Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Nálam landolt a Tumax álneves Cullman. E-510-el pont jó, portrénál szépen elővillog, müxik az AF. Az Auto OK lápma tényleg nem világít. Lehet, hogy kiégett? :-) Az eddig használt középérintkezős Metz-hez képest nagy előrelépés. Póloskával pedig korrektül lehet boltolni.
Csak sima slave üzemmódja van, de akkor manuálkét villan.
Highlights: -Zoomreflektor horizontal und vertikal schwenkbar (45°, 60°, 75°, 90°) -Powerzoomreflektor für 24/28/35/50/70/85 mm -Kabellose Slave-Blitz-Funktion -Leistungsteilung (Energieverhältnis 1/1, 1/2, 1/4, 1/8, 1/16) -Abschaltautomatik nach drei Minuten -Beleuchtbares LCD-Display -Eingebaute Streuscheibe/Diffusor -Technische Daten: Leitzahl (ISO 100/85mm): 36 Reflektor mit motorisiertem Zoom 24, 28, 35, 50, 70, 85 mm -Energieversorgung: 4 x 1,5V AA NiCd oder NiMH Akkus -Blitzzeiten: 1/1.000-1/20.000 Aufladezeit: 0,5-9 Sekunden Anzahl der Blitze: ca. 80 mal mit neuen Batterien Farbtemperatur: Tageslicht Abmessungen: ca. 175x74x59mm Nettogewicht: ca. 270 g
Igen, én is tapasztaltam, hogy több gyártó is készíti. Tegnap el is kelt. Egy fórumtársunk vette meg, aki a következőt írta: "Megérkezett a vaku, jól működik a gépemmel .... Köszönöm!" Csak nehogy az legyen, hogy visszasírom az Olympus FL-50 mellett! :)
Ez érdekes.Nkem van pontosan ilyen, csak nem így hívják, hanem Cullmann 4500 O/P. Meg vagyok vele elégedve, ami hiányzik belőle, az a mezítlábas automata üzemmód. Bocs a közbeszólásért.
Eladásra kínálok egy alig használt, Olympus TTL kompatibilis vakut, mivel ma megérkezett az FL-50 vakum. Eddig az E-410 és az E-620 gépemmel használtam, megelégedéssel. Típusa: TUMAX DPT386AFZ. A következő linkeken található kép és információ róla: http://www.olyclubph.com/portal/index.php?topic=2159.0 http://www.icorpandtumax.com/uploadfiles/file_49101577a037c.pdf Doboza, használati utasítása (Angol) megvan hozzá. Ára? 23 EFt.
Eladó egy Olympus Zuiko 18-180 mm 1/3.5-6.3 objektív, hibátlan, karcmentes, újszerű állapotban dobozában, eredeti tartozékokkal (napellenző, lencsevédő sapkák) I.ára: 98.000Ft
Eladó egykori 4/3-os rendszerem "utolsó mohikánja", konkrétan:
Olympus Zuiko Digital 14-54 F2.8-3.5 objektív minden tartozékával (első és hátsó lencsevédő sapka, napellenző, eredeti doboz, leírások, kis bársonyszütyő és az eredeti számla)
Állapotát tekintve újszerű, nagyon kíméltem... Ára: 85.000 Ft. Érdeklődni: zuiko1442@gmail.com
(Apropó, ha valakit érdekel: ebbe az árba két dolgot tudok beszámítani értékegyeztetéssel: 1.: Tamron 17-50 F2.8 Canon bajonettel; 2.: Canon Speedlite 430EX I. vagy II. vaku - ezek csak hibátlan, újszerű állapotban érdekelnek - más nem jöhet szóba).
Felgyűlt "lomok" E-510 váz dobozában, vakutakaró sapi kivételével minden tartozékával 49990Ft
utángyártott oly vezetékes távkioldó: 2500Ft oly4/3 - m42 adapter (belső gyűrűs), hozzá felragasztható AF chip: 5000Ft Bugyis fehér vaku diffúzor, FL36-ra jó volt: 1500Ft Sandisk Exreme III 8gb CF kártya (eredeti, boltban vásárolt): 10000Ft
Táskák: Kata T212 Torso pack (has/mell vagy félvállas hátitáska; biciklin, túrázáskor nagy zsákkal a háton nagyon jó, e510+zd70-300+1-2 rövidebb obi belefér): 14000Ft <a href="http://kata-bags.com/product.asp?p_Id=228&Version=Photo" target="_blank">Kata</a> Lowepro Apex 140 AW (szép, okos, jó - esővédő huzattal): 6000Ft Apex Hama Duo (hosszú vékony, alul lecsatolható kelléktartóval, nagytelével hasznos lehet): 3000Ft Hama (váll és derékpánt, felül dupla zippzár, elől nagy zseb, váz+kit obi fér el benne): 1500Ft Lowepro Light Belt (kevésbé rambós, de azért kényelmes öv rengeteg kelléktartónak): 3000Ft Belt Lowepro D-res 25 AW (vakunak, nagyobb kompaktnak, vékonyabb obinak, esővédővel): 2500Ft Hama Track Pack (kicsi tatyó inkább nagy kompaktnak, kamerának vagy tartozékoknak 16x6.5x10+nagy első zseb): 1000Ft
Minden Debrecenben, kérésre pontos leírást, adatokat, képet küldök.
Ha ebayen van, itt meg nem kapod meg annyiért, akkor miért nem veszed meg ebayen. Én ,ha valamit látok ebayen (amit meg akarok venni) és szállítással biztosítással olcsóbb ott, akkor azt habozás nélkül megveszem. Mo. egy nagyon-nagyon kicsi piac. Az Oly tábora, meg még ezen belül is kicsi. Kicsi az esély arra, hogy extrém olcsón tudjál venni valamit.