Keresés

Részletes keresés

gitana19 Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4140
Előzmény: az isteni Higgs bozon (4133)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.13 -1 0 4139

minden nő ártatlan és minden férfi zaklató

Törölt nick Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4138

Nem, nem!

Én vagyok a zaklató, bárhova állsz.

Előzmény: ásítósmacska (4134)
baculum Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4137

teljesen lényegtelen mit és hova nyomkod, nem érhet a farkamhoz ... :-)))

sohasem

Előzmény: Törölt nick (4124)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4136

Hát szegény kecskék ebből a szempontból eléggé hátrányos helyzetűek.... :))) 

https://mjksz.hu/sites/default/files/images/fajtak/szanentali-1780.jpg

Előzmény: ásítósmacska (4135)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4135

faroktávolság esetleg...? :-D

A kecskének van egyáltalán? :-)))

Előzmény: az isteni Higgs bozon (4133)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4134

na, ki ne derítsétek, hogy csak a lehetséges zaklatási helyzet miatt akarom a zsöszüit.... :-)))))))))) 

Előzmény: ötmilliárdkevés (4129)
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2017.11.13 0 3 4133

De mit csináljon egy kecske, vagy póni kar nélkül?

Előzmény: ásítósmacska (4131)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4132

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.................... :-D

Előzmény: Törölt nick (4128)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4131

:-DDD

OK, kartávolság meglesz! :)) 

Előzmény: robopassmeet (4130)
robopassmeet Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4130

Csak ne állj túl közel, mert szexuális zaklatásnak számít:-)))

Előzmény: ásítósmacska (4126)
ötmilliárdkevés Creative Commons License 2017.11.13 0 2 4129

Nőként is mellétek állok! :-D

Mennyire közel akarsz mellénk állni?

Te is kezded?

Törölt nick Creative Commons License 2017.11.13 0 1 4128

Mindjárt jön á-m, hogy ráizgultam a melledre.

:((

az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2017.11.13 0 4 4127

Az erkölcs számukra idegen szó, nem értik. Valami lóvé van az ügy mögött, mert ahol ügy van, ott ügyvéd is van, az meg nem jótékonykodik, hanem kaszál.

Előzmény: feketefelhoo (4123)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.11.13 0 2 4126

zsöszüi férfiáldozat! :)

Előzmény: Törölt nick (4124)
robopassmeet Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4125

Nincs elég munkája az ügyvédeknek:-))

Előzmény: feketefelhoo (4123)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.13 0 3 4124

Wazze, tényleg, te vagy a másik, akihez nyomogatják a mellüket.

Már ketten mertünk beszélni róla, és hány és hány férfitársunk lehet, akinek még gombóc van a torkában, pszichológus kezeli őket esetleg, talán húsz éve, vagy még több, nem merik bevallani:

#metoo

vagy inkább #ustoo?

Az összes feminácinak minket kellene védenie, azt kellene keresnie, hogyan kaphatunk jogi és erkölcsi kárpótlást, hogyan lehet a zaklató nőket kiközösíteni a társadalomból, és mit kapunk helyette?, hogy mi vagyunk ráizgulva a mellükre...mi az áldozathibáztatás, ha nem ez?!

Előzmény: ötmilliárdkevés (4119)
feketefelhoo Creative Commons License 2017.11.13 0 1 4123

Amúgy mi az üzleti terv egy ilyen ügy mögött ? Vagy csak le akarnak akasztani egy kis kártérítést? Mert, hogy ezek a semmirekellők nem erkölcsi alapon jelentgetik fel egymást, abban biztos vagyok.

Brewial Whore Creative Commons License 2017.11.13 -1 1 4122

van ott 41 is, nézd meg jobban

Előzmény: á-m (4069)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.13 -1 2 4121

Hát azt jól is teszed, mert nem nagyon szituációfüggően reagálsz:

- leírom, hogy átölelem egy kolléganőmet, mire te, rá vagyok izgulva a mellére,

- majd felfedem, hogy valójában ő ölel át engem, mire te, rá vagyok izgulva a mellére.

Ez egy tipikus nősténysoviniszta duma volt részedről - mit tudtál volna még hozzátenni, rágerjedtem a mellére?

Oké vettem az adást, próbáltam az életemből venni valami hasonló helyzetet, de attól féltek, mint a tűztől, mert még kiderül, hogy az élet szembe megy a femipicsák kánonjával.

Hozzál inkább egy újabb cikket Munk Verától, amiben ugyan totál szakmaiatlan a felmérés, de legalább kimutatják, hogy igazán a nők szenvednek a zaklatástól, molesztálástól, erőszaktól.

Előzmény: á-m (4071)
ötmilliárdkevés Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4120

Hanged, drown and quartered.

Előzmény: ásítósmacska (4108)
ötmilliárdkevés Creative Commons License 2017.11.13 0 2 4119

Pedig meg kell szoknia az összes tapló baromnak, hogy már nem fogdoshatja meg tetszőleges nő tetszőleges testrészét, hiába tartja ezt természetes dolognak.

Nem az. 

Deviszontezzelszembe én el kell tűrjem, hogy a kollegina demokrtikusan nekem nyomja a melleit.

