A kék katona cimü filmnek a témája Custer tábornok, és a végén a mészárlés, sajnos többet nem tudok rola! A látogatási idő főszereplője azt hiszem Michael Ironside volt, és egy elég pszihopata gyilkos figurát játszott!
Egy olyan 8-10 (tíz+?) éves rövid rajzfilmet keresek amelyen két egér volt egy fekete tábla mellett és egy táblára hihetetlen képleteket róttak, majd megjelent egy macska és felírta hogy 1+1 = 2. Talán egy két perces filmecske volt.
Címre emlékszik valaki vagy esetleg elérhetősége a rajzfilmnek?
Köszi, de nem erre gondolok. Sajnos többre nem nagyon emlékszem, mint amit írtam, mert későn volt és bealudtam. Viszont biztos, hogy 2006 előtt volt a tévében.
Esetleg a Tízparancsolat http://www.port.hu/tizparancsolat_the_ten_commandments/pls/fi/films.film_page?i_film_id=91041&i_city_id=&i_county_id=-1&i_where=1&i_topic_id=1 2007 karácsonyán volt a tévében
Talán tudtok segíteni. 3-4 éve ment karácsonykor egy film, ami gyakorlatilag az Ószövetségről, bár a nagy része Mózesről és a kivonulásról szólt.. Több, mint 3 órás volt.
Nem 100%, de mintha az egyik főszereplő Goran Visnjic lett volna.
megtaláltam a film cimét amit kerestem : az angol cime : Dumb but disciplined, magyarra forditva talán: dilis de fegyelmezett??? sajnos egy magyar oldalon sem találtam informáciot, csak egy francián: http://www.canalplay.com/films/cinema/bete-mais-discipline,297,303,8573.aspx nagyon szeretném megszerezni vhonnan.
Keresem a Debley-i lelkész c. vígjáték sorozatot Tavaly ment a Duna TV-n, de akkor csak néhányat láttam. Most véletlenül csütörtök este láttam a Duna II-n, de persze ez már a 7-8 rész volt. Tehát megint lemaradtam.
Ha valakinek megvan DVD-n kérem írja meg hogy kaphatnám meg.
a '90 es évek közepe táján láttam a tv ben egy nagyon jo francia vígjátékot , amiben jacques villeret játszott és egy jacques nevü fickót alakitott. ugy emléxem h egy hajon kezdödött a film története ahol jacques egy tengerész volt . a hajo lengénysége meg elkezdte jacques-t szivatni. ha vkinek van vmi ötlete , kérem irja meg.
25 éve ezek mentek a Hicskokk, vagy hogy is kell írni -sorozatban:
Meggyónom Fogjunk tolvajt! Madarak Gyilkosság telefonhívásra A gyanú árnyékában Londoni randevú A tévedés Boszorkánykonyha Psycho A Manderley-ház asszonya
Van egy film amit gyerekkoromban láttam (az olyan 25 éve lehetett): kb. az '50-es - '60-as évekből lehet és arról szól nagyjából, hogy van egy sorozatgyilkos aki beférkőzik egy családhoz és a család kislánya (akinek talán nincs apja és a gyilkos az anya barátja) az egyedüli aki rájön, hogy ez a fickó gyilkos. Amikor a gyilkos is megtudja próbálja a kiscsajt is eltenni láb alól (arra a részre emléxem amikor talán a tengerbe akarja fojtani)... és most jön a fő dolog amiből talán eszetekbe is jut, hogy melyik filmről van szó (lehet, hogy Hitchcock alkotás ?)- miután gyilkol a fickó mindig a család lakásában bújik el egy lyukban, ami a nappali szoba közepébe van vágva. A végén is odabújik és miközben keresik a kiscsaj könyörögve mondja, hogy húzzanak oda egy nagy szekrényt ahol a gyilkos rejtőzködik - a gyilkos többé nem tud kijönni és megfullad. SEGÍTSÉGETEKET TOVÁBBRA IS KÖSZÖNÖM !!!
Egy régi scifi. A főhős(ök) lement(ek) valami sötét helyre, ahol ilyen gubószerű tojásokban, vagy tokokban emberszerű, tokás, hájas, vizenyős testű valamik fejlődtek, és kezdtek előbújni, na ekkor elmenekültek onnan. Valami utazás része volt. Eddig azt hittem, hogy a cherry2000-ben volt ez a jelenet, de nemrég azt megnéztem, és nem volt benne... :-O
sziasztok, konkrét kérésem lenne, ha tud valaki segíteni nagyon hálás lennék érte,
keresek Tarkovszkij filmeket, (kivéve az Andrej Rubljovot) a többi ha van... illetve egy 1994-es Macedon filmet, a címe. Eső elött (Before the rain) meg1Xköszi