Sziasztok!
Bajban vagyok! Nem tudom eldönteni, hogy milyen tv-t vegyek? 106 cm es LGplazmát 180e ft-ért(ugyanilyen 160 e ft, de noname)vagy ekkora méretű, de drágább lcd-tv-t.Már van egy 16/9 es 96 cm-es vierám, de az megjelenésekor kicsit húzós volt...most harmadannyiért van picivel nagyobb átlójú...(más márka)és jó-e az egytuneres, amelyben a fele képernyőt monitorként, a másik felét tv-ként lehet használni..?
véleményetek?
Itt azt írják hogy van benne: http://www.panasonic.ee/products.php?prod=4034 Nincs a közelben sehol ilyen tv, nem tudom megnézni. Hívtam a panasonicot is de ott nem mertek rá megesküdni hogy tudja. Melyiket vennéd? 40a656 vs. 42py8?
Attol fugg melyik, az itthoni studiobol nem tudnak semmit tolni ami HD, raadasul az SD-re konvertalasuk is valami elborzaszto. Kinti studio is kavar neha az ismetlesnel, de onnan jellemzoen kifogastalan HD anyag jon.
Most már összeállt a kép: UPC-nél csak digitális HD csomagban és set-top-box-szal jön HD-ben az olimpia. És kell hozzá a digitális tuner is (DVB). De: akkor most az analóg csomagban milyen képet látok? 720p-t?
2-es csomag asszem, nem tudom itt hogy hívják, én Vidanetes vagyok, csak vendégségben vagyok itt...:-) De remélem, nem azért kérdezed, mert upc digital csomag kell ahhoz hogy az olimpiát hd-ben nézni tudjam!?
Én nézem. Hol az 1-esen hol a 2-esen. Már az furcsa, hogy nem egyforma a két adás: az m1 és az m2 logo, illetve a felső fekete csík aránya nem egyforma. Nem tudom, másképp magyarázni, de nekem tökre nem világos, hogy most melyik is a HD? Pana PV7P-ről van szó, ami HD Ready, Valós formátumra van állítva a kép. Nekem az m1 adása szebbnek tűnik, de abszolút nem vagyok elájulva tőle! Ez a HD adás? UPC-s adás Miskolc. Szerintem pedig a stúdió kép sima, SD adás, nézd már meg bármelyik műorrvezető pofiját, tök életlen a tőle balra látható "élőkép"-hez képest. Milyen az adás Full HD-n? Mert 300-at szánnék majd a tv-re, de azt hiszem, egy ideig maradok a crt-nél...
Sziasztok! FullHD TV-t szeretnék. PC-ről, Popcorn-ról nézegetnénk képeket meg filmeket + a hagyományos tévénézés lenne a funkciója. Jelenlegi választásom a Samsung LE52A656A1F lenne 500 kHUF-ért, de esetleg szóba jöhet a LE46 is. Tudna valaki megfontolandó alternatívát ajánlani? Köszi!