Ennél sokkal meglepőbb dolgok is történtek már a magyar belpolitikában!
Pl. Simicska Lajosból lehetett APEH elnök, egy köztörvényes bűnözőből kampányigazgató és lassan oda jutunk, hogy Kulcsár Attilától is bocsánatot fognak kérni a nyomozóhatóságok! :))
De legalább jól elröhögtettem ezzel a munkatársakat ma délután. Szolíd bosszú az elszenvedett sérelmekért, és azért, hogy megint kitaláltak valami ordas baromságot ami miatt fel kellett őket hívnom, hogy megkérdezzem: ezt mégis hogy gondolták?
ha nem is végig, de a Szajoli felüljáróig (MOL-bázis) mentem bicajjal, nincsen kerékpárút,nem szokás,szemben a forgalommal az igen széles, leaszfaltozott útpadkán mentem és túléltem. De hogy végig van-e ilyen útpadka,azt nerm tudhassam.
Azt viszont nagyon el tudom képzelni, hogy valakik zsebre tették a kerékpárút árát.
Ezt valamelyik kerékpáros topikban kérdezd, ott nagyobb eséllyel kapsz választ erre. Itt legfeljebb azt tudhatod meg, hogy kik sikkasztották el a kerékpárútra szánt pénzt, ha volt egyáltalán...:-)))
nem politika, ezt az egy duzzadt Szolnokos topikot leltem, azért itt...
(bár mindenbe bele lehet vinni kis politikát :))
szóval ki tudja, hogy lehet-e szóban forgó város és Törökszentmiklós között a 4-esen vagy alatta, mellette, fölötte kerékpárral közlekedni? úgy értem tiltott-e, szokás-e, túlélhető-e, van-e esetleg bringaút?
Ez pusztán formaiság a véleményem szerint, ugyanis a mindenkor hatályos magyar jogszabályokat kötelessége a jegyzőnek betartatnia a testülettel, ill. jogsértés esetén felhívni a képviselő-testület figyelmét.
Jogsértés esetén a Közigazgatási Hivatalhoz ill. az érintett hatósághoz érdemes írásos beadvánnyal fordulni.
Ha gondolod, tudok ajánlani egy megbízható ingyenes tárhelyet. SRV-vel, UW-val, FreeWeb-bel eleget kínlódtam. Az üzemeltetők korrektek, a szerveren odafigyelnek a warez tartalomra, így stabil a szerver. 1-2 php mail függvény ugyan le van tiltva, de ettől még stabil a cucc.
Közben hallom a városházi fiúk-lányok megalkották a maguk kis külön bejáratú üvegzsbetörvényüket, némi lauffal - szeptemberig nem kötelező és onnantól 60 nap, vagyis az majdnem fél év haladék, addig még lehet garázdálkodni.
Addig asziszik, bármit meg lehet tenni a jégcsarnok-businessel, csakhogy van ám egy hatályos SZMSZ is!!!
Vagyis ez az üvegzsebkitaláció megint csak parasztvakítás.
ujra kéne installálnom. Elég sok hasonló hiba merülét föl mostanában a fusion 5.1-es honlapoknál, de még nem biztos, hogy támadás volt, lehet, hogy csak asrv-és fiúk szartak el valamit, mert nem érhető el az egyik thema fájlom..
Ez a sors. Lusta voltam updateolni, mert sok a dolgom. Viszont nemsokára ismét költözöm, egy másik ingyenes szolgáltatóhoz, meg csinálnom kell egy szdsz-es honlapot is. Meg a fusionnak is nyitni kéne egy portált. Közben készülök a szakdogám elvégzésére is, hát sűrű az élet.