDD
Előzmény: magicking (581)
magicking Creative Commons License 2010.02.17 0 0 581
Szia Okusaba, nagyon szuper utazást kívánok! Egyetek-igyatok finomakat, és élvezzétek a tengert! Azt hiszem irigy vagyok. Nem kicsit.... :))))))) Üdv.
Okusaba Creative Commons License 2010.02.14 0 0 580
A melegre és az augusztusra még annyit, hogy ha más megoldás nincs, akkor inkább karácsonykor mennék. Feltételezem,hogy akkor talán még tudtok szabadságra menni:)
Előzmény: magicking (577)
Okusaba Creative Commons License 2010.02.14 0 0 579

Okusaba Creative Commons License 2010.02.14 0 0 578
Igen, a Regentre gondoltam. Bécsi indulás, Luxori érkezés és 7 éjszaka a hajón. Végig minden AI. Szépséghibája, hogy német idegenvezetés, mi meg nem tudunk németül.:)
Már azt is megtudtam, hogy ha lennénk 15-en, önálló csoportként kezelnének bennünket és kapnánk magyar idegenvezetést. Csakhogy nem sikerült összehozni 15 embert.
Hidd el, nem korlátoztuk magunkat semmiben. Mindent ettünk, ittunk, s mégse lett semmi bajunk. Jégkocka alap volt. Fagyi, gyümölcssaláták, zöldségek s nálam a hal is alap. A vizet fél literes üvegben adják, mindig hűtött volt.
Cili is megerősítheti, ők a sharm el sheikhi ML-ban jártak. Mi is, csak az nekünk nem jött be, ott nincs homokos part. Mi meg nem búvárkodunk.

Keresek képet az étteremről is:)
Előzmény: magicking (577)
magicking Creative Commons License 2010.02.14 0 0 577
Hű, nagyon jól néz ki minden. A hajóútra a Regent-re gondolsz? Azt is nézegettük már. Ha jól láttam, osztrák indulással van. A korábbi nyaralások alatt sem voltatok "országnézőben" ? Az ML-ben mindent ettetek, ittatok? Jégkocka, saláta, gyümölcs? Azért kérdezem, mert ha pihi és punnyadás, akkor ugye ahhoz kapcsolódik a finom kaja, jó koktélok, stb... Ha mindent csak fenntartással lehet fogyasztani, akkor nem ilyenben gondolkodom. Na ezek a mindin visszatérő kételyek :) No és az augusztusi meleg. A párom viszont menni akar. Nyílván nagyon jók a tapasztalataitok, különben nem utaznátok 3. alkalommal az országba, főleg nem kisgyerkőccel.
Okusaba Creative Commons License 2010.02.14 0 0 576

A hotel térkép

Okusaba Creative Commons License 2010.02.14 0 0 575
S a kedvencem:)
Út a semmibe

Okusaba Creative Commons License 2010.02.14 0 0 574
Ott a helyünk:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!