látni sajnos én se látom, csak az eredményt követem livescoron..pedg tuti adja vmi olasz csatorna
Jimmy nagyon belejött, érik a White-Stevens elődöntő.
Közvetíti valami a Milan meccsét?
Egyelőre a Tv3-on a Stuttgart-Rangers-t találtam csak..
Rögtön vége az élő snookernek úgyis.Ugye ma csak ezt a kettőt játsszák le?
ja, pedig már kezdtem télleg reménykedni, úgy megindult Paul a frame elején..
viszont látszólag nem törte le nagyon a vereség, meg úgy tűnik jóban van Stevensel, nagyon ritka hogy együtt megy ki a két játékos a meccs végén, pedig így az igazi.
mostantól pedig, go Jimmy, és forza Milan! :))
jó esély van rá az tuti, meg arra is hogy ez a negyeddöntő pillanatokon belül befelyeződjön :(
még az LGcupon Stevens 5-0ra nyomta le Ronniet, jó lenne visszavágni neki :)
Mark Williamsnek kéne most játszani papírforma szerint, dehát neki már biztos a karácsonyi bevásárlás járt a fejébe az első fordulóban, azér nem tudot játszani :))
azért go Jimmy! kell egy öreg harcos is az elődöntőbe :)
Amikor beraktad a negyeddöntősöket,akkor írtam,hogy ehelyett a párosítás helyett jobbat is el bírnék képzelni(elődöntős lesz egyikük:(),csak bekajálta az index azt a hozzászólásomat..
ja mostmár nehéz lesz, de volt már pár fordulatos meccs ;)
a tempójukat elég jól mutatja, hogy a másik asztálnál 5framet tudtak lenyomni, míg ők 8at, pedig Jimmy White se lassú játékos
ja, de végre nyert egyet, ráadásul vesztett állaásból hozta vissza, talán ez visszahozza a játékba is, bár mire ezt írom már megin Stevens nyomul
az az előbbi utolsó fekete elég könnyelmű volt, majdnem bement a fehér és akkor még Stevense is lehetett volna a frame..
nem tudom milyen viszonyban van Ronnie az apjával, de elég rossz lehet azér így játszani. dupla elismerés neki meg a királynak is :D
Hunternek meg bele kell húznia mer Stevens nagyon jó!
goPaul!
Micsoda családi tragédiákat kell elviselniük egyes játékosoknak.Jól értettem ugye,hogy Ronnie papa gyilkosságért felel,de most visszakerestem,mert emlékeztem,hogy Mark Kingről is olvastam vmi hasonlót:
King appears to be recovering from last month's trauma of seeing his mother jailed for murder.
ja szerencsére van utánpótlás, de Alinak sajnos még meg tud remegni a keze, mint tegnap :) viszont így talán Ronnie visszavághat Hendrynek a múltkori vereségért.. :D jó formában van Ronnie ahogy tegnap elnéztem, csak nyomta a centurykat egymás után, öröm nézni ahogy játszik.