Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Vennék én olyat, de már van és pont Tőled vettem. Tökéletes, már több mint két éve. Akinek tehát nincs, vegyen bátran! Tényleg jó, sőt ha tv-re van kötve a gép, akkor a távirányítóval lehet a képek között lapozni és belenagyítani. Nyaraláson a szállodában szuper!!!
Árulok Olympus RM-1nek megfelelő vadiúj infrás utángyártott távkioldó ajándék tokkal és elemmel. Ilyen: http://www.egeristi.hu/RC-C1-EN.pdf Garantáltan működik az összes E-Systemes géppel. A megjelölt típusokhoz garantáltan jó, csak még nem frissült az idézett pdf. Budapesten tanulok egyetemen(BME) illetve Sopronban lakom, ezen helyszíneken személyesen is megoldható a találkozás, amúgy pedig +400ftért szívesen ajánlva elsőbbségivel bélelt borítékban postázom. Ezen a fórumon már többen vettetek tőlem távirányítót.... Érdeklődni az egeristi@t-online.hu címen lehet! Kép az idézett pdfben. "Kicsi, könnyű, egyszerű kezelni."
Egyébként pedig örülök, hogy külön topic nyílt a 4/3-os cuccoknak. Nem kell a sosehasznált, polcon és dobozban tartott nyikkanok és kanyarok között keresgélni a hibátlan, dobozukból sosekivett, bolti nejlonzacskóban tartott Olyat keresgetni. Amiket megvehetnék 2-3 éves korukban az új ár 97,5%-áért. :-) Peace! :-)
mit zavar barkit is egy uj topic? max nem porg es elsulyed. nem ertem ezt a vehemenciat miert kell tamadni. de ahogy latom itt valami spicli nickrol van szo...