A Quod licet Iovi non licet bovi latin mondás tükörfordítása:
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. Minden szentnek maga felé hajlik a keze. Holló a hollónak nem vájja ki a szemét. Azt szeretné, hogy a felesége kurtizán és jó anya is legyen egyszemélyben.
Hálás köszönet sarkany, hogy ily elmecsiszolásra késztetsz
Ez az örökös Fidesz elnök nem egyéb, mint egy hatalommániás politikai szélhámos!
Olyan eredményesen sikerült szétvernie az egész jobboldalt, hogy mostanra pártja totálisan egyedül maradt, miközben az állandóan változó célközönségének sem sikerült akkora tábort alkotni, amivel választást lehet nyerni.
Gondolom, ezt ő is felismerte és erősen aggasztja a 2006-os választási vereség gondolata. Ezért kacsintgat (szélső)jobbra - (szélső)balra...
Ugyanakkor sikerült mostanra eljutnia oda is, hogy bármit is mondjon vagy állítson, az korábbi kijelentéseinek homlokegyenest ellentmond.
A gondolkodásra (még) képes választók szemében ez nem egy megnyerő tulajdonság...
Egyszerre happolni el a liberálisok és a szélsőjobb elől a szavazókat az valami barom nehéz lehet ám... Előbb-utóbb szanaszét széled a szedett-vedett nyáj.
Ezt az orbáni attitűdöt Te komolyan veszed, miközben a fél munkásmozgalmi pantheon már a Fideszben van (Csintalan, az egykori MSZMP KB tag, Pozsgai, stb.)?
A magam részéről még Berecz János Fidesz tagságán sem lepődnék meg... :))
Nem tudom tibra, de tényleg. Bizonyos helyzetek meghatározzák a lehetőségeinket (másként nem tudok rá válaszolni :D ) Ez elég politikusra sikeredett :DD
Egyébként hol olvastál Te SZDSZ-Fidesz együttműködésről?
Én régóta rem olvasom a néplapot, mert akányhányszor megvettem pl.szombaton, hogy tájékozódjak a hétvége kulturális programjairól, nem találtam a korábban (az átkosban) megszokott híreket.
Köszi, végre én is el tudtam olvasni a főszerkesztőit. Érdekes dolog ám ez, azonban természetesen a néplap sem mindig hibátlan, erről tanuskodik például néhány jobbikos vélemény, egyszerűen nem érdekli az unéplapot a pártok sajtótájékoztatója. És ezt an block értheted, mert pl. itt volt a liberális hét, ahol pl, két érdekes sajttájt is szerveztünk az szdzs-ben: az egyiknek a híre ugye az volt, hohy az szdsz bnyujtja a volt Tüdőkorház területének helyi védelem alá helyezését. A másik az info miniszter előadása, amiből szívesen beidéznék ide, de tényleg nagyon érdekes onfókat mondott. Ezen a két sajttájon a néplap nem vett részt, mert úgy döntöttek, hogy "kampány" eseményen nem vesznek részt.
Vagyis félreérthetetlenül: nem politikai szempontok alapján döntenek, hanem saját és sajátos szakmai érvek alapján. Ezen érvek miatt a néplap lemaradt két friss hírről is, de hát végül is ez tényleg az Ő dolguk.
elképzelhető, hogy ezután a sajtó meghívó mellé rövid sajtóanyagot is küldünk majd, hogy le ne maradjanak valamiről... de tervezem, hogy az interneten megpróbáljuk majd kiegészíteni a híreket.
off: Sárkány, nincsenek nagyobb felbuntású fotóid?
Ha megírod e-mailban melyekből kellene nagyobb felbontású, utánanézhetek.
Sokat lebutítottam, mert a tar.hu-ra 2 megapixelnél nagyobb felbontású nem tehető fel. Elképzelhető, hogy megtalálom némelyiket valahol nagyobb felbontásban is...
Ja: "üvegzseb" a szolnoki honlapon, elég könnyen megtalálható :))
Köszönöm, ráleltem... :))
Más.
Ma délután hallottam az Aktív híreiben, hogy napirend előtt felemlítetted a már elkészült aszfaltozások minőségi hibáit!