A világi tudománynak van igaza, miszerint a házaséletnek csupa jótékony hatása van, netán az igaz híveknek, kik szerint testet-lelket megront eme tevékenység?
Hiszen a házasélet sok hülyeséggel jár együtt, mert nő is van a képletben. Szorozva négyzet deriválba
A házasélet egy rengeteg időt elvesz az életünkből, keresztényeknek, az Egyház szolgálatából. És olyankor a telefont se vesszük fel.
és mi a különbség a szerzetes meg a nem szerzetes között. ugggyan az. vagy nem látom az összefüggést, hogy a szerzetes minek maradt szerzetes. mer olyan cuki, és tuggya, hogy a világi ruhában ronda?
a nőket nem kérdezné meg valaki? aztán csodálkoztok, ha egy szép nap megmérgezik a ffiakat, mint a patkányokat. bár manapság a ffiak lassú halálra vannak ítélve.
ÍGY VAN, BIBLIAI A TÖBBNEJŰSÉG, ELLENBEN 104 KÖRÜL AZ EGYIK KERESZTÉNY PÜSPÖK BEVEZETTE A HÁZASSÁG INTÉZMÉNYÉT, ESKÜTÉTELLEL ÉS AKKOR MÉÁGCSAK GYERMEKNEMZÉS CÉLLAL...., DE ÖRÖKKÉ TARTÓAN!
( a nagybetűs rész kiemelés, nem kiabálás )
Pál utalt arra a görög életformákra, pl. az erkölcstelenségekre, hisz náluk annak idején nem volt szokatlan, hogy pl. katonák kisfiúkkal elégítették ki magukat ha messze mentek háborúzni, a szokásuk béke időben sem veszett ki... A többnejűség az ószövetség szerint sem bűn, Jézus szerint sem! Az egy dolog, hogy valaki megírja, hogy amit istene egybe szerkesztett, azt ne válassza el senki, itt pl. nem feleségről van szó, hanem nő és férfi esetről, a nemi illesztékekről, a heteroszexualitás kapcsolatról!
Az ókori Közel-Keleten továbbra is elterjedt a többnejűség, mégpedig, akárcsak a törzsi viszonyok között, – itt is nő a feleségek száma a társadalmi ranglétra teteje felé, vagyis a nők – illetve családjaik – igyekeznek „felfelé” házasodni, rangosabb, előkelőbb férjet találni. (A „felfelé” házasodás szokását hívják hipergámiának). Hiszen – láthattuk – így látják leginkább biztosítva utódaik életét, egészségét, jólétét. A zsidó Talmud például azt tanácsolta, hogy „a nő emelkedjen a férje által, s ne süllyedjen általa”, amit feltehetően nem csak szellemi, hanem anyagi és társadalmi értelemben is kell érteni. Mivel a társadalmi piramis csúcsa és alapja itt a törzsi társadalomhoz képest jóval „távolabb” van egymástól, az előkelők feleségeinek száma is ennek arányában minden korábbinál nagyobb lehet, nem ritka a több száz vagy több ezer fős hárem sem. (Ennek a többnejűségnek már nem sok köze van a vadászok biológiailag is „ésszerű” házasságaihoz, a feleségek száma elsősorban a rang és gazdagság mércéje.) Mivel az előkelő férfiak sok nőt gyűjtenek maguk köré, a többiek nehezebben jutnak értékes (szép, fiatal) feleséghez. Biológiai okai is vannak, de elsősorban kulturális jelenség, hogy az előzőek megőrizni, megvédeni, elzárni próbálják értékes feleségeiket, az utóbbiak viszont megszerezni. Ekkor és itt alakul ki a nők elfátyolozása és elzárása az idegenek elől. Minél magasabb rangú a család, annál elzártabban élnek a nők. (Észak-India hagyományos társadalmaiban például megfigyelhető: minél magasabban vannak egy ház ablakai, és minél kisebbek, annál gazdagabb család lakik ott. A legelőkelőbb hölgyek házasságuk után ki sem tekinthetnek az utcára.) A háremet eunuchokkal őriztetik. Az elkülönítésnek sok vonása (például menyasszonyi fátyol, jegygyűrű, kísérő násznagy az esküvőn) máig megmaradt. A társadalom alsó rétegében élők viszont megelégedtek egy feleséggel is. A többnejűség szokásban volt Indiában és az ókori zsidó államban is, míg Kínában inkább csak akkor vettek a háztartásba újabb nőt, ha az első gyermektelen volt. A többnejűség nem jelentette azt, hogy a feleségek egymással azonos jogokat birtokoltak volna. Lehetett fő- és mellékfeleség, nem is beszélve természetesen a gazdag férfi házában élő ágyasokról. "
" Poligámia: A Poligámia egy igen elfogadott társadalmi forma volt a régi időkben, ma is akadnak követői szép számmal, még úgy is, hogy a törvény bünteti, legalábbis tiltja a legtöbb országban. Többnejűségen régen Elfogadott volt az ókori görögöknél, keltáknál, zsidóknál (Bibliában is több helyen van szó róla). Többnyire gazdasági okai voltak, hogy a föld ne legyen osztott, illetve minél több utódot akartak hagyni maguk után a férfiak, aztán a nőket tehermentesítette a többi nő-feleség, stb. Akkoriban ez nem a szexuális dolgokról szólt, hanem gazdasági és lelki szerepe volt.Ha valaki megtehette, hogy több feleséget tartson, senki sem állta útját, mindenkinek annyi asszonya lehetett, akit tökéletesen el tudott tartani. A 3-4 feleség volt az a szám, aminél nem volt több neje senkinek sem, talán csak a kirívóan gazdag embereknek. Ennek a korszaknak a Római Birodalom és a katolikus vallás vetett teljesen véget, amely nem ismerte el ezt az akkoriban igen népszerű életformát. Ázsia egyes országaiban pedig létezett a többférjűség is, ennek oka a nők alacsony száma volt, de erről lesz még szó lentebb. "
1. Timóteus 3:12A diakónusok egy feleségű férfiak legyenek, a kik gyermekeiket és tulajdon házaikat jól igazgatják. 1. Timóteus 3:12 A diakónusok legyenek egyfeleségű férfiak, akik mind gyermekeiket, mind a maguk háza népét jól vezetik. 1. Timóteus 3:12 A diakónusok egy feleség? férfiak legyenek, gyermekeiket és saját házukat szépen vezet?k.
Miki egér aszonta, hogy nős vagy és unalmas az életed, há akko mit ágálsz a házasság ellen? Örüjé hogy már most úgy élsz, mint mások a temető romantikus mélyén.
Feleséghez köttettél? Ne keress elválást. Megszabadultál feleségedtől? Ne keress feleséget.
I Korinthus 7.27
Már megint igazam van.
A Biblia is tuggya, hogy a feleség szar és ezért felmenti a levadászott férfit, hogy nem kell az a rühes feleség. Ha kimásztál a szarból, ne lépj bele újra.
Belőled született az univerzum, e világ általad született, ó Dévi, általad védelmezett.8]
A Shaktisangama Tantrából:
A nő az univerzum létrehozója, az univerzum az ő formája; a nő a világ alapja, ő a test igazi formája.
A nőben van minden dolog formája, mindennek, ami a földön él és mozog. Nincs ritkább ékkő a nőnél, nincs felsőbb állapot a nőnél.
From Devi-Mahatmya:
By you this universe is borne, By you this world is created, Oh Devi, by you it is protected.[8]
From Shaktisangama Tantra:
Woman is the creator of the universe, the universe is her form; woman is the foundation of the world, she is the true form of the body.
In woman is the form of all things, of all that lives and moves in the world. There is no jewel rarer than woman, no condition superior to that of a woman.[
Semmi de semmi garancia arra, hogy a feleségeddel nem jártok majd közösségbe, ahol a korábban aszociális nejed hülye állattá változik majd és stréber falkatag lesz. Mert látni fog 1-2 Fényfiát, akiket az életed árán is követni akar...
Példának okáért, a szektavezér főköcsöge öngyilkosságba hajszolt egy csajt, még mielőtt a szektába kezdett volna járni. Rengeteg pénz, nagy ház, sok autó, de intelligencia rajtam kívül egy se. Igazából én voltam az egyetlen jó fej azon a foshelyen. Hála az égnek, hogy Jézus elfüstölte őket. Képletesen szólva. Ámen.
A film valamelyest rólam szól, bár mi az exnejemmel NEM szcientológusokhoz jártunk. Hanem egy kereszténynek mondott destruktív szektába. A szektavezér végtelenül pénzéhes volt és a köcsögei a keze alá dolgoztak.
Az exnejem istenítette ezt a szektavezért, én meg menekültem a környezetéből, mert bölcsész diplomája van és természete halálos. Volt haláleset is a szektában, de mivel az intelligencia messziről kerülte, így én voltam az egyetlen aki könyvet tudnék írni a történekről.
A szektavezérnek és köcsögeinek a Biblia a pénzről szól. 2015 augusztusában gyatra prédikációkat tartottak, hogy a hallgatóságukat perkálásra bírják. Mivel a közösségben egyedül nekem volt agyam, ezért a "prédikációk" fordítva sültek el. Miután én bevágtam az ajtót 2016-ban, pár évre rá meg is döglött a közösség. Kivérzett.
Ami Istentől van, az megmarad. Apostolok cselekedetei 5,39
Írhatnék sok csúnyát, hogy szektavezér és köcsögei hogy mártottak, áztattak. Az exnejem NEM mellém állt, hanem a veszett állatoké mellé.
Erre van a párterápia. Ott lehet szidni mindenkit. Max hülyét csinál az ember magából, de aztán este lezuhanyozik és másnap reggelre mindenki elfelejti a reggelinél
volt olyan, akivel nem volt méltatlan, de azért mert nagyon szerettük egymást, minden feltétel nélkül. és még most is szeretjük egymást, bár a láma jól szétrúgta a kapcsolatunkat, és letiltott minket egymásról. mer kellek neki, hogy rohadna meg. bár nem tudom mi, nem tudom megfejteni. szerintem aljas féreg, nincs benne már semmi jó. a siserehadnak körülötte a templomban nem mutathatja meg ki és milyen ő valójában. előttem viszont nem kell hallgatnia, önmaga lehet, mert tudja, hogy semmit nem tehetek ellene.
a szégyen az az, amikor méltatlan helyzetbe kerülsz. nekem a női lét méltatlan, de csak a férfiak gondolkodása miatt. amúgy semmi bajom nincs vele. a férfiakat meg ki lehetett zárni, amíg a láma rám nem erőszakolta magát. de ő is úgy, hogy előtte lealázott, kifosztott, elvett mindent, mert valahogy a férfinak az kell, hogy a nő gyenge legyen, és szüksége legyen rá. közben meg ő fosztott ki és alázott le azért, hogy nőt gyártson belőlem, mert szüksége volt rám. aztán játsza itt az eszét. na hagyjuk, mert ma is hányással zárom a napot.