Hi!
Na az előbb mutatták a tegnapi kérdéses szituációt. Bondnak a pirosat kellett volna eltalálnia, de nem sikerült, a fehér a hiba után úgy állt meg hogy volt rálátás a pirosra, de nem teljes. Ezt mérte ki a bíró úgy hogy mellérakott egy másik pirosat és azt nézte, hogy a mellérakott pirosról van-e ráltás a fehérre, de nem volt mert a kicsit belelógott egy színes.
Szerintem ez történt. :)
A ma délutáni meccseket nem tudom nézni, úgyhogy go Ronnie, meg Hendry(csak hogy visszavághasunk :))!
Par eve a juro adott valami "vegyesparos" versenyt.
Hendry volt az egyik a negy kozul.erre emlekszek.
Asszem ugy ment hogy felvaltva mentek az asztalhoz a paros tagjai.
Tehat mondjuk Hendry hibazott, jott az ellenfel, aztan ha hibaztak akkor nem Hendry jott ujbol hanem a csaj.
Eleg jo csajok voltak amugy.
télleg kár hogy nincs magyar komentár, pláne hogy a VB alatt olvasták is a fórumot és válaszoltak rögtön.
vissza kéne keresni a VB után írt ide az egyik komentátor, hogy válaszol szívesen ha vmi kérdés van a snookerről, hát most lenne. :))))
akkor végképp nem tudom, az lett volna a tippem, hogy lelökött egy pirosat színes helyett vagy színessel együtt, és utána visszatették a pirosat, és az volt a matatás :)
igen a free ball mindig annyit ér mint amennyit az ér ami helyett lökik, és utána azt a színest kell amire nem látott rá
A free ball szabálynak utána kéne nézni, a vb alatt a speeker elmagyarázta, abból úgy emlékszem, hogy bizonyos esetekben a bírónak van némi szabadsága (talán nem ez a legjobb szó) a megítélésében.
talán azér nem tutta a komentátor, mer nehéz volt eldönteni hogy van e rálátás a pirosra.
milyen hibát csinált Bond? lelökött pirosat színes helyett?
szerintem ha csak színesek vannak, és nem lát rá a következőre, és előtte hiba volt akkor is él a free bal szabály
jaa holnap érvényesülnie kell a papírfomának, hogy odavissza tudjunk vágni :)))
egy go Ronniet meg is előlegezek!!
holnap délelőtt nem lesz összefoglaló, így azt a kérdéses Jimmy framer bebuktuk valszeg, legközlebb jobban kell figyelni. :)
jó focit, meg éjt! :))
ezt nem tudom, sajna már csak azt láttam mikor Jimmy lő a rózsaszínre és a komentátor meg mondja, hogy free ball :))
remélem megismétlik, mer most már kiváncsi vagyok. van egy csomó szabály amiről nem is tudunk szerintem, mert olyan ritkán fordul elő.
látni sajnos én se látom, csak az eredményt követem livescoron..pedg tuti adja vmi olasz csatorna
Jimmy nagyon belejött, érik a White-Stevens elődöntő.
Közvetíti valami a Milan meccsét?
Egyelőre a Tv3-on a Stuttgart-Rangers-t találtam csak..
Rögtön vége az élő snookernek úgyis.Ugye ma csak ezt a kettőt játsszák le?