Előzmény: Vevegyő (4118)
Vevegyő Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4118

Pedig meg kell szoknia az összes tapló baromnak, hogy már nem fogdoshatja meg tetszőleges nő tetszőleges testrészét, hiába tartja ezt természetes dolognak.

Nem az. 

Előzmény: Abszolút Igazság (4115)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4117

:-D

Előzmény: robopassmeet (4114)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.13 0 1 4116

Saját maga töri ketté, meg lehet előtte kérdezni, hogy kéri-e.

Előzmény: Abszolút Igazság (4115)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2017.11.13 -1 2 4115

Azért vegyük már észre az arányokat. Uncsi már, hogy emberek karrierjét törik ketté azért, mert egyszer talán megfogta egy nő seggét. Ha valaki letenné az asztalra a rák ellenszerét, annak az állam adjon havonta egy szűzlányt, ha éppen az kell neki, még úgy is bőven megéri össztársadalmi szinten, nem? :-)

Előzmény: Peter_Cs (4111)
robopassmeet Creative Commons License 2017.11.13 -1 0 4114

Gangbangó:-)))

Előzmény: ásítósmacska (4112)
Vevegyő Creative Commons License 2017.11.13 0 0 4113

Kicsit túlbillent a hölgy: Martont semmiképpen nem kell vezetőszáron sehova se vinni, Kerényit - az majd kiderül, hogy volt-e valóban kiskorú megrontása, a dékán urat én az MTA helyében szintén páros lábbal rúgnám ki, nem beszélve a tyukodi polgármesterről, aki ellen úgy, de úgy nyomoz a rendőrség, hogy csak úgy füstöl.

Az ilyen Martonoknak elég lenne a közmegvetés, a kiközösítés - forduljanak fel szépen, nyugodtan otthon, annak tudatában, hogy soha többé senki fölött semmilyen hatalmuk nem lesz. A Kerényi-félék, a polgármester - hát az más eset.

ásítósmacska Creative Commons License 2017.11.13 -1 0 4112

szeintem bangóné azért van kiakadva ennyire, mert őt senki nem "molesztálta".... :-DDDD

Kivéve tán Bangót. .-D

Peter_Cs Creative Commons License 2017.11.13 0 1 4111

'' Az MSZP-s politikus felháborodott a szexuális zaklatási ügyeken, szerinte teljesen mindegy, hogy művészként, tudósként mit ért el az illető, az ilyen bántalmazásokat nem lehet megbocsátani. A képviselő a Reggeli Járatban azt is kikérte magának, hogy a kormány nem tesz semmit.

Ne legyünk álszentek, a társadalom minden szegmensében előfordul zaklatási ügy, legyen az verbális, testi vagy szexuális – mondta Bangóné Borbély Ildikó a Hír TV reggeli műsorában arra a felvetésre, hogy a politikai közegből mikor fog kibukni az első zaklatási ügy. Az MSZP-s politikus arra külön felhívta a figyelmet, hogy a mostanában napvilágot látott ügyek közös jellemzője a hatalommal való visszaélés: Pont a politikai életben nincs ilyen? Biztos, hogy van!

A parlamentben is jelen van

Kijelentette, már az is egyfajta zaklatásnak minősülhet, amikor a női képviselőket minősítik a férfipolitikusok, vagy azt hiszik, csak mert nők vagyunk, beszólhatnak. Legutóbb például a fideszes Németh Szilárd posztolt közösségi oldalán egy fotó-összeállítást Bangónéról, szemléltetve, hogy milyen drága ruhákat hord, mikor jár fodrászhoz. Én már ezt is zaklatásnak veszem – mondta. Otthon ezek jót nevettek, ők tudják, honnan vásárolok, és a szomszédba járok fodrászhoz. De most sokkal komolyabb dolgokról beszélünk – húzta alá a képviselő.

Nem számít, hogy művész vagy dékán az illető

Iszonyatosan ki vagyok akadva, amikor védik ezeket az embereket – fogalmazott a hazai zaklatási ügyek kapcsán, mivel szerinte teljesen mindegy, hogy az illető mit ért el művészként vagy dékánként. Gyerekekről, megalázott tinikről, felnőttekről beszélünk. Senkinek nincs joga hozzá, hogy bárkit megalázzon ebben az országban! Bangóné azt is kikérte magának, hogy a kormány semmit nem tesz, sőt, a KDNP azt hangoztatja, hogy ilyen szigorú törvény még nem volt az országban.

Hol büntetik ezt? Már vezetőszáron kellene elvezetni Marton Lászlót és Kerényit. És még mosakodnak… – háborodott fel a politikus, aki szerint hiába a végső bocsánatkérés, ugyanis az ilyen bántalmazásokat soha nem lehet megbocsátani. Hozzátette, a társadalomnak és a politikának óriási felelőssége van a dologban, meg kell értetni: ez bűncselekmény. Bangóné szerint a zaklatás a társadalom minden szegmenségben jelen van, csak nem akarunk róla beszélni, „a politika legnagyobb bűne pedig az, hogy nem akarjuk elismerni, hogy ez óriási probléma a magyar társadalomban és a világon”.'' - https://hirtv.hu/ahirtvhirei/bangone-kiakadt-kerenyit-es-martont-mar-vezetoszaron-kene-elvezetni-2426702 (videó is a honlapon)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!