Az esti közvetítés során megígérem, hogy benézek. (Délután lehet, hogy inkább a családi programot választom, Eurosport jóvoltából...) Sajnos otthon csak dial-up-os kapcsolatom van, így hol fönt leszek, hol nem.
Hááát,az ötlet jó,csak kicsit önző..:)
Hadd nézze már nyugodtan szegény szakértőnk,mert ha közben irkálnia kell,akkor a végén mi magyarázhatjuk el neki,hogy mik történtek a meccsen.:)
Persze tiltakozni nem fogok ellene,de ilyet kérni sem mernék.
Talán ha Debnár Tamás is bejelentkezne,hogy a két szép szemükért ő is vállalja.
De ezt csak a keserűség mondatja,nem komolyan gondolom.
Még1szer köszi,Attila!
Talán legközelebb...
Hát, én megpróbáltam. Nem sikerült. Sajnos nincs kommentátoruk (ami azért elgondolkodtató...), egy szakértö pedig nem közvetíthet egyedül (amivel viszont szakmai szempontból egyet lehet érteni).
Talán legközelebb. Kösz még egyszer a bátorító hozzászólásokat.
Biztosíthatlak, ez nem volt szempont. A májusi jelenésem is szerelemből történt, és ha összejön, az idei sem lesz másképp.
Egyébként pedig köszönöm a sok pozitív megerősítést, holnap felhívom az Eurosportot, meglátjuk, mit szólnak. A hétvégémet már sikerült úgy átalakítanom, hogy ha van fogadókészség a részükről, akkor ott tudok lenni.
dehogyis. szombaton visszavág Ronnie Hendrynek a Britsh Openér, aztán annyira belejön a visszavágásba, hogy vasárnap rögtön visszavág Stevensnek is :) szóval ez lenne a terv.
egy dolgot veszünk csak biztosra különben, hogy Stevens döntőbe jut, tehát tutti nem fog :)))
ha hinni lehet a euro honlapjának-szerencsére sokszor nem- akkor a holnapi elődöntőröl lesz 10től két óra élő(addigra jó esélyel véget ér), a szombatiról meg éjféltől összefoglaló. ez így elég karcsú lenne..:( a döntőről kicsit több: 3tól egy óra élő, meg 9től élő. Remélem hosszú döntő lesz...
Sőt,már annyira megijesztettem magam,hogy milyen jó ez a Stevens-gyerek,hogy már nem is ragaszkodom hozzá,hogy döntőbe jusson.:)(még majd elverné Hendrymet)