Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Német ebay-en duplakitek mennek 110E körül. Szerintem tedd föl egy licitálós oldalra annyiért amiért már eladnád, aztán kiderül. Boltban nálunk most 100E, a váz. Valaki nemrégen árulta 80 körül, hetekig, nem láttam ,hogy elment volna. Én is gondolkodtam, hogy lecserélem az 510-et, de szerintem nemsokára lejjebb megy a 620-as ára és akkor az lenyomja az 520-at 70 alá, majd akkor ;-)
Árulok Olympus RM-1nek megfelelő vadiúj infrás utángyártott távkioldó ajándék tokkal és elemmel. Ilyen: http://www.egeristi.hu/RC-C1-EN.pdf Garantáltan működik az összes E-Systemes géppel. A megjelölt típusokhoz garantáltan jó, csak még nem frissült az idézett pdf. Budapesten tanulok egyetemen(BME) illetve Sopronban lakom, ezen helyszíneken személyesen is megoldható a találkozás, amúgy pedig +400ftért szívesen ajánlva elsőbbségivel bélelt borítékban postázom. Ezen a fórumon már többen vettetek tőlem távirányítót.... Érdeklődni az egeristi@t-online.hu címen lehet! Kép az idézett pdfben. "Kicsi, könnyű, egyszerű kezelni. "
Egyben szeretném eladni, ha így nem kell senkinek, akkor inkább megtartom. Nem létfontosság, hogy eladjam. Ha lenne esetleg valakinek jóárasított ZD 70-300-a arra vevő lennék.
Kihasználatlanság miatt eladó: E-520, 2008 szeptemberi pár száz expóval ZD 14-42 kit obi ZD 40-150 régi kit obi ZD 35 macro obi 2009 januári FL-36 vaku Minden tökéletes, karcmentes állapotban van. Csak egyben eladó! Ár: 210e Ft