Keresés

Részletes keresés

pistagazda Creative Commons License 2002.06.04 0 0 8150
"Az emberemmel relative surun jarunk Kaliforniaba, a pampering szerves reszekent, nem volt eddig semmi gond. A kovetkezo ut elott konzultaljunk, mire ugyeljek, jo?"

A nyavaja tugya, mi az a pampering, mondgyuk nem is akarok belemenyi a riszletekbe.
Annyit a mút héten törtintek alaptyán má most is monhatok, hogy ne engedd úsznyi mesztelen egy hajórú a Cristal Cove felé, ha ott egy villa teraszán csajok hejehujáznak. Vagy e tud menekünyi, vagy nem. Ha nem, nem sok hasznát veszed egy darabig. Ha meg netán e tunna futnyi, az itteni police most má rutinszerűen deportálja Kinába, akkor meg arra várhatsz, mire visszauszik megin. Vigyázni kő.

Előzmény: Törölt nick (8148)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.04 0 0 8149
kave megvolt, kezdek felebredni, ertem mar, ki kit kerget, most, hogy ujra elolvastam. :) Nehez velem, tudom.
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.04 0 0 8148
draga pista,
tudod nekem elenk a fantaziam, es a kepet, amit Janos rajzolt, ugy szineztem tovabb magamban, hogy legfeljebb a meztelen lanyokat kergethetik a fiuk, azok meg futnak eloluk, es sikongatnak, ahogy illik. (emlitettem mar, hogy a nagyvarosban nottem fel, a TV hiradoban a videki locsolkodasokkor mutattak mindig a sikongatos lanyokat, ez ugrott be, de csak husvetra, mert vannak epitotaboros emlekeim is a Kiskunsagbol, ott semmi ilyen nem volt, bar lehet, hogy csak nem vettem eszre a tusszogestol, allergias voltam ugyanis a kiskunsagi novenyzetre. Persze a szoloszedes utani buli elott minket gimnazistakat mar hazakuldtek, ertem is, miert.)De most mar el tudom kepzelni a meztelen lanyok altal kergetett sikongatos fiukat is, koszi, fel kene talan venni videora es az adult shopban jo penzert arulni mint egzotikumot.
Az emberemmel relative surun jarunk Kaliforniaba, a pampering szerves reszekent, nem volt eddig semmi gond. A kovetkezo ut elott konzultaljunk, mire ugyeljek, jo?
Előzmény: pistagazda (8147)
pistagazda Creative Commons License 2002.06.04 0 0 8147
Kedves aspen,

"Tény, hogy én más szövegkörnyezetböl érkeztem, de nem találom az utalást a ki fut ki után-ra a János szüreti mulatságairól irott élménybeszámolóban"

Ami az utalást illeti, könnyű kikövetkeztetni. Ugyanis a János falujában forditva vannak a dolgok, mint azt irta igy ha itt meztelen kinai férfiak menekülnek akkor ott meztelen lányoknak kell tenniük ugyanezt. De várjuk meg János válaszát :).

"Meg vagyok döbbenve, micsoda orgia lehet egy ilyen vidéki szölöszedés kinai kajástul és meztelen fehérnépestül, komolyan, egészen máshogyan képzeltem. "

Ez nem a szedés ám, hanem ami utána jön.

"Mázlid van, hogy Kaliforniába kerültél! "

Hát még ha kinai lennék !

"Ahol én élek, ott az a szabály, hogy a pasik a tenyerükön hordozzák a lányokat. De hát ez, mint mondtam, egy másik állam...de én szeretem ezt a helyet."

Megértem, hogy szeretsz ott, nem olyan strapás. De egy szót se az emberednek Kaliforniáról ! A szüretről meg még annyit se ! Rengeteg futás mind a kettő !

Előzmény: Törölt nick (8146)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.04 0 0 8146
Tény, hogy én más szövegkörnyezetböl érkeztem, de nem találom az utalást a ki fut ki után-ra a János szüreti mulatságairól irott élménybeszámolóban. Bennem a hiba megint?
Meg vagyok döbbenve, micsoda orgia lehet egy ilyen vidéki szölöszedés kinai kajástul és meztelen fehérnépestül, komolyan, egészen máshogyan képzeltem.
Mázlid van, hogy Kaliforniába kerültél!
Ahol én élek, ott az a szabály, hogy a pasik a tenyerükön hordozzák a lányokat. De hát ez, mint mondtam, egy másik állam...de én szeretem ezt a helyet.
Előzmény: pistagazda (8145)
pistagazda Creative Commons License 2002.06.04 0 0 8145
"otthon szüretkó voltak nálunk hasonló mulatságok csak ott a fehérnép vót meztelen, mi hejehujáztunk oszt legfeljebb a kaja vót kínai... "

János !

A falutokba ezek szerint a leginyek szoktak futnyi a lyányok után, Californiába meg a lyányok szoktak futnyi a leginyek után (kivive Friscót mert ott mindenki fut mindenki után).

Mond meg nekünk: hun lenne jobb laknyi ?

Előzmény: János gazda (8141)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.04 0 0 8144
otthon szüretkó voltak nálunk hasonló mulatságok csak ott a fehérnép vót meztelen, mi hejehujáztunk oszt legfeljebb a kaja vót kínai...

Atya világ. Nincs honvágyad?

pistagazda Creative Commons License 2002.06.03 0 0 8143
Ja még azt efelejtettem megválaszunyi hogy télleg vannak Baywatch-os lyányok. Minden nagyjábu u van mind a TV-be. Csak a delikát nincs itt.

Meg ollan filmes szereplő félik is. Sétafikálnyi kő nekik a parton mondjuk naplementekor oszt van egy ember, aki megmondja nekik, mit beszijjenek. Egy harmadik meg finykipezi üket. Sok értelme nincsen az egisznek, mondjuk. Űk tuggyák.

pistagazda Creative Commons License 2002.06.03 0 0 8142
Én is pont isszoktam járni, még most is mindig. Nem parasztnak való ez a deszkázás. Akkorákat esek én is néha hogy asse tudom lefele uszok vagy föfele. Illenkor iszok tengervizet, hinárt, halat, amit csak etudsz kipzenyi. Még az a szerencse, hogy lehet sört innyi a deszkázó helyemtű nem messzi, a Pacific Coast Hwy-en.
A kinaiak amúgy halászhajón gyüttek, csak a vigin úsztak, hogy a Coast Guard ne vegye iszre üket. Hogy mér vótak anyaszütt meztelenek, nem lehet tunnyi. Mostanra má visszavittik üket a falujukba Kinába.
Igazad van, itten sok dolog van forditva van. A kinaiakat ki lehetne hannyi, akár eszi az ember üket, akár kergeti.
János gazda Creative Commons License 2002.06.03 0 0 8141
Megpróbáltam deszkáznyi, ahogy írtad itt lejjebb, kivittem a deszkát a vízbe oszt megpróbáltam ráállni, de rögtön befordultam a vízbe, ráadásul úgy fejbevágott a deszka másik vége, hogy három life guard alíg bírt kivonszolni a partra (perszen nem Baywatch-os lyányok - tényleg vannak felétek olyanok, vagy csak a tévében?) és aszonták, hogy mégegyszer meg ne lássanak engemet ezzel a deszkával a vízben. Szóval én maradok inkább a jól bevált evezős ladiknál.

Azok a kínaiak meg jól kisportoltak lehettek, ha Kínábúl odáig eltempóztak. Vagy lehet, hogy volt náluk deszka, és azon deszkáztak a partra? Csak akkor nem értem, hogy a ruhájukat hol hagyták?
Jó lehetett az a parti party is ahol hejehujázó fehérnépek kergették a meztelen kínaiakat. Emlékszem otthon szüretkó voltak nálunk hasonló mulatságok csak ott a fehérnép vót meztelen, mi hejehujáztunk oszt legfeljebb a kaja vót kínai...

Előzmény: pistagazda (8140)
pistagazda Creative Commons License 2002.06.03 0 0 8140
"Nem tudom mér olyan különleges fűrésszel deszkáznyi. Nem úgy szokás az mindenhol? Ha te a vízparton szeretsz fűrészelni, hát lelked rajta, de ez még arrafelé is nagy esemény lehet, ha a Baywatch-on is mutogassák. Csak meg ne szúrkájja a David Hasselhof delikát talpát a fűríszpor!

Osztán meg úgy kifáradsz, hogy nem is lesz időd hazaszaladni ha rádgyön a szükség, kinytelen vagy ott beleasszocoiálnyi a vízbe. Csak észre ne vegye valaki, mer még megbírságolnak!"

:-)))

Na testvir, Te se a vizparton nyőté föl (szerencsére).
Kb. annyira tudod mi az hogy deszkázás errefele, mind én hogy mi az asszocoiálkodás.
Egyibkint itt má nagy esemény nincsen egy idű óta. Most gyütt tiz meztelen beutazó Kinábú a szomszid faluba uszva. Vót egy party ipp akkor a parton, valami fehércselidek heje-hujáztak. Meg is hivták mindet egy körre. Szeginyek ettű úgy megijettek, ho tizen tiz fele szaladtak. Alig birta üket a police összeszennyi. Csak akkor nem értem minek ide gyüttek. Ez egy illen hel.

Előzmény: János gazda (8138)
break2 Creative Commons License 2002.06.03 0 0 8139
Képek a parádéról
Tegnap volt Santa Cruz-ban a homoszexuális, biszexuális, transzszexuális, leszbikus, transzvesztita parádé.
Konkrétabban az övék.
»
János gazda Creative Commons License 2002.06.03 0 0 8138
Nem tudom mér olyan különleges fűrésszel deszkáznyi. Nem úgy szokás az mindenhol? Ha te a vízparton szeretsz fűrészelni, hát lelked rajta, de ez még arrafelé is nagy esemény lehet, ha a Baywatch-on is mutogassák. Csak meg ne szúrkájja a David Hasselhof delikát talpát a fűríszpor!

Osztán meg úgy kifáradsz, hogy nem is lesz időd hazaszaladni ha rádgyön a szükség, kinytelen vagy ott beleasszocoiálnyi a vízbe. Csak észre ne vegye valaki, mer még megbírságolnak!

Előzmény: pistagazda (8136)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.03 0 0 8137
asszocoia, megvan, igen, koszonom.:)
Előzmény: pistagazda (8136)
pistagazda Creative Commons License 2002.06.02 0 0 8136
Akkor neked biztos van szip házad. Rigebben még a falumba asztaloskodtam én is sokat. Főleg kaptárakat fabrikáltam. Vót egy körfürészem is meg minden szerszám hátul a műhelbe.
Ebbe a faluba ehhö nincsen lehetősig. Sok itt a nip oszt drága a házhel meg kicsi is. Ezé kinytelen az ember asszocoiálnyi a vizbe. Mást itt nem is lehetne csinányi. Esetleg sétafikányi oszt kipeket nizegetnyi a szomszid faluba ahun vetted a szemüveget. De ott meg még több a nip.
Mihekre gondunyi de merek. Virág még csak lenne, de a sok látogató idegeny biztos rimüdözne, nem engennik. Ez egy illen hel.
Előzmény: Törölt nick (8135)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.02 0 0 8135
Én is csak találgatok ám, és a deszkáról mostanság nekem is a fürész jut eszembe, meg a szögek, meg a deck, hogy le kéne kenni páccal. Azért jó hallani olyan szerencsés fickókról, mint te vagy, akik egyböl a vizre meg a hullámokra asszocoiálnak a szó hallatán...
Előzmény: pistagazda (8133)
break2 Creative Commons License 2002.05.31 0 0 8134
>Má megin le lesznek nyúva a városiak

Szerintem is. Bele is irtam a hirecskebe.

Előzmény: pistagazda (8132)
pistagazda Creative Commons License 2002.05.31 0 0 8133
Látod ez lehet. Nekem nem nagyon jutott vóna eszembe. Má egy ideje a deszkárú csak a viz meg a hullámok gyutnak az eszembe. Meg vagyok keveredve teljesen. Még jó hogy itt vagy.
Előzmény: Törölt nick (8130)
pistagazda Creative Commons License 2002.05.31 0 0 8132
Hát ehhő a virtuális munkáho tényleg nem kő sokat köttenyi. Ölig az Internet, egy-két gip, egy telefon meg esetleg egy VNC for free oszt had szójjon. Má megin le lesznek nyúva a városiak, ahogy a Billie gyereket ismerem.
Előzmény: break2 (8131)
break2 Creative Commons License 2002.05.31 0 0 8131
- Virtuális munkahely szeminárium 05.31 [TECHNIKA]
- Elbocsátó szép üzenetek 05.31 [HUMOR]
- Kalifornia legmagasabb épületei 05.31 [KALIFORNIA]
- Egész napos dobfesztivál 05.31 [KULTÚRA: ZENE]
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.30 0 0 8130
Talán épitkezik? Hmmm?
Előzmény: pistagazda (8129)
pistagazda Creative Commons License 2002.05.30 0 0 8129
No jó van. Azé az ellenjavalt még nem dűt el !
Nekem is jó érzis látnyi hogy egy ollan gazdákodó forma ember is vetődik erre. Má asszittem csak autók, robotok, mindeféle masinák meg tudálikos emberek vannak csak errefele. Azé azt még mindig nem értem, hogyan hasznájja a fűriszt amiko deszkázik. Megpróbálok levinnyi egyet a partra a hitvigin csak filek hogy a Life Guard nem enged be vele a vizbe. Majd kitalálok valami. Majd asszondom neki, hogy ez egy Bay Watch forgatáshoz kő vagy valami illesmit.
Előzmény: Törölt nick (8124)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.30 0 0 8128
Nem fog menni. Neked sem megy.
Előzmény: pistagazda (8127)
pistagazda Creative Commons License 2002.05.30 0 0 8127
Ragika,

A mútkor már főjavitottam a grade-det C májnuszra a stollen miatt. De most megin ekezted ezzel az olfallal meg akakroddal. Má csak pár hét a school year vigiig. Próbád meg magadat összeszennyi, igy még SAT vizsgáznyi sincs értelme elmennyi.

Előzmény: Törölt nick (8125)
János gazda Creative Commons License 2002.05.30 0 0 8126
Csak akkor, ha énekeled!
Előzmény: Törölt nick (8125)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.30 0 0 8125
Hát nem? Olvassad a telefonkönyvet.
Én jó pár olfalt megtanultam az itteniból kívülröl. Olyan izgalmas. Akakrod hallani?
Előzmény: János gazda (8121)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.30 0 0 8124
Pista, semmi baj veled meg a webstereddel (Webster's, tudom, de igy jobban hangzik), és mindannyiunk nevében köszönöm igy pedagógusnap környékén mindazt, amit tőled és a könyvedből tanulhattunk. Csak az ellenjavalltból lemaradt egy betű csúszott át tudat alatt a stolenbe, szóltunk, most már te is megjegyezted egy életre, happy end.
üdv
aspen
Előzmény: pistagazda (8122)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.30 0 0 8123
Meghat, ahogy egymásra találtatok pont itt a világ végén, két rokon lélek. Életre szóló baratságok kezdődhetnek igy. Én is kifejezetten örülök még egy mezőgazdasági szakembernek. Farmer's Almanacban van-e valami a stinky bugra? (Lejjebb emlitettem, hogy az őrületbe kergetnek, bár amióta elriasztásul otthagyom a kivégzett tetemeket a prédanövény közvetlen közelében, mintha meggondolnák az új egyedek, hogy itt reggelizzenek-e.)
pistagazda Creative Commons License 2002.05.30 0 0 8122
Ja. Meg nehiz is. Má filek megfognyi mer mindig ráesik a lábomra.
Oszt ráadásul bármikor idizek belüle, mindenki hirtelen ekezd utányi.
Van magyar Farmer's Almanac is ? Abba biztos benne van a stollen vagy stolen, má tejjesen meg vagyok keveredve.
János gazda Creative Commons License 2002.05.30 0 0 8121
Nekem is vót egyszer egy illen Webster's könyvem. Hát nem tudom mér ilyen felkapott fickó ez, mer én nem bírtam kiolvasni. Nagyon unalmas és a sztori is elég gyengécske.
Ennek a Websternek az vót a mánija, hogy minden beközdést ugyanazzal a betűvel kezdett! Ki a fene bírja ezt agyilag? Inkább a Farmers' Almanac-ot forgatom.
Előzmény: pistagazda (8120)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!