Csupán elsütöttem wagner topicjában egy közel húsz éves viccet. :))
Az állítja levelében a névtelen levél írója, hogy nyomozást végzett és ennek eredményeként felhívja a munkáltatóm figyelmét arra, hogy a szolnok.hu fórumára a billentyűzetemből származó beírások a munkaadóm szerveréről érkeznek.
Nem volt azonban kellően körültekintő az illető, mert az általa beküldött hozzászólás 2005. augusztus 6-án íródott, ami a tudomány mai állása szerint szombat. Így viszonylag gyorsan hiteltelenné tudtam tenni ezt a nagyon komoly, géppel írott névtelen levelet.
Ha körültekintőbben jár el, biztos talál olyan beírást, ami valóban arról a szerverről származik, de ez nem jellmező. Annyira nem, hogy januárban, a SZPEM ügyeinek netes intézésekor, szabadságot vettem ki és ezt a cégnél sokan tudták....
nem, nem mi voltunk, élünk és virulunk. de köszi az aggódást.
hallottuk mi történt, mi is azon a 7végén vágtattunk haza, de nincs közünk az említett Szigetszentmiklóshoz, csak ide a másik csücsökbe jöttünk (Jászberény -Jászárokszállás )
hogy ON is legyek: a szolnoki bringás közlekedés ezer sebből vérzik :(, a "körútról" a kétkerekű kitiltva, de nincs mellette csak 1 járda. a hídon már van bringaút, de durva aknatető hiányokat kerülgettünk. utána azon a méteres aszfaltcsíkon egyszerre nő keresztbe és hosszába a fű. a körforgalomál lóf.sz nincs kitáblázva, csak az autósoknak. visszafelé derült csak ki, hogy ott a bringaút belemerül a kétoldalt belógó méteres susnyába és igen csudálatos miniszerpentineket és alagutakat ejthetünk útba :) ez mondjuk télleg egy élmény volt, de a gaztól nem lehet elférni 1 szembejövővel együtt :(.
persze a bringautak az egész országban ilyenek, ami speciális, az a körútról való kitiltás. az tényleg dühítő. vagy van ott vhol azzal ekvivalens bringaút?
A Tisza Klub lakossági kezdeményezésre javaslatot tett a
szolnoki Tüdõkórház parkjának
helyi jelentõségû, védett természeti területté nyilvánítására!
A témához kapcsolódó dokumentumok az alábbi linkeken megtekinthetõk.
Légifelvételek: http://www.szolnokinaplo.hu/?q=node/1068 A Tisza Klub által elkészíttetett szakvélemény és a javaslat teljes szövege: http://www.szolnokinaplo.hu/?q=node/1071
Csatlakozzon Ön is a Tisza Klub javaslatának támogatóihoz! Küldjön egy e-mailt lakókörzete önkormányzati képviselõjének, a polgármester asszonynak (botkal@ph.szolnok.hu), a megyei közgyûlés elnökének (jnszm.elnok@jnszm.hu)
Tisztelt Képviselõ Asszony/Úr!
Támogatom a Tisza Klub javaslatát! A Tüdõkórház parkja legyen helyi jelentõségû, védett természeti terület!
Az önkormányzati képviselõk e-mail elérhetõsége az alábbi linkrõl letölthetõ: http://www.szolnok.hu/0100_hun/0200_Onkormanyzat/0100_Onkormanyzat/0300_Kepviselok/
Fogjunk össze és nyerjünk egy védett közparkot!
Kérem, terjessze ezt a felhívást barátai, ismerösei körében!
Ennél sokkal meglepőbb dolgok is történtek már a magyar belpolitikában!
Pl. Simicska Lajosból lehetett APEH elnök, egy köztörvényes bűnözőből kampányigazgató és lassan oda jutunk, hogy Kulcsár Attilától is bocsánatot fognak kérni a nyomozóhatóságok! :))
De legalább jól elröhögtettem ezzel a munkatársakat ma délután. Szolíd bosszú az elszenvedett sérelmekért, és azért, hogy megint kitaláltak valami ordas baromságot ami miatt fel kellett őket hívnom, hogy megkérdezzem: ezt mégis hogy gondolták?
ha nem is végig, de a Szajoli felüljáróig (MOL-bázis) mentem bicajjal, nincsen kerékpárút,nem szokás,szemben a forgalommal az igen széles, leaszfaltozott útpadkán mentem és túléltem. De hogy végig van-e ilyen útpadka,azt nerm tudhassam.
Azt viszont nagyon el tudom képzelni, hogy valakik zsebre tették a kerékpárút árát.