Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Szinte új fekete G1 kit (~800 expo), itthon vásárolt, garis, dobozában minden tartozékkal + 2db akksi + 2GB SD 130e. Természetesen hibátlan. Mail publikus.
Hát ... van már tapasztalatom ebben a dologban. Szóval, nem az a kérdés, ki lesz-e cserélve ő is, csak az, hogy mikor. Ezután a váz következik, és lesz egy jó kittem. :) Igaz, akkor már egyik sem lesz az, amit megvettem.
Ha valaki éppen ilyet keresne: Olympus Zuiko DIGITAL 14-42mm ED, akkor, ha az árban is megegyezünk, eladó. Egy májusban vásárolt 2 obis kitt kisebbik tagja. Eladás oka, hogy egy fényerősebb 14-54mm nagytestvér veszi át a munkakörét.
Olympus E-510 (2007.07.05.-i vétel ~11690 expo). Adok hozzá egy 2GB XD kártyát és 1 db plusz BLM-1 (gyári) akkut valamint egy (utángyártott) inra távkioldót és természetese minden gyári hozzávalót (kivéve a vakusaruba való műanyag lapocskát).
1 db 4GB Sandisk Extreme III kártya 1 db PQI 4GB Hi-Speed kártya Zuiko Digital 14-54 (régi). Adok vele egy 67mm Soligor DHG UV szűrőt. Zuiko Digital 50-200 (régi) szütyővel, állványgyűrűvel. Zuiko Digital EX-25 makró közgyűrű. Zuiko Digital EC-20 telekonverter. E-5xx sorozathoz való utángyártott vezetékes távkioldó. Lowepro Offtrail 2 táska. 2 db 67mm Hoya Pro1 Digital UV (DMC LPF) szűrő. 1 db 67mm Hoya Pro1 Digital Circular PL (DMC LPF) szűrő.
Egy-két hónapja hirdetted a 35-ös macro obidat és az Fl-36R-os vakudat. Eladtad már? Ha nem, akkor engem érdekelne a ez a kettő. E-mailben elküldheted az árat. Köszi.
Eladó egy OM 50/1.8 manuális objektív(hátsó sapka nincs hozzá), valamint egy gyári OM->4/3 átalakító. Mindkettő jó állapotban van és csak együtt eladók.
E-3 eladó, 2007 év végi, garancia és egyéb papírok ok, magyarországi vásárlás, kifogástalan állapot, tartalék aksi, 17390 expo. Mivel ismerjük a váz valós árát, kérek a publikus emilemet csak komoly ajánlatokkal tömködni.
Eladó két hete vásárolt Olympus E-620. Technikailag nagyon jó gép, nem is fogom tovább dicsérni. Amire a boltban kipróbáláskor nem jöttem rá, csak pár óra használat után, hogy a nagy kezeimmel elég kényelmetlen huzamosabban használni, ha nehezebb objektív és még vaku is van rajta. Emiatt meg is válnék tőle, valószínűleg E-30 lesz helyette.
Irányár 150e (új 180e körül van), Budapesten tapogatható, kipróbálható, időpont egyeztetéssel Székesfehérváron is.
Az indapass és a mögötte lévő programozói zsenialitásnak köszönhetően csgzs topictársunknak gondjai akadtak a belépéssel, így engem kért meg, hogy hirdetését közzé tegyem:
Eladó egy Zuiko Digital 12-60mm 1:2.8-4 professzionális objektív
ár: 195eFt
(bolti listaára jelenleg 303eFt)
A cucc kifogástalan állapotban van, 6 hónapos, csak kiváltásra került más objektívekkel. Képek róla:
Az objektív külföldről (UK) származik, és érvényes világgarancia papírja van. (figyelem, itt nem a klasszikus, általában üresen odaadott, semmit sem érő kis füzetecskéről van szó, hanem egy különálló, hivatalos kis levélkéről, amelyen az üzlet és az Olympus igazolása is rajta van - ismerem, mert én is onnan vettem)
A képminőségét pedig gondolom nem kell bemutatni... Ez egy olyan objektív, ami akkor is meg fogja állni a helyét, ha 20 megapixelesek lesznek a vázak.
elérhetőség: csgzsfoto [at] gmail [pont] com
A postafiók és csgzs kímélése érdekében kérem csak olyan jelentkezzen, aki tisztában van a cucc árával és értékével.
Sziasztok!Eladó egy keveset használt Olympus e-400 DSLR minden gyári tartozékával együtt + 1 pótakksival (BLS-1). Kb. 6000 expó van benne, a garancia 2010.07.21-én jár le. Igény szerint adhatok hozzá 4000-ért egy M42-4/3 adaptert is, amivel az összes M42 menetes objektív használható lesz (ez külön nem eladó). Illetve egy Sigma 18-50 DC objektívet is adhatok hozzá, ennek az ára megegyezés szerinti.