Sztocsy, asszem mindennyiunk nevében köszönöm hogy élményekben és röhögésben gazdaggá tetted azt a kis időt, amit nálunk hánytál....jó büdös is lett tőled, de végre eljött a takarítás ideje... pápá!
Az uccsó hszeid meg KIMONDOTTAN pofásra sikerültek, és végre előkerült az igazi arcod is, ennek külön és kifejezetten örülök kicsi nethuszárom....:)
És este azért igyekszem nem könynen adni magam, nagyon szeretném ezt az első helyet. De persze nem lehet mindig szerencsém.... (mert ugye cska a szerencsének köszönhető egyesek szerint amit eddig műveltem a csapat versenyben....)
Izgalmas asztal lesz az biztos, de ha Ti nyertek a végén, akkor minden tiszteletem Andreának (meg egyébként is), s örülni fogok a második helynek is úgy összességében, de azért ilyen állásból már enyhén szólva is reménykeltő a helyzetünk.
Természetesen én a miskolci győzelemre gondoltam (mert minden más esetben nincs miről beszélni), de ha szó szerint vesszük a mondatot, amit írtam, akkor természetesen igazad van.
Mi a fenéért kell telehányni a hülyeségeiddel a másik topikot?
Olvasás, értelmezés...le volt írva világosan, hogy a csapatbajnokság UTÁN kezdődik az Nb1, vagyis ma, úgy este kilenc körültől lehet meccseket játszani.
Ha jó kisfiú leszel, akkor esetleg támogatom a "sztocsy térjen vissza!!!" általad nyitott topikot..
Én is reménykedem a 12 pontos csapatokban. Persze van 5 pont hátrányuk, emiatt nekik csak az első hely jelenthet előrelépést. (Ha mi hatodikok leszünk és ők pedig másodikok, akkor pontegyenlőség van, de az nekünk kedvez.) Szóval 3 csapatnak csak az első hely elfogadható, így az óvatos játék nem igazán lesz kifizetődő, ami a Ti malmotokra hajtja a vizet. És ugye még ott vannak csiccsokáék, ha nyernek akkor szerencsés helyzetben ők is elérhetik a második helyet.
A döntő előtt úgy kalkuláltam magamban, hogy minimum egy 1. hely kell a győzelemhez, kettö pedig szinte 100% esélyt ad rá. Azt nem is gondoltam volna, hogy akár két csapat is elviheti a négy 1. helyet, amire most már akár mérhető esély is van (0,167 %). Azt csak remélni tudom, hogy a két 12 pontos csapat is komolyan ringbe száll a becses 2. helyért, s ezzel esetleg megkönnyitik a dolgunkat. :)
Semmit sem csináltál rosszul, azt tetted amit kell ilyen helyzetben. Ne értsd félre a "vegetálás" szót. Kockáztatnom kellett, neked/nektek pedig a lehető legtöbb pontot begyűjteni és ez a kivárással volt csak végigvihető kevés zsetonnal.
.... ja és nekem 370-nel, és 3 pont hátrányból (plusz a biztos 3 pont), szerintem a "vegetálás" volt célszerű, reménykedve abban, hogy bejön egy bonusz lap, vagy reménykedve abban, hogy csiccsoka kiejt valakit a másik 2 játékosból.
Az all-in-ed teljesen jogos volt, pláne 7 pont (+1 Sztocsy) hátrányból, csak az 1-2 hely lett volna elfogadható nektek, ha versenyben akartok maradni a csoportelsőségért
Kaptam egy párt kézbe, volt vagy 1300-am 200/400-as vaknál és nyerni akartam, nem vegetálni a partiban, sikeres all innel vagy a vakok dobásával 2000 körülre tudtam volna feljönni, ami már elég lehetett volna az 1-2 hely megszerzésére. Sajna csiccsoka ellen 3 pár nem volt elég.. :)
Nem tudom, hogy meddig nézted. Jó, hogy Te így láttad, mert én belülről ezt nem éreztem. 2 kieső után 200 nagyvaknál 370-nem volt. Aztán JanFan preflop all-in-nel (kb 1100), chipleader megadásával kiesett, s ezzel "beelőzőtt" a kiesésben. Aztán 2 all-in-nel 2-szer feldupláztam (ebből az egyik D pár a kézben), mellyel visszajött az esélyem. Én inkább azon lepődtem meg, hogy miskolci csapat csoportelsősége mellett, miért vállaltál ennyi kockázatot, s miért nem inkább az előny megtartására törekedtél, mert lehet, hogy ezek 4-5-szörös vak hívások egy cash asztalon hosszú távon kifizetődőek, de itt csak 4 forduló van, mely nem nevezhető hosszú távnak, tehát szerintem 2 esélyes ez a játék. Szerintem ez a kockázatos játék a minimum 8-10 ponthátrányban lévő csapattól lenne érthető. Remélem a fentieket nem veszed a játékod kritizálásának, mert nem ez volt a célom. Az utolsó miskolci játékosnak nem lesz könnyű dolga a 4. fordulóban, ha a csoportelsőség a cél, már csak a győzelem lenne elfogadható részéről, s az sem ad 100%-os biztosítékot. Előzmény: jambrik78 (10424)