Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Üdv! Ha valakit érdekel eladó egy kifogástalan állapotú Olympus OM-System 1:1.8 50mm fix objektív első és hátsó védősapkával,4/3 -OM chippes átalakítóval ( hangjelzést ad ha éles a kép ).
Én egy új obira gondoltam, egy Zuiko digitálra. A régi obik csak OM átalakítóval mennek az E gépekre, ráadásul a fókusz csak manuálisan megy. Ha jól értem akkor a felajánlott objektíved is OM rendszerű? Egyébként milyen állapotú és mennyit gondoltál kérni érte.
ha van valaki, aki pld E-520 -as kitet egy obival szeretne vásárolni mostanában (pld edigital.hu-n)l, akkor arra szeretném kérni/biztatni, hogy a dupla obis kitet vegye megy (DZK), átvállalom a nagyobb (40-150-es) obit és plusszba fizetek még 5E-et. hdeak [kukac] freemail.hu
Eladóvá válik egy 2008. november végén vásárolt, garanciás Olympus E-410 váz dobozában minden tartozékával. A gép Szegeden van. Akit érdekel e-mailben elér.
Eladó új BLS-1 1800 mAh pótakkumulátor és 8 GB Kingston elite pro cf 1 memória kártya, 4000 ill. 7000 Ft + szállítási költségért. Érdeklődni lehet isodslrkukacgmailpontcom címen.
Szia! Attól függ milyen az állapota, mennyit volt használva, garis-e még stb. Mid van? Dobj egy mélt és konzultálunk. Azt hiszem, én is írok Neked egyet...
FL36 vaku Debrecenben eladó lenne: Törött talp-leszorítóval vettem, epokittel stabilan rögzítettem. Eredeti tokja van meg, plusz adok hozzá egy diffúzort. 29000Ft-ot szeretnék érte.
Hát igen, sajna az ilyen műszaki dolgoknak manapság nagyon hamar lezuhan az ára. Az 520-at szerintem gyorsan cca. 65 körül lehetne eladni. (Én legalábbis ennyiért vennék meg egy jó használtat.) [Persze az 510-esem eladása még nehezebb lenne :-( ] Ez van, hi-tech cuccot, ha vesz az ember , veszít.
A Vaterán nemrég vettem 55e-ért E-510-es vázat, 3000 expo, jövő nyárig garis, minden tartozékával, dobozában, eredeti számlájával. Az 520-as kb 15-20-al több általában ...
Német ebay-en duplakitek mennek 110E körül. Szerintem tedd föl egy licitálós oldalra annyiért amiért már eladnád, aztán kiderül. Boltban nálunk most 100E, a váz. Valaki nemrégen árulta 80 körül, hetekig, nem láttam ,hogy elment volna. Én is gondolkodtam, hogy lecserélem az 510-et, de szerintem nemsokára lejjebb megy a 620-as ára és akkor az lenyomja az 520-at 70 alá, majd akkor ;-)