Remélem, hogy van köztetek olyan, aki hozzám hasonlóan nemcsak a tv-n bámulja az NBA-t, hanem a liga sportkártyáit is gyűjti. Ha vagytok/vagyunk így még néhányan, akkor itt az ideális hely, ahol bemutathatjuk egymásnak gyűjteményünket. No és persze indulhat a csere-bere is! :-)
Sziasztok! Régen kosaras kártya gyűjtő voltam, de most szeretnék minél előbb megválni az összestől. Az összes mappában van, és a legtöbb még külön tokban is benne van. Egyben az egész elvihető, de akár csapatok (Pl.: Lakers, Magic, stb.), játékosok (Pl.: Jordan, Garnet, Stackhouse, Malone, Hardaway, stb.) külön is megvásárolhatóak. Budapesti találkozásnál darabonként is megvehető. Található a gyűjteményben közel 1400 kártya: HOLOGRAMMOS KÁRTYÁK (FLEER METAL, UD3, SPX, STB.), FLEER ('94-95, '95-96, '96-97) UPPER DECK, STADIUM CLUB, THUNDER, TOPPS, PREMIUM, Z FORCE, ULTRA, FLAIR, NBA HOOPS. Ha szeretnétek látni is ezeket, akkor az alábbi linken megtekinthetitek, melyek között van néhány ritkaság is. Képek: http://nagy_d.xfree.hu/212808
Ár: Megegyezés szerint, mely a kártyák mennyiségétől és fajtájától függ (max ár: 20.000Ft)
Eladó Allen Iverson sportkártyák, különböző értékűek, fajtájúak... (illetve egy pár egyéb kosaraskártya: Gary Payton, stb...) Ha érdekel, akkor bátran keress a: adokveszekeladok@gmail.com Marci
Eladó 594 db kosaras kártya albummal. Van sok fajta: Fleer Metal 95-96, 96-97, Metal Universe 97-98, 98-99 , 22db Michael Jordan(Upper Deck, Jordan tribute, hologramos..), Ultra fleer, SPX, Skybox, Upper Deck, Fleer... Sokféle kártyám van, akit érdekel írjon az e-mail-emre, fényképeket is küldök ha kell. E-mail cím: balazs96wcoast@freemail.hu
Láttam, hogy, Anfernee Hardaway kártyákat keresel. Éveken keresztül én is gyűjtöttem, de most anyagi okokból meg kell válnom tőlük. 30 db ilyen kártyám van, ezen belül egy külön kis sorozat is amiben 5 összekapcsolodó kártya van. Ezen kívül tartalmaz "million dollar moments" kártyát, fleer '97-'98-as kiadást, és van 2 db olimpiai csapatos kártyais, az egyik '94-es amikor újonc volt az olimpián. Ha érdekel a dolog, küldök fényképet, az árat pedig megbeszéljük.
Ha kérhetném, inkább e-mailben vagy telefonon intézzük el.
Különböző méretű (6;7) és típusú (TF 150,Lay Up,Slam Dunk,4Her) ÚJ! Spalding kosárlabdák eladók, 2-3000Ft-ért típustól/mérettől függően. Akit érdekel írjon a hurbert@freemail.hu-ra v. hívjon a 0670/529-4376-os számon. A labdákat Budapesten, Szegeden, Kecskeméten, Szolnokon, Békéscsabán személyesen át lehet venni. Képeket küldök, ha kell